Slimlipo Yaptırdım bayanlar :)

Şanslıyım çünkü doğru doktoru ve ekibini buldum. Onlarda para arka planda ve bunu hissettiriyorlar. Başka böyle bir estetik hastanesi de yok Türkiye'de. Hatta Dünya'da sayılı olduğunu da biliyorum. Hem bu kadar güvenli bir yer hem de taksit bile yapacak derecede para konusunda genişler. Zaten oraya gitmeden önce mecidiyeköyde bir kasaptan çıkmıştım.. Adam doğum yapmadığım ve sarkık olmadığı halde göbeğimden deri alacağını söylemişti! Neyse, sonuçta yaptırdım bitti ve yüzde bin kere değdi..

HelenAda hayırlı olsun, iyi günlerde inşallah, ya ne denir bu durumda yerimseniben bende daha bi düşüneyim, sevindim senin iyi sonuç almana, demek işinin hakkını verek doğru şekilde yapan ve iyi sonuçlar çıkaran hekimlerimiz var :1rolleyes:

Evet öyle.. Bende ödem çok oldu ama çok üzülüyorum Hala eski kilomdayım, yani bir o kadar ödem var demek oluyor sanırım İnseler artık iyice moralim bozuluyor...

Sevgili helenada ben de aynı kilodayım ama göbeğim tek kelimeyle içeri kaçtı şu an, biraz beklemek şart. hele ki sen bir çok bölgene yaptırdın işlemi. boşuna üzülüyorsun arkadaşım. göreceksin bak 3 4 ay sonra giydiklerin nasıl farklı duracak. sabırrr:)

İnsan inanamıyor ki :) Sanırım bilinçaltımızdan kaynaklanıyor. Halbuki aldırdık gitti öyle değil mi? :) Göbek evet bende de içeri kaçtı resmen :))) Ama şu basenlerde hala ödem var.. Onlar da hele bir insin, o zaman çok rahatlayacağım.. Çok teşekkür ederim bu mesajınız bana destek oldu :)

Aslında pek çok yerimde problem var gibi ama küçüklüğümden beri en çok basenlerimden ve bacaklarımdan şikayetçiyim. Kavitasyon demek istedim ama sonuç alamayan çok kişiyi duyunca slimlipo ile ilgilendim. Gerçi fiyat olarak 3500 ü her seans için değil de tek fiyat her nereni istiyorsan şeklinde algılamıştım da o yüzden...

3500 ü verecek kadar fark etti mi arkadaşlar? Ben birkaç defa resimlerinizi koyabilir misiniz dedim ama hala ben de olsam koymazdım sonuçta ya baylar da siteye giriyorsa diye hala düşünmekteyim ama yine de özelden veya bir şekilde resimlşeriniz varsa görmem mükün mü? Bir de 3500 ü bir çırpıda verebilecek kadar maddi durumunuz iyi mi yoksa hayır kardeşim iyi değil o kadar da ama değeceğini biliyordum o yüzden verdim ve de şu an gayet memnunum mu diyorsunuz? Ya ben ne kararsız insanım:mymeka::sinifsinif:

sevgili derya, ben bir süre önce foto paylaşıp fikir edinilmesini sağladım. Yersiz yorum yapanlar olunca (olumsuz da olsa eleştiri yapıcı olmalı, avam değil ) kaldırdım. Ancak hayatımda yaptığım en akıllıca işlerden biriydi bu operasyon. Verdiğim paraya değdi kesinlikle. doktorumla her zaman iletişimimi sürdürüp ileride de operasyonlar yaptırmayı düşünüyorum çünkü kendisine gerçekten çok güveniyorum.

Diyelim ki bu yağ aldırma sonrasında hamile kalındı doğum oldu. BU deliklerin bir sorun oluşturup oluşturmayacağı hakkında görüştünüz mü hiç doktorunuzla? Mesela göbek kısmında meliyat yerleri ilerde sezeryan ile doğuma sebep olmasın?boshayallersmile

şu an doğum gibi bir durumum olmadığından hiç sormadım açıkçası. Zaten o delikler mililetrik olduğu için sadece deri altından giriliyor. sezaryene sebep olma kısmını doktora sorarsan daha iyi aydınlatır seni deryacım.

merhaba bende düşünüyorum bir süredirde araştırıyorum merak ettim 3500 lira bel ve göbek için ayrı ayrı mı yoksa ikisi birden mi birde kafama takılan madem vücuttan 1,5 kg gidiyor neden tartıya yansımıyor aydınlatırsanız sevinirim ödem oluyor desek hemen aynı oranda mı oluyorda bu tartıya hiç yansımıyor birde süt veren anneler de yaptırabiliyormu bilginiz varmı bu konuda

Çünkü ödem oluşuyor vücutta, o sebeple tartıda belli olmuyor. Ama ben toplam 8 kg yağ aldırdım, tartıda henüz 4 kilo eksiğim, ama görünürde 15 kilo vermiş gibiyim. Yani bu anlatılmaz, gidip önce-sonra fotoğraflarına da bakın. Süt veren anneler yaptıramıyor. Sütten kesilince ancak. Tek ameliyat 3.500. Bir ameliyatta 2 bölge yapılıyor. Ama komple yapılacaksa, ya da vücudun üst ve alt bölgesinden yapılacaksa, yine de üstten başlanıyor. Çünkü yukarıdaki ödem aşağıya inip doktorun yaptığını bozmasın diye, doktorlar böyle yapmayı uygun buluyorlar. Örnek vereyim, benim komple vücudum yapıldı sayılır, önce sırt-bel, sonra göbek-mide, sonra basen-popo, sonra da bacak içi-diz içleri... Bunların hepsi birer ameliyatla toplam 4 ameliyat oldum. Ameliyat başına da 3.500 TL ödedim, o da komple yaptırdığım için. Normalde Dolar alıyorlar, ama siz gidin konuşun belli olmaz.

merhabalar canım , bende gidip görüştüm coşkun beyle , doğrusu harika birine benziyor ve güven de veriyor ,acaba sen şu anda nasılsın ödemlerin geçtimi ,hala durumundan memnunmusun .

Merhaba,

C.tesi günü ben de Superplast'da basen bölgem için ameliyat olacağım. İkinci ameliyatı da ust bacak için olacağım.. Bakalım sonuçlar nasıl olacak? Doktorum Ali Duman.
Gerci bütün yazılanaları okudum ve biraz şüpheye düştüm. Acaba beklediğim sonucu alabilecek miyim? Bir arkadaşım oldu , toplamda 3 senada 5.5 lt yağ alundı. Sonuçlardan gayet memnundu.
Evde cm olarak ölçeceğim ameliyat öncesi. Bakalım kaç cm incelme olacak?
HelenAda seninde son durumunu merak ediyorum. Ödemlerin geçti mi?

merhabalar, daha önceki sayfalarda msn veren arkadaşı ekledim
beni eklerse sevinirim 4 seans yaptıran arkadaş, üst üste mi opere ettiler yoksa ne kadar süre ara verdiniz?
yani tüm vucuttan 1 kerede 4 farklı bölge mi 4 seans oluyor yoksa 4 ayrı zamanda 4 islem mi yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…