- Konu Sahibi Needababy84
-
ben de bu forumdaki yazılardan slimlipo hakkında çok şey öğrendim ve 1 ay önce dr. coşkun levent taşçıya slimlipo yaptırdım. bana 1 seans yaptırırsam memnun kalacağımı, 2 seansta da mükemmel sonuca ulaşabileceğimi söyledi. ancak sayesinde 1 seansta mükemmel sonuca ulaştım:) ödemler büyük ölçüde azaldı. albüme 3. gün fotolarını koydum. doktor şu an sonucun çok iyi olduğunu,6 ay sonra daha da güzel görüneceğini söyledi. şimdiye kadar taahhüt ettiği herşeyi yerine getirdi. umarım bir kaç ay sonra da burada memnuniyetimi dile getirmeye devam ederim.
Ben de kolum için düşünüyorum ;ama kimisi memnun kimisi memnun değil forumda baktığım kadarılya.. Lazer lipo(smart lipo)istememin nedeni kolumda elastikiyet kaybı var smart lipo da sıkılaştırıyomuş aynı zamanda...Bir de işe başlıycam ve havalar da ısıncak 2 ay korse giymek istemiyorum
Super ya bnce deniycm galibaaaaaa
tecrübeli arkadaslar bişi daha sorayım eylülde düğün var beim göğüslerde büyük sütyen bulamıyorum göğüstende yağ alırmı kii bu smartlipoyla.accık küçülse fena olmaz :83:
Ben göğüslere de yapıldığını okumuştum canım, sorunsuz şekilde hem de. Dilersen internetten araştırma yapabilirsin. Bir de şimdiden Allah tamamını erdirsin...
fotoğraflara baktım ve sonuç mükemmel
asya hangi fotoğraflara baktın?doktorun hasta fotolarına mı hiç göğüs fotosu gördün mü canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?