Doğuma Hazırlık SLİNG seçimi !!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
merhaba hamileler yada anneler
biz bebek arabası işini kış bebeği olcağı için erteleyip sling arama derdine düştük
gezmeyi seven bir aile olduğumuz için kullanışlı olması yazında kışında kullanıyor olmam çok önemli
wrap sling mi

hug sling (mei tai ) mi

önerilerinizi alabilirmiyim

ben seninkilerden farklı olarak bebeğimin ilk 2 ayında halka sling kullanmıştım ve gaz sancılarında çok rahat etmiştik.Daha sonra ise mei tai kullandım ama halka sling gibi yoğun değil açıkçası.Mei tai doğumdan itibaren kullanılamıyor sanırım ama wrap slingi doğumdan itibaren kullanabilirsin mei taiye göre daha kullanışlı yalnız wrap slingi yazın kullanmak işkence imiş,çok sarıp sarmalandığın için terletiyormuş çok canım.

zaten kışa gelceği için yeni doğmuş haliyle değil 3-5 aylıkken kullanmayı düşünüyorum
açıkcası wrap gözümü hem bağlamadan hemde dediğiniz gibi sıcaktan korkutuyo mei tai sanki daha rahat gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…