slm arkadaşlar kimlikle sanayiden araba cıkartmak

sedakirac

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
89
0
18
slm arkadaşlar arabam annemlerde ehliyetim olmadıgı icin annemlere bırakmıştım kardeşim 17 yaşında arabayı carpmış karşı taraf hatalı oldugu icin arabanın on camı kırılmış su an sanayide degiştirmişler ve ben olmadıgım icin ruhsat sahibi kimlik fotokobisiyle gelecek demişler ilk defa boyle bişe duydum kafam karıştı arabayı sanayiye koyarken sorun olmuyoda cıkartırkenmi sorun oluyo diye ilk defa kimlik fotokobisiyle araba cıkartıldıgını duydum inanasım gelmiyor annemler daha once arabayı bizim ustumuze yap diye baskı yaptılar defalarca ve kendi arabamı alamıyorum ellerinden şikayette etmek istemiyorum aramıza kuskunluk girmesin diye aklıma bana oyun yapıp kimlik fotokobimi alıp imza attırıp vekaletmi alacaklar diye geldi ama boyle bişe olabilirmi ustune basa basa kimligini unutma dedi annem ne yapacagımı bilmiyorum...

Henüz böyle bir olayı yeni yaşamış biri olarak söylüyorum.
Evet kimlik fotokopin ve ruhsat fotokopisi gerekiyor.
Sigorta işlemleri için isteniyor bunlar.

Ama kardeşiniz 17 yaşında olduğundan cezai işlem uygulanır.
Ruhsat sahibi olduğunuz için sizin adınıza da para cezası kesilir.
Eğer işlemler resmi bir şekilde yapılıyor ise...

slm arkadaşlar arabam annemlerde ehliyetim olmadıgı icin annemlere bırakmıştım kardeşim 17 yaşında arabayı carpmış karşı taraf hatalı oldugu icin arabanın on camı kırılmış su an sanayide degiştirmişler ve ben olmadıgım icin ruhsat sahibi kimlik fotokobisiyle gelecek demişler ilk defa boyle bişe duydum kafam karıştı arabayı sanayiye koyarken sorun olmuyoda cıkartırkenmi sorun oluyo diye ilk defa kimlik fotokobisiyle araba cıkartıldıgını duydum inanasım gelmiyor annemler daha once arabayı bizim ustumuze yap diye baskı yaptılar defalarca ve kendi arabamı alamıyorum ellerinden şikayette etmek istemiyorum aramıza kuskunluk girmesin diye aklıma bana oyun yapıp kimlik fotokobimi alıp imza attırıp vekaletmi alacaklar diye geldi ama boyle bişe olabilirmi ustune basa basa kimligini unutma dedi annem ne yapacagımı bilmiyorum...

cnm eşime sordum kimlik fotokopisine gerek yok imza atma sadece fotokopiylede bişi yapılmaz zaten öle olsa iş başvurularnda var okadar fotokopi git kimliği göster ruhsat sahibiyle eşleştiğini görsün tamam işte ama kimlik falan gerekmiymus

Biraz saçmalamışım gecenin bu saatinde.
Eğer işlemler resmi olmasaydı zaten sizin kimliğinize gerek kalmazdı.
Sanayide gereken neyse yapılır, sen yoluna ben yoluma olurdu..

cnm eşime sordum kimlik fotokopisine gerek yok imza atma sadece fotokopiylede bişi yapılmaz zaten öle olsa iş başvurularnda var okadar fotokopi git kimliği göster ruhsat sahibiyle eşleştiğini görsün tamam işte ama kimlik falan gerekmiymus

Kasko işlemleri için gerekiyor. :44:

Henüz böyle bir olayı yeni yaşamış biri olarak söylüyorum.
Evet kimlik fotokopin ve ruhsat fotokopisi gerekiyor.
Sigorta işlemleri için isteniyor bunlar.

Ama kardeşiniz 17 yaşında olduğundan cezai işlem uygulanır.
Ruhsat sahibi olduğunuz için sizin adınıza da para cezası kesilir.
Eğer işlemler resmi bir şekilde yapılıyor ise...

karşı taraf yaptırmış zaten sigorta karşı taraftan ödenmiyormu öle bi durumda

karşı taraf yaptırmış zaten sigorta karşı taraftan ödenmiyormu öle bi durumda

Benim de karşı taraf yaptırdı ama belgeleri verdim.
Her iki tarafta Kimlik fotokopisi, ruhsat fotokopisi, ehliyet fotokopisini veriyor.
Hatta ehliyet ve kimlik soyisimlerim farklı olduğundan evlenme cüzdanımın fotokopisini bile götürdüm :)

Back
X