slm arkadaslar skar gebelık gecıren varmı!!

Merhan
Merhaba yardiminiza ihtiyacım var bende aynı durumdayım birde bebeğinin kalp atışlarını duydum ..hangi ildesiniz acaba

M
Aynı durumdayım bugun birde bebeğinin kalp atışlarını duydum hangi ildesiniz acaba

Ne kadar güzel tarifsiz bir his inşallah sorunsuz atlatırız. Ben İstanbul dayım ya siz

Ne kadar güzel tarifsiz bir his inşallah sorunsuz atlatırız. Ben İstanbul dayım ya siz
Ama doktorlar sonlandirmami söylüyor. Ayın 12 dinde bir perinatolog buldum onunla görüşcez..olumlu konuşan olabileceğini söyleyen bir doktora denk gelmedim ne yazıkki.. çok üzgünüm suan bilmiyorum

Siz İsmail beyle mutlaka görüşün derim banada aynı şeyi söylediler ne yazıkki bu hastalıkla ilgilenen doktor başka yok benim tanıdığım sadece İsmail özdemir var onunla konuşmadan karar vermeyin hatta benim salı günü saat 11 de randevum var İstanbul daysanoz sizi ona götürebilirim

Var canim 3 kisi biliyorum sagsalim dogrudular rahimleri alinmadi icini ferah tut bir doktorla kalma isinin ehli bi doktora git allah tamamina erdirsin.

Cevap verdiğiniz teşekkür ederim çok iyi bir profesör bulduk ama maalesef bebeğim 10 haftalıkken kalbi durdu. Allahım isteyen bakabilecek hakkını verebilecek herkese nasip etsin...

Cevap verdiğiniz teşekkür ederim çok iyi bir profesör bulduk ama maalesef bebeğim 10 haftalıkken kalbi durdu. Allahım isteyen bakabilecek hakkını verebilecek herkese nasip etsin...
Ismail ozdemir bende gitmistim tabi gebelik sonladirildiktan sonra cok gec buldum ismail beyi istanbulda riskli gebeliklerde isinin ehlidir tavsiye ederim

Merhabe ben 2013 yilinda ilk gebeligimi gecirdim bir oglum var sezeryanla dogum yaptim.2016 yilinda kizima hamile kaldim ikiz gebelik denildi ama bir tanesinin kalbi durmus diyeri atiyordu kalbi duran bebekte skar gebelikti cok kanalar gecirdim cok fazla anlatilcak gibi degil cok doktor gezdim profosorler docentler en sonunda cerrahpasaya gittim butun doktorlar yarim saatde bir litre kanaman olur olursun dediler Allah nur icinde yatirsin prof.dr.Seyfettin Uludag ben bu cocugu telef edemem kalbi atiyor gerekirse burda yatacaksin elimizden geleni yapicaz dedi.neticede ben dogurdum 32 haftalik ama surum kapanmis cok kanamali bir sekilde gittim hastaneye 50 uniteye yakin kan takildi bes gun yogun bakimda kaldim ameliyatim 8 saat surdu cok zor gecti ama simdi kizimda bende cok iyiyiz cok cici akilli bir kizim var bu arada kiziminda kalbi durmus sekilde dogmus mudahale yapilmis.

Benim dün skar gebelik sebebi ile kürtajım yapıldı 6+2 de çok üzüldüm ama yaş 40 2 çocuğum var onlarida annesiz bırakma riskini göze alamadım 2 Dr da aynı şeyi söyledi

Merhaba,bana da scar gebelik dendi, rahme yapışma ihtimali var dendi. Kararsızım siz ne yaptınız?

Merhaba,bana da scar gebelik dendi, rahme yapışma ihtimali var dendi. Kararsızımtınız?
Banada başta skar gebelik dendi sonra başka bir doktor skar gebelik olmadığını söyledi aşağı yerleşimli gebelik olduğunu söyledi 5. Aydan sonra daha yakın takip etmemiz gerektigini söyledi plesanta yapissada ben çıkarırım merak etme diyen çok iyi bir doktorum vardı her seferinde beni rahatlattı ..skar gebelik değil dedi ama 6. Ayın sonunda plesanta previa olarak teşhis koydu..sonuna kadar takip etti plesanta yukarı çıkmadı yapisikligin fazla olma ihtimalini göz önünde bulundurarak 36. Haftada planlı sezeryan kararı verdi..doğumum yapıldı şükür bebeğim iyi..plesanta yapisikti evet hatta ileri derecede yapışıklık varmış ..geldi geçti çok şükür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…