slm arkadaslar skar gebelık gecıren varmı!!

Bende yeni konu açtım ama cevap veren olmamış bu da eski bi konu ama inşallah cevap veren olur 6+2 günlük hamileyim ikinci gebeliğim oğlumu 4,5 yıl önce sezaryenle doğum yaptım buna da klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım dün doktora kontrol için gittim bebeği gördük kalp atışını dinledik sağlıklı bebek dedi doktorum ama sorun şu ki bebek olması gereken yerden aşağıdaymış yani sezaryen yerimdeymiş yukarı çıkmazsa gebeliği sonlandırmamız gerekebilir dedi doktorum vajinal ultrasonla gördük çok üzgünüm böyle birşey yaşayan varmı yukarı nasıl çıkartabilirim bebeği doktor biz bişe yapamayız bekleyip göreceğiz dedi ama kalbini duyup sağlıklı olduğunu duyup sonlandırma ihtimali çok zoruma gidiyor yardım edin lütfen Umut olun

Merhaba skar gebelikle ilgili hikayenizi okudum.oncelikle çok geçmiş olsun. Bende de benzer birim durum var. Merak ediyorum. Yeniden gebe kalabildinizmi?

Merhaba skar gebelikle ilgili hikayenizi okudum.oncelikle çok geçmiş olsun. Bende de benzer birim durum var. Merak ediyorum. Yeniden gebe kalabildinizmi?
Merhaba sizdemi skar gebelik olustu daha once konusmustuk laparoskopik ameliyat olmustunuz istmesolden diye hatirliyorum

Merhaba, sizede çok geçmiş olsun. Evet ameliyattan altı ay sonra gebe kaldım. Fakat kese görünmeden düşük oldu. Kimyasal mi dış gebelik mi anlaşılamadı. İstmoselimde bir cm.den küçük bir açılma olmuş yeniden.(yada dikisi iyi olmamış bilemiyorum)dusukten sonra lekelenmelerim yine basladi. Eskisi kadar olmasa da. Düşüğün neden kaynaklandığını bilmedik tabi. ama iki üç Dr. Gördü, yeniden hamile kalmanda sakınca yok diyor.Yarın tekrar dr.a gideceğim. Bişey ogrenirsem aktatiriirm yine size. Siz ameliyat olmusmuydunuz? Ben hiç duymadım gebe kalıp doğuran siz duydunuzmu? Artık vazmigecmeliyiz acaba

Merhaba sizdemi skar gebelik olustu daha once konusmustuk laparoskopik ameliyat olmustunuz istmesolden diye hatirliyorum
Ben gebe kalmadan evvel ameliyat oldum. Ameliyattan 6/7 ay sonra gebe kaldım, ama dört haftalık kese görünmeden düşük oldu. Neden düşük olduğu belli değil. Farklı doktorlara da gittim bu arada hepside gebe kalmandan sakınca yok dedi. Ama skar yerinden bir cm.den küçük bir alan daha kalmış. Dusukten sonra lekelenmelerim yine basladi. Yarın bir daha gidicem dr.a. bakalım bu defa ne diyecek.siz ne yaptınız oldunuzmu ameliyat?

Merhaba, üzerinden baya vakit geçmiş ama çok merak ediyordum. Ameliyattan sonra şikayetleriniz tamamen bittimi? Gebe kalabildinizmi?

Gecmis olsun . Benim skar gebelikten parca kalmis meger 1 ay once acil ameliyat oldum kurtaj ve laparoskopi yapildi cok riskliydi sukur atlattim.simdi tedavim devam ediyor istmesol ameliyati icin bekliycem bikac ay.ama istmesol ameliyati olup doguran cok umitsiz olmayin . Ameliyat olup tup bebek yaptirip ikiz doguran biriyle konustum ve cokta var doguran kadin denemeyr devam.

İnşallah dediğiniz gibi olur bizlerinde. Çok geçmiş olsun sizede, parça kalması ne gibi sikayet yaptı? Benim de düşükten sonra adetlerim falan bı anormallesti. Bugün hormon testleri istedi. Haftaya bı daha gideceğim hem sonuçlara hem istmosel yerine bakacak bidaha.geldimi hepsi üst üste geliyor sanki.

Kurtajdan sonra kanamalarim vardi hic kesilmemisti 4 ay sonra aniden yogun kanamam basladi ve acil ameliyata alindim sizin dusugunuz kendi kendinemi oldu mudahale oldumu sonrasinda

Kurtajdan sonra kanamalarim vardi hic kesilmemisti 4 ay sonra aniden yogun kanamam basladi ve acil ameliyata alindim sizin dusugunuz kendi kendinemi oldu mudahale oldumu sonrasinda
Hiçbir müdahale olmadı.ilac bile kullanmadım.kendi kendine düştü. Düşükle ilgili olduğunu düşünmüyor Dr. Kanamaların.peki ultrasonda mi görüldü sizin düşüğe bağlı parçalar?

Hiçbir müdahale olmadı.ilac bile kullanmadım.kendi kendine düştü. Düşükle ilgili olduğunu düşünmüyor Dr. Kanamaların.peki ultrasonda mi görüldü sizin düşüğe bağlı parçalar?
Skar yerinde parca birakmis diger hastanedeki doktor bu doktor gordu ve onu aldi ayni anda laparoskopi yapti tanisal bende pek bilmiyorum cok yeni henuz persembe kontorle gidip soracagim detayli istmesol tamammen gecmiyor ama orayi gecici tamir ediyorlarmis bidahaki sezeryan dogumda duzeltip dikiyorlarmis bana oyle demisti doktor

Evet doğru demiş, benim ameliyatla dikildiği halde tam duzelmemis sıkıntı yaratmayacak kadar küçük dedi. Ama kanamalar hormondan kaynaklanmiyorsa, yeniden hem tanı amaçlı bakarız bişey varsa dikişsiz kazıma yaparız dedi.off ne kadar uğraştırıcı bir süreç. Çok yoruldum valla.sezeryani yapan Dr.a saydirasim geliyor bazen bende haftaya gideceğim bidah. Tekrar haberlesiriz. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Benimde sezeryanimi yapan doktorun hatasi kotu dikmis laparoskopide cikti ortaya ters dikmis ve 15 sene olcak 2.cocugum olmadi bu yuzden gercekten hakkim helal deil bunlara

Merhaba ne yaptiniz doktora gittiniz mi ?

Evet gittim, ameliyat yeri müdahaleye gerek olmayacak kadar küçük dedi. hormonal değişikliklere bagli olabileceğini soyledi. Takip edecegiz bir kaç ay. Bu arada Amh oranım çok düşükmüş 0.23.adet duzensizlikleri yaşanabilir diyor.

Merhaba konunun üstünden gecmis ama burdaysaniz suan benimde böyle bir şüpheli durumun var bilgi verirmisiniz

Merhaba bende 2 aylık hamileyim ve skar gebelik teşhisi koyuldu çok iyi bir doktora yönlendirildim ve bu durumda bile doğum yapabileceğim söylendi 2. Çocuğum doğarken atoni geçirmiştim. Bunda da böyle adını bile ilk defa duyduğum bir durumla karşılaştım. Doktorumu tanıdıktan sonra Doğum yapmaya karar verdim. Ama hala korkuyorum. Acaba skar gebelik geçirip doğum yapan var mı öğrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…