- 25 Aralık 2019
- 6
- 2
- 1
- 30
Merhaba sizdemi skar gebelik olustu daha once konusmustuk laparoskopik ameliyat olmustunuz istmesolden diye hatirliyorumMerhaba skar gebelikle ilgili hikayenizi okudum.oncelikle çok geçmiş olsun. Bende de benzer birim durum var. Merak ediyorum. Yeniden gebe kalabildinizmi?
Merhaba, sizede çok geçmiş olsun. Evet ameliyattan altı ay sonra gebe kaldım. Fakat kese görünmeden düşük oldu. Kimyasal mi dış gebelik mi anlaşılamadı. İstmoselimde bir cm.den küçük bir açılma olmuş yeniden.(yada dikisi iyi olmamış bilemiyorum)dusukten sonra lekelenmelerim yine basladi. Eskisi kadar olmasa da. Düşüğün neden kaynaklandığını bilmedik tabi. ama iki üç Dr. Gördü, yeniden hamile kalmanda sakınca yok diyor.Yarın tekrar dr.a gideceğim. Bişey ogrenirsem aktatiriirm yine size. Siz ameliyat olmusmuydunuz? Ben hiç duymadım gebe kalıp doğuran siz duydunuzmu? Artık vazmigecmeliyiz acabaMerhaba skar gebelikle ilgili hikayenizi okudum.oncelikle çok geçmiş olsun. Bende de benzer birim durum var. Merak ediyorum. Yeniden gebe kalabildinizmi?
Ben gebe kalmadan evvel ameliyat oldum. Ameliyattan 6/7 ay sonra gebe kaldım, ama dört haftalık kese görünmeden düşük oldu.Merhaba sizdemi skar gebelik olustu daha once konusmustuk laparoskopik ameliyat olmustunuz istmesolden diye hatirliyorum
Merhaba, üzerinden baya vakit geçmiş ama çok merak ediyordum. Ameliyattan sonra şikayetleriniz tamamen bittimi? Gebe kalabildinizmi?Ya bu kadar olur hikayenizi okurken kendi yaşantım gözümün önünden geçti inanın aynı şeyleri yaşadım 1 yıl içerisinde 2 skar gebelik geçirdikten sonra sezeryan yerinde bir cep olduğuna ve ameliyatla düzeltilmesi gerektiğine karar verildi tabi bu arada bir çok doktor gezdim en son laparoskopi yöntemiyle kesi yeri düzeltildi. Tabi skar gebeliklerde kürtaj yöntemi uygulanmıştır ve son kürtaj da içeride parça kalmıştı bu laparoskopi ameliyatı yola bu parçada alındı çok başarılı geçti ameliyat bir ay oldu ama merak ediyorum tekrar Bi gebelik olacak mı sağlıklı Bi şekilde bebek sahibi olacakmıyım
Gecmis olsun . Benim skar gebelikten parca kalmis meger 1 ay once acil ameliyat oldum kurtaj ve laparoskopi yapildi cok riskliydi sukur atlattim.simdi tedavim devam ediyor istmesol ameliyati icin bekliycem bikac ay.ama istmesol ameliyati olup doguran cok umitsiz olmayin . Ameliyat olup tup bebek yaptirip ikiz doguran biriyle konustum ve cokta var doguran kadin denemeyr devam.Ben gebe kalmadan evvel ameliyat oldum. Ameliyattan 6/7 ay sonra gebe kaldım, ama dört haftalık kese görünmeden düşük oldu.Neden düşük olduğu belli değil. Farklı doktorlara da gittim bu arada hepside gebe kalmandan sakınca yok dedi. Ama skar yerinden bir cm.den küçük bir alan daha kalmış. Dusukten sonra lekelenmelerim yine basladi. Yarın bir daha gidicem dr.a. bakalım bu defa ne diyecek.siz ne yaptınız oldunuzmu ameliyat?
İnşallah dediğiniz gibi olur bizlerinde. Çok geçmiş olsun sizede, parça kalması ne gibi sikayet yaptı? Benim de düşükten sonra adetlerim falan bı anormallesti. Bugün hormon testleri istedi. Haftaya bı daha gideceğim hem sonuçlara hem istmosel yerine bakacak bidaha.geldimi hepsi üst üste geliyor sanki.Gecmis olsun . Benim skar gebelikten parca kalmis meger 1 ay once acil ameliyat oldum kurtaj ve laparoskopi yapildi cok riskliydi sukur atlattim.simdi tedavim devam ediyor istmesol ameliyati icin bekliycem bikac ay.ama istmesol ameliyati olup doguran cok umitsiz olmayin . Ameliyat olup tup bebek yaptirip ikiz doguran biriyle konustum ve cokta var doguran kadin denemeyr devam.
Kurtajdan sonra kanamalarim vardi hic kesilmemisti 4 ay sonra aniden yogun kanamam basladi ve acil ameliyata alindim sizin dusugunuz kendi kendinemi oldu mudahale oldumu sonrasindaİnşallah dediğiniz gibi olur bizlerinde. Çok geçmiş olsun sizede, parça kalması ne gibi sikayet yaptı? Benim de düşükten sonra adetlerim falan bı anormallesti. Bugün hormon testleri istedi. Haftaya bı daha gideceğim hem sonuçlara hem istmosel yerine bakacak bidaha.geldimi hepsi üst üste geliyor sanki.
Hiçbir müdahale olmadı.ilac bile kullanmadım.kendi kendine düştü. Düşükle ilgili olduğunu düşünmüyor Dr. Kanamaların.peki ultrasonda mi görüldü sizin düşüğe bağlı parçalar?Kurtajdan sonra kanamalarim vardi hic kesilmemisti 4 ay sonra aniden yogun kanamam basladi ve acil ameliyata alindim sizin dusugunuz kendi kendinemi oldu mudahale oldumu sonrasinda
Hiçbir müdahale olmadı.ilac bile kullanmadım.kendi kendine düştü. Düşükle ilgili olduğunu düşünmüyor Dr. Kanamaların.peki ultrasonda mi görüldü sizin düşüğe bağlı parçalar
Skar yerinde parca birakmis diger hastanedeki doktor bu doktor gordu ve onu aldi ayni anda laparoskopi yapti tanisal bende pek bilmiyorum cok yeni henuz persembe kontorle gidip soracagim detayli istmesol tamammen gecmiyor ama orayi gecici tamir ediyorlarmis bidahaki sezeryan dogumda duzeltip dikiyorlarmis bana oyle demisti doktorHiçbir müdahale olmadı.ilac bile kullanmadım.kendi kendine düştü. Düşükle ilgili olduğunu düşünmüyor Dr. Kanamaların.peki ultrasonda mi görüldü sizin düşüğe bağlı parçalar?
Evet doğru demiş, benim ameliyatla dikildiği halde tam duzelmemisSkar yerinde parca birakmis diger hastanedeki doktor bu doktor gordu ve onu aldi ayni anda laparoskopi yapti tanisal bende pek bilmiyorum cok yeni henuz persembe kontorle gidip soracagim detayli istmesol tamammen gecmiyor ama orayi gecici tamir ediyorlarmis bidahaki sezeryan dogumda duzeltip dikiyorlarmis bana oyle demisti doktor
Benimde sezeryanimi yapan doktorun hatasi kotu dikmis laparoskopide cikti ortaya ters dikmis ve 15 sene olcak 2.cocugum olmadi bu yuzden gercekten hakkim helal deil bunlaraEvet doğru demiş, benim ameliyatla dikildiği halde tam duzelmemissıkıntı yaratmayacak kadar küçük dedi. Ama kanamalar hormondan kaynaklanmiyorsa, yeniden hem tanı amaçlı bakarız bişey varsa dikişsiz kazıma yaparız dedi.off ne kadar uğraştırıcı bir süreç. Çok yoruldum valla.sezeryani yapan Dr.a saydirasim geliyor bazen bende haftaya gideceğim bidah. Tekrar haberlesiriz. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Haberleselim canim allah sifa versin hepimizeBenimde sezeryanimi yapan doktorun hatasi kotu dikmis laparoskopide cikti ortaya ters dikmis ve 15 sene olcak 2.cocugum olmadi bu yuzden gercekten hakkim helal deil bunlara
Merhaba ne yaptiniz doktora gittiniz mi ?Evet doğru demiş, benim ameliyatla dikildiği halde tam duzelmemissıkıntı yaratmayacak kadar küçük dedi. Ama kanamalar hormondan kaynaklanmiyorsa, yeniden hem tanı amaçlı bakarız bişey varsa dikişsiz kazıma yaparız dedi.off ne kadar uğraştırıcı bir süreç. Çok yoruldum valla.sezeryani yapan Dr.a saydirasim geliyor bazen bende haftaya gideceğim bidah. Tekrar haberlesiriz. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Merhaba konunun üstünden gecmis ama burdaysaniz suan benimde böyle bir şüpheli durumun var bilgi verirmisinizBende yeni konu açtım ama cevap veren olmamış bu da eski bi konu ama inşallah cevap veren olur 6+2 günlük hamileyim ikinci gebeliğim oğlumu 4,5 yıl önce sezaryenle doğum yaptım buna da klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım dün doktora kontrol için gittim bebeği gördük kalp atışını dinledik sağlıklı bebek dedi doktorum ama sorun şu ki bebek olması gereken yerden aşağıdaymış yani sezaryen yerimdeymiş yukarı çıkmazsa gebeliği sonlandırmamız gerekebilir dedi doktorum vajinal ultrasonla gördük çok üzgünüm böyle birşey yaşayan varmı yukarı nasıl çıkartabilirim bebeği doktor biz bişe yapamayız bekleyip göreceğiz dedi ama kalbini duyup sağlıklı olduğunu duyup sonlandırma ihtimali çok zoruma gidiyor yardım edin lütfen Umut olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?