slm arkadaslar skar gebelık gecıren varmı!!

MRM01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
1.481
1.432
133
Çankırı
kızlar bu surecı nasıl atlattnız yazarsanız sevınırım tekrar hamıle kalıp dogum yaptınızmı?

kızlar bu surecı nasıl atlattnız yazarsanız sevınırım tekrar hamıle kalıp dogum yaptınızmı?

Merhaba bu sorun nasil sonuclandi acaba kacinci haftada dusul mu yaptiniZ kurtaj mi oldunuz yanit verirseniz cok sevinirim

Merhaba bu sorun nasil sonuclandi acaba kacinci haftada dusul mu yaptiniZ kurtaj mi oldunuz yanit verirseniz cok sevinirim
Merhabalar.....Ben scar yeri gebeliği geçirdim.....ama sonrasında doğum yapmadım......4 aydır yeni bir gebelik için çalışıyorum ama henüz hamile kalabilmiş değilim.

Scar gebeliği boş gebelik değil.....Maalesef uterusun içinde olmasına rağmen,dış gebelik olarak adlandırılıyor.....
neden pekı nasıl anlaşılıyor scar gebelık oldugu uterusun ıcındeyse neden ds gebelık oluyor

Merhabalar.....Ben scar yeri gebeliği geçirdim.....ama sonrasında doğum yapmadım......4 aydır yeni bir gebelik için çalışıyorum ama henüz hamile kalabilmiş değilim.
konu guncelleme(((
neden pekı nasıl anlaşılıyor scar gebelık oldugu uterusun ıcındeyse neden ds gebelık oluyor
EMBRİYO SEZARYEN KESİ YERİNİN İÇİNE GİRİYOR,MİYOKARD TABAKASINA......ORADA ZAMANLA BÜYÜYEREK SIKIŞIYOR,GELİŞEMİYOR,ANNENİN KAS DOKUSU İÇİNDE OLDUĞU İÇİN DE ANNEYE ZARAR VERİYOR....KESİNLİKLE SONLANDIRILMASI GEREKİYOR,ÇOK TEHLİKELİ,MAALESEF SONLANDIRIRKEN DE,SONRASINDA DA BİR SÜRE TEHLİKELİ DURUMLAR YAŞANABİLİYOR.....

ouuu çok tehlıkelıymıss dıs gebelıkten de tehlıkelı gıbı cunku orda tupu patlatma tehlıkesı varken burda rahıme zarar verıyor sen nasılsın pekı su an durumun nedır

ouuu çok tehlıkelıymıss dıs gebelıkten de tehlıkelı gıbı cunku orda tupu patlatma tehlıkesı varken burda rahıme zarar verıyor sen nasılsın pekı su an durumun nedır
Tüpün patlaması da kötü tabi ama bir tane daha tüp olduğu için hamilelik ihtimali %50 düşse bile devam eder....Rahimde ise bilemiyorum.....,duruma bağlı..... Ben şu an iyiyim....Tam 1 yıl önce geçirmiştim.....

Şimdi 4 aydır deniyorum ama sonuç yok....Çok merak ediyorum,bu gebelikten sonra yine gebe kalabilen var mı?

olur bence yıne 4 ay uzun bı zaman degıl kendılıgınden mı hamıle kalmıstın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…