kızlar bu surecı nasıl atlattnız yazarsanız sevınırım tekrar hamıle kalıp dogum yaptınızmı?
kızlar bu surecı nasıl atlattnız yazarsanız sevınırım tekrar hamıle kalıp dogum yaptınızmı?
Merhabalar.....Ben scar yeri gebeliği geçirdim.....ama sonrasında doğum yapmadım......4 aydır yeni bir gebelik için çalışıyorum ama henüz hamile kalabilmiş değilim.Merhaba bu sorun nasil sonuclandi acaba kacinci haftada dusul mu yaptiniZ kurtaj mi oldunuz yanit verirseniz cok sevinirim
kımse yokmu ya cevap verecek kızlar(((
Ben scar gebeliği geçirdim,konu ile ilgili konuşmak isteyen varsa hazırım....kızlar bu surecı nasıl atlattnız yazarsanız sevınırım tekrar hamıle kalıp dogum yaptınızmı?
Scar gebeliği boş gebelik değil.....Maalesef uterusun içinde olmasına rağmen,dış gebelik olarak adlandırılıyor.....cnm bos gebelıgın baska cesıdı dıyeyım ıkısıde aynı turlerden
Çünkü kötü bir gebelik.....,sonuca gidemeyecek bir gebelik.....Scar gebeliği boş gebelik değil.....Maalesef uterusun içinde olmasına rağmen,dış gebelik olarak adlandırılıyor.....
neden pekı nasıl anlaşılıyor scar gebelık oldugu uterusun ıcındeyse neden ds gebelık oluyorScar gebeliği boş gebelik değil.....Maalesef uterusun içinde olmasına rağmen,dış gebelik olarak adlandırılıyor.....
Merhabalar.....Ben scar yeri gebeliği geçirdim.....ama sonrasında doğum yapmadım......4 aydır yeni bir gebelik için çalışıyorum ama henüz hamile kalabilmiş değilim.
konu guncelleme(((
neden pekı nasıl anlaşılıyor scar gebelık oldugu uterusun ıcındeyse neden ds gebelık oluyor
EMBRİYO SEZARYEN KESİ YERİNİN İÇİNE GİRİYOR,MİYOKARD TABAKASINA......ORADA ZAMANLA BÜYÜYEREK SIKIŞIYOR,GELİŞEMİYOR,ANNENİN KAS DOKUSU İÇİNDE OLDUĞU İÇİN DE ANNEYE ZARAR VERİYOR....KESİNLİKLE SONLANDIRILMASI GEREKİYOR,ÇOK TEHLİKELİ,MAALESEF SONLANDIRIRKEN DE,SONRASINDA DA BİR SÜRE TEHLİKELİ DURUMLAR YAŞANABİLİYOR.....neden pekı nasıl anlaşılıyor scar gebelık oldugu uterusun ıcındeyse neden ds gebelık oluyor
Tekrar gebeliği deneyip doğum yapan var mı,ben de merak ediyorum.....kızlar bu surecı nasıl atlattnız yazarsanız sevınırım tekrar hamıle kalıp dogum yaptınızmı?
ouuu çok tehlıkelıymıss dıs gebelıkten de tehlıkelı gıbı cunku orda tupu patlatma tehlıkesı varken burda rahıme zarar verıyor sen nasılsın pekı su an durumun nedırEMBRİYO SEZARYEN KESİ YERİNİN İÇİNE GİRİYOR,MİYOKARD TABAKASINA......ORADA ZAMANLA BÜYÜYEREK SIKIŞIYOR,GELİŞEMİYOR,ANNENİN KAS DOKUSU İÇİNDE OLDUĞU İÇİN DE ANNEYE ZARAR VERİYOR....KESİNLİKLE SONLANDIRILMASI GEREKİYOR,ÇOK TEHLİKELİ,MAALESEF SONLANDIRIRKEN DE,SONRASINDA DA BİR SÜRE TEHLİKELİ DURUMLAR YAŞANABİLİYOR.....
Bunu ben de merak ediyorum.....kızlar bu surecı nasıl atlattnız yazarsanız sevınırım tekrar hamıle kalıp dogum yaptınızmı?
Tüpün patlaması da kötü tabi ama bir tane daha tüp olduğu için hamilelik ihtimali %50 düşse bile devam eder....Rahimde ise bilemiyorum.....,duruma bağlı..... Ben şu an iyiyim....Tam 1 yıl önce geçirmiştim.....ouuu çok tehlıkelıymıss dıs gebelıkten de tehlıkelı gıbı cunku orda tupu patlatma tehlıkesı varken burda rahıme zarar verıyor sen nasılsın pekı su an durumun nedır
Şimdi 4 aydır deniyorum ama sonuç yok....Çok merak ediyorum,bu gebelikten sonra yine gebe kalabilen var mı?Tüpün patlaması da kötü tabi ama bir tane daha tüp olduğu için hamilelik ihtimali %50 düşse bile devam eder....Rahimde ise bilemiyorum.....,duruma bağlı..... Ben şu an iyiyim....Tam 1 yıl önce geçirmiştim.....
olur bence yıne 4 ay uzun bı zaman degıl kendılıgınden mı hamıle kalmıstınTüpün patlaması da kötü tabi ama bir tane daha tüp olduğu için hamilelik ihtimali %50 düşse bile devam eder....Rahimde ise bilemiyorum.....,duruma bağlı..... Ben şu an iyiyim....Tam 1 yıl önce geçirmiştim.....
Evet evet benim 3. gebeliğimdi zaten.....2 çocuğum var benim...,Allah olmayanlara da versin......Kendiliğinden oluyordu......(isteyerek)olur bence yıne 4 ay uzun bı zaman degıl kendılıgınden mı hamıle kalmıstın
Yaşım 40 oldu maalesef,bu nedenle fertilite de düşmüştür heralde.....Evet evet benim 3. gebeliğimdi zaten.....2 çocuğum var benim...,Allah olmayanlara da versin......Kendiliğinden oluyordu......(isteyerek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?