öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum. arkadaşlar scar gebelik mutlaka duruma gore değerlendirilmeli. ben iki defa geçirdim ve ikiside farklı tedavi edildi. başımdan geçenleri ayrıntılı olarak daha önce yazdım. fikir edinmek isteyen arkadaşlar mutlaka okusun. özellikle rahim dokusunda bozukluk yoksa mutlaka ilaç tedavisi dusunulmeli. kendinizi surekli bhcg degeriyle sinayacaginiz uzun bir süreç. ama dogru dozlarda ve şartlarda uygulanırsa tertemiz kurtuluyorsunuz. benim gibi şanssız iseniz ikinci scarda işler ciddileşiyor. neden iki defa? nasil olur? gibi bunalımlarin yanısıra nasıl bir yontem kullanılacağı konusunda uzun araştırmalar. Allah bu durumda olan arkadaslara sabır versin. iki defa olmuşsa zaten rahimde fizikseel bir problem varlığı düşünülüyor. bazı arkadaşlar şanslılar doktorları ilkinde farketmiş.
ama ne yaşarsanız yaşayın Allah nasip ederse herşey yoluna giriyor. hatta büyük bir ameliyattan (gebeliğin sonlandırıldıgi ve rahmin düzeltildigi ) sadece 6 ay sonra hamile kalabiliyorsunuz. umarım bu sıkıntıların sonunda sağ salim yavrularımızı kucagimiza alırız.
ama ne yaşarsanız yaşayın Allah nasip ederse herşey yoluna giriyor. hatta büyük bir ameliyattan (gebeliğin sonlandırıldıgi ve rahmin düzeltildigi ) sadece 6 ay sonra hamile kalabiliyorsunuz. umarım bu sıkıntıların sonunda sağ salim yavrularımızı kucagimiza alırız.