- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
-
akşam karsıma alıp konuscagım bakalım ınsallah cozulur gecen kayınvaldem saolsun benı rezıl ettı cocugun neden olmuyor yaaa gorumcemın gııtı doktara gturcem senı dedı yaaa gelde anlat buna durumu allahım kımseyı evlat acısıyla sınamasın dusmanımı bıle
ayenen vallah dedım bana degıl gıt ogluna sor dedım kapatım telfonuAnlatmana gerek yok ki oğluna sor de anlar o, hey Allahım ya ne densiz insanlar var
ne yapacam bılmıyorum sorun gıdıklanıyorum ıstemıyorum o dıyor karımla oynayam mı dıyorAynı sorun ben de var gıdıklanma.Çok sinirleniyor sonra.Valla bence bir erkek istese kesinlikle ilişkiye girer.Sorun var gibi sağlık açısından.
akşam karsıma alıp konuscagım bakalım ınsallah cozulur gecen kayınvaldem saolsun benı rezıl ettı cocugun neden olmuyor yaaa gorumcemın gııtı doktara gturcem senı dedı yaaa gelde anlat buna durumu allahım kımseyı evlat acısıyla sınamasın dusmanımı bıle
ben ıkı cocugumu kaybettimIyi de sizinki evlat acisi degil ki, daha cocugunuzun olup olmadigini bile bilmiyorsunuz. Sizin aciniz baska!
Eşiniz isteksiz sanirim bir doktora gidin..
ben ıkı cocugumu kaybettim
Bu ayrı bir olay kendi kendine mi yapıyor acaba bazı erkekler bundan hoşlanıyorkesın yanııı ızlıyordur evde var zaten tek sıfreyı o bılır tvnın dıjıturk benı ılglendırmez zaten de
sagol cnm ıkızdı bes aylık oldüler eşim kendi elliyle gömdü allah kımsewye yasatmasınAaa oyle mi? Cok üzüldüm basiniz sagolsun.
aksam olsun konuscam bakalımBu ayrı bir olay kendi kendine mi yapıyor acaba bazı erkekler bundan hoşlanıyor
sagol cnm ıkızdı bes aylık oldüler eşim kendi elliyle gömdü allah kımsewye yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?