Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar cuma ikinci denemem yapildi icimdd bi his yok var yada yok evde dolasihofum yemeyimi yapiyorum dinleniyyorum napmaliyim brlirtkm yok nelere dikkat ediyim herkeze alahim anneliyi tattirsin aminnnnn
Arkadaslar cuma ikinci denemem yapildi icimdd bi his yok var yada yok evde dolasihofum yemeyimi yapiyorum dinleniyyorum napmaliyim brlirtkm yok nelere dikkat ediyim herkeze alahim anneliyi tattirsin aminnnnn
slm isallah hayirli sonuclar alirriz ben ayniyim bi deyisiklik yok gunler geciyo tek yapa bildimiz dua gerisi rabbimden hayirli haberini aliriz isallah
slm isallah hayirli sonuclar alirriz ben ayniyim bi deyisiklik yok gunler geciyo tek yapa bildimiz dua gerisi rabbimden hayirli haberini aliriz isallah
cnm bildiğim kadarıyla 3. gün belirti için çok erken.. ama sen dikkat et hareketlerine, bana doktorum sürekli yatma rahme kan gitmesi açısından iyi değil demişti.. inşallah test günü olumlu sonucu alır, 9 ay beraber olursunuz inşallah..
Hakkında hayırlısı olsun canım
En önemlisi uzun süre ayakta kalmaman ve ağır işlerle uğraşmaman
Bunun dışında evin içinde mutlaka gezin bunun sana yararı olacak
Kafanı başka şeylere vermeye çalış Kendine bir uğraş edin mesela örgü ör gazete kitap oku
Stresten uzak ol yeter ki
İnşallah testinin sonucu güzel çıkar
cnm bildiğim kadarıyla 3. gün belirti için çok erken.. ama sen dikkat et hareketlerine, bana doktorum sürekli yatma rahme kan gitmesi açısından iyi değil demişti.. inşallah test günü olumlu sonucu alır, 9 ay beraber olursunuz inşallah..
evet bende cok duydum yedim badem ceviz uzum de bakalim 18buyuk gun peki bu 15 gun icinde tutma oluyomu yoksa sadece ilk gunlkerdemi tutuyo bi bilgin varmi cok tesekkur cevabin icin
ben 18 yaptirmayi dusunuyorum eger yoksa bile gec ogreneyim 18 bekliycem ben yurt disinda oturuyorum burda oluyorum tedavi isallah ayni anda iyi haber aliriz sonuc ne olursa yazisalim allah yardimcimiz olsun varmi belirti sende ben su cok iciyorum bi belirtim yok fazls'
ben 18 yaptirmayi dusunuyorum eger yoksa bile gec ogreneyim 18 bekliycem ben yurt disinda oturuyorum burda oluyorum tedavi isallah ayni anda iyi haber aliriz sonuc ne olursa yazisalim allah yardimcimiz olsun varmi belirti sende ben su cok iciyorum bi belirtim yok fazls'
canım benim hiç belirtim yok beklemektende sıkıldım umtsuzluğa düşüyorum vakit geçtikte sonuç ne olursa olsun mutlaka yazacağım inş iyi sonuç alırız canım ben genelde dondurulmuşlarla şansını deneyenler topiğindeyim sende gel istersen heödua listemizde var