slm kızlar bana dua edin bugün aşılamam yapıldı çok şükür inş güzel sonuçlar alırım=)

Tşk ederim bilgiler için. Ne kadarlık hamilesiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah razı olsun canım sende dua et bana olurmukabak çekirdegini hiç duymamıştım dogrusu onuda denerim neler yaptım bi bilsen seninde bebegin hayırlı olsun inş kardeşim senin kaç aylık bebegin

Tşk ederim bilgiler için. Ne kadarlık hamilesiniz?

allah razı olsun canım sende dua et bana olurmukabak çekirdegini hiç duymamıştım dogrusu onuda denerim neler yaptım bi bilsen seninde bebegin hayırlı olsun inş kardeşim senin kaç aylık bebegin

Ben evlat isteyen herkese duaciyim. Yol gözlemenin ve etraftan gözlenmeninde ne demek oldugunu cok iyi biliyorum cunku Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.
Benim Allah im bagislarsa ikizlerim 30 aylik oldular darisi basiniza

Ben evlat isteyen herkese duaciyim. Yol gözlemenin ve etraftan gözlenmeninde ne demek oldugunu cok iyi biliyorum cunku Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Oo ne güzel seninkiler doğmuş büyümüş bile hemde ikiz. Rabbim bağışlasın onları sana. ☺️inş bu sefer benim ve tüm isteyenlerinde olur hayırlı evlatları.

rabbim ikizlerini size bagışlasın inş uzun saglıklı ömürler versin canım= )senin ikizlerin tedaviylemi oldu peki ?

Son düzenleme:
Allah hayirlisini versin isalla olumlu olur dualarim seninle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…