slm kızlar bayramda sutlac kavgası

evet yaptım canım napayım kavgamı edeyim iyiki yapmışım gelenim baş olmadı hala eltilerim gorumcelerim vardı bugunde oglen yeni gittiler coook yoruldum makineye bulaşıklar yetişmiyor

Niye yaptın demiyorum
Nasıl yaptın diyorum tek başına o kadar şeyi

Eşin artık sana bi set mi alır tatile mi götürür ne yapsa az
30-40 kişilik pilav-tavuk yapılan mevlütlerde bile herkes kardeşlerinden, annesinden yardım alıp yapıyor veya pilavı dışarda yaptırıyor
Sen 70 kişilik sarma, kavurma, sütlaçı yaptıysan süper güçlerin filan olmalı

Son düzenleme:
Canim hani esin yardim almana kiziyordu, her seyi tek basina yapacaksin, senin elinin lezzeti olacak diyordu.. ee noldu simdi, sarmayi komsunla sarmissin, etleri kayninla esin dogramis, baklavayi gorumcen yapmis.... elinin lezzeti falan kalmamis bence, elbirligiyle yapmissiniz tum isleri.. esin nasil kabul etti bunu valla anlamadim ben..

Yanlis yere konu acinca yeni uyeyse uyari ama eski uyeyse ban aliniyor artik

Siz Kütahya Onlar Elazığ Nerden Buldunuz Bunları Tanıştınız Allahaşkına Bi Söyleyin Ben Okurken Yoruldum Sinirlendim Burda Her Bayram Böyle mi Olucak Offffffffff

iş yerinde tanıştık arkadaşım eşim antalyada yaşıyordu bende antalyada calışıyordum o benim mudurumdu nasip işte eşimi cok seviyorum ama bu bizim adetimiz idare et diyor bende huzurum bozulacagına yaptım gulu seven dikenine katlanıyor allahtan bir yardımı oldu yarın temizlikçi bayan gelip dip koşe temizleyecek daha bir yere cıkamadım yarın ev temizlenirken ben cıkayım artık ziyarete

şimdi biz sana nasıl inanalım
dalga mı geçiyorsun

arkadaşım senin işin yokta milletimi eleştiriyosun annem babam trafik kazasında oldu teyzemin evi kiraydı bizim eve yerleşti bende teyzeme anne eniştemede baba diyorum zaten cocuklugumdada teyzemde buyudum arabam vardı anne dedigim kişide yani teyzemde kalıyordu onlarda bizim ustumuze yap diyolardı oyle konu actım ne yapmam gerekir diye size niye yalan soyleyeyim elime ne geçsin seni tanımam gormem anlamadan insanın derdini bilmeden yargılama eşimlede aram bozuldugunda gidemezdim ne kadar anne deyip annemin yoklugunu unutmaya calışsamda kendi annen gibi olmaz gezmeye gittigimdede teyzeme giderim ona anne diyorum ister inan ister inanma ben bu konuyu benim ailemle ilgili soru sor diye acmadım ben seni tanımam gormem niye kandırayım ilk once dinle yargılamadan once

valla süpersin canım bir ailem trafik kazasında öldü bir aileme ehliyetimi bırakmıştım bu ne yahuu.

kızım beni delirtme ailemi agzına alma oldulerse teyzeme anne diyosam sanane bir daha yorum yapıpta yaramı acma senin ailen başında olunca anlayamazsın teyzeme anne diyosam sanane sanamı diyorum ne kadar anlayışın zayıf

valla baktı gordu hepsinin hakından gelemicem biraz yardım aldım napayım

az daha gayret mahalle kavgasına dönmek üzere konu.

arkadaşım sırf millete bayramda hizmet etmlek için eşinin zorlamasıyla o kadar yemek yapıp kendini heba eden bir kadının olabileceğini kestiremeyip eski konularına bakmış arkadaşlar.millet ne bilsin senin ailenin ölüp de teyeznlerde yaşayıp onlara anne-baba dediğini.ne bu öfke.

bravo nasıl biri olduğunu zaten belli gram inanmıyorum size inanmakta zorunda değilim kimse de değil. Sen her bayram bunları yapmaya devam et ha gayret bir daha ki bayrama daha iyi performans bekliyoruz senden. Bu arada erkeklerin de oturup tüm gün et doğradığını senden duyuyorum bayram günü. Bir de aşiret çocuğu seni o kadar yemek yapmaya zorlayan kişi et doğruyor kavurma için hayret.

Kimse müneccim değil
Kızım filan diye ne biçim konuşuyosun
Sen mi çok film izledin bizlerde mi var bi sorun bilmiyorum da
Türkçede annenin karşılığı annedir, nerden bilelim senin teyzene de anne dediğini
Düzgünce anlatmak varken işi kavgaya dökmeye çalışsan da başın sağ olsun diyeyim ben yine

Ama yani burda senin dışında bir kişi çıksın desin ki ben 70 kişilik sarma, sütlaç, kavurma yaparım
Dişimi kırarım

yemeğe yardım almasına izin vermeyen kişi eve temizlikçi de çağırıyor
ama bana ne demi

yemeğe yardım almasına izin vermeyen kişi eve temizlikçi de çağırıyor
ama bana ne demi

Ben anlamıyorum zaten
Konuların başı nasıl başlıyo, sonu tam tersi şeklinde nasıl bağlanıyo
Bi de asayiş berkemalse bu bölüme niye konu açılıyo

Buranın mahalle değilde site olduğunu öğretemedim size.
Ayrıca üyelerin eski konularına bakıp çıkarımlarda bulunmakta neyin nesi?
Açılan konuya göre yorum yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…