şimdi biz sana nasıl inanalım
dalga mı geçiyorsun
evet yaptım canım napayım kavgamı edeyim iyiki yapmışım gelenim baş olmadı hala eltilerim gorumcelerim vardı bugunde oglen yeni gittiler coook yoruldum makineye bulaşıklar yetişmiyor
dalga mı geçiyorsun
Bu arada yanlış yere konu açtınız diye de ban almazsınız uyarı alırsınız yanlış yere açtınız diye editörler uygun yere taşırlar eğer aynı konudan aynı yerde iki tane açtıysanızda birini kapatırlar ama siz ban almazsınız.
Siz Kütahya Onlar Elazığ Nerden Buldunuz Bunları Tanıştınız Allahaşkına Bi Söyleyin Ben Okurken Yoruldum Sinirlendim Burda Her Bayram Böyle mi Olucak Offffffffff
dalga mı geçiyorsun
valla süpersin canım bir ailem trafik kazasında öldü bir aileme ehliyetimi bırakmıştım bu ne yahuu.
Canim hani esin yardim almana kiziyordu, her seyi tek basina yapacaksin, senin elinin lezzeti olacak diyordu.. ee noldu simdi, sarmayi komsunla sarmissin, etleri kayninla esin dogramis, baklavayi gorumcen yapmis.... elinin lezzeti falan kalmamis bence, elbirligiyle yapmissiniz tum isleri.. esin nasil kabul etti bunu valla anlamadim ben..
kızım beni delirtme ailemi agzına alma oldulerse teyzeme anne diyosam sanane bir daha yorum yapıpta yaramı acma senin ailen başında olunca anlayamazsın teyzeme anne diyosam sanane sanamı diyorum ne kadar anlayışın zayıf
kızım beni delirtme ailemi agzına alma oldulerse teyzeme anne diyosam sanane bir daha yorum yapıpta yaramı acma senin ailen başında olunca anlayamazsın teyzeme anne diyosam sanane sanamı diyorum ne kadar anlayışın zayıf
Kimse müneccim değil
Kızım filan diye ne biçim konuşuyosun
Sen mi çok film izledin bizlerde mi var bi sorun bilmiyorum da
Türkçede annenin karşılığı annedir, nerden bilelim senin teyzene de anne dediğini
Düzgünce anlatmak varken işi kavgaya dökmeye çalışsan da başın sağ olsun diyeyim ben yine
Ama yani burda senin dışında bir kişi çıksın desin ki ben 70 kişilik sarma, sütlaç, kavurma yaparım
Dişimi kırarım
yemeğe yardım almasına izin vermeyen kişi eve temizlikçi de çağırıyor
ama bana ne demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?