canım başka bir konu acmıştım yanlış yere actıgım icin konuyu ceza aldım bu konuyla ilgili degil yani
Ne yaptin peki?
Yaptin mi sarmalari sutlaclari?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım başka bir konu acmıştım yanlış yere actıgım icin konuyu ceza aldım bu konuyla ilgili degil yani
Konu sahibinin evinde sanayi tipi ocak, buzdolabı filan var herhalde. Kişi başı birer kase sütlaç yapılsa 70 kase mümkünatı yok normal bir buzdolabına sığmaz dışarıda bırakılsa süt ürünü sonuçta bozulur. Çözemedim ben olayı.
Ne yaptin peki?
Yaptin mi sarmalari sutlaclari?
bir kere rezil olcaksın ama eşinin emrini yerine getirirsen her sene 70 kişiye hizmetçilik + aşçılık+ bulaşıkçılık yapcaksın,
bence yapıyorsanda bi yüzünü kara çıkar birdaha cesaret edemesin ! elini verirsen kolunu alamazsın canim çok yenisin
yardımsız imkansız yani okadar yemeği yap pişir sun bilmem ne ,
sardım yarısı yenildi bile allaha şukur hepisinin ustesinden geldim allah utandırmadı...bunuda atlatmış oldum
sardım yarısı yenildi bile allaha şukur hepisinin ustesinden geldim allah utandırmadı...bunuda atlatmış oldum
kesinlikle katiliyorum her sene ayni olayi yasayacaksin,sutlac ve kavurma bir sekilde yapilirda her sene 70 kisilik sarmayi nasil saracaksin ALLAH yardimcin olsun,bence sen en iyisi bir daha ki kurban bayrami icin simdiden sarma sarmaya basla :)
Valla açıkçası bana hiç inandırıcı gelmedi en başından da gelmemişti şimdi Allah var neden saklayayım. 70 kase sütlaç, 20 kg et kavurması, kaç tencere sarma yanii pes. Bir kişinin yapacağı iş asla değil. Hem bir arkadaşın dediği gibi 20 kg et için baya öoğunluk etin sizde olması gerekir ama dinimizde etin çoğunun dağıtılması gerekir. Ben bu kadar şeyi yapsam şu an pc başında oturmayı bırak devrilip yatıyordum. Siz gelinsiniz size neden geliyorlar bir açıklık getirseniz büyükler küçüklere gitmez, küçükler büyüklere gider. Eşim cafe işletiyor üstlaçları oraya koydum ee sarmalar kavurmalar ne olacak. Yanii bizim köyde sarma ve baklava çıkarılır her geklene o da birkaç dolma baklava gazoz kola tamam. Her gelene sofra mı kurulur her yerde yiyorlarsa nasıl yiyorlar mide almaz bir kere kaynananız ayrı, görümceleriniz ayrı yapıyormuş nasıl mide alıyor anlamadım. Aynen yani yemek saatine denk gelir ne yapıldıysa buyur edersin. Bana hiç ama hiç mantıklı gelmedi. Heralde kavurmayı baya kazanla yaptınız da kurbanın gelmesi ondan o kg eti kesmek doğramak bile insanın bir gününü alır zaten.