- 23 Mayıs 2016
- 98
- 78
- 18
- 38
- Konu Sahibi tedirginprnyk
-
Evet dün yaptırdım 70 e düşmüş doktor sürekli olcucez dedi kimyasal gebelik gecirmisim ve suan çok fazla kanamam var kimyasal düşük yapiyomusum cnmInsallah dıs gebelik degildir...
Ne yptiniz tekrar kan tahlili yaptirdinizmi ?
Bu arada bhcg70 e dusmusEvet dün yaptırdım 70 e düşmüş doktor sürekli olcucez dedi kimyasal gebelik gecirmisim ve suan çok fazla kanamam var kimyasal düşük yapiyomusum cnm
Cnm çok geçmiş olsun yaa üzüldüm ama geçer inşallah bugünler Rabbim en kısa zmnda evlat nasip etsin sanaEvet dün yaptırdım 70 e düşmüş doktor sürekli olcucez dedi kimyasal gebelik gecirmisim ve suan çok fazla kanamam var kimyasal düşük yapiyomusum cnm
Ö.dgl tatlm imtihan dunyasındayz bunlar olcak hayatmzda biz yeterki yine sukretmesini bilelim Rabbim biliyordur vakti zamanını sabret inşallah Hyrlı sonuçlar alrsinAmin cnm ins isteyen herkese nasip etsin tsk ederim bu arada
Yani cnm hiç uzulup kafana takma güzelce iyileş dinlendir vücudunu sonra tekrar çalışmalara başlarsın Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahHaklısın belkide hasta dogacakti ya da engelli tek tesellimiz eşimle beraber demekki bebegimiz olabiliyormus biz 10 aylık evliyizde ilk olacaktı
İnşallah cnmEvet öyle olcak amin cnm hepimiz için ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?