Slm kızlar son zamanlarda stres hat safhada lütfen bana yardım edin

Üzülme cnm herşeyde vardır bir hayır ilk bunu yasadigi da neden ben dedim çok isyan ettim ama yapabileceğimiz bisi yok ins tez zamanda bebeğine kavusursun bende dün tekrar tahlil yaptım bugün alcam sonucunu benimde ilk 80 di iki gün sonra 70 oldu bakalım bugün kac olcak allaha çok şükür ki dış gebelik yaşamadık o açıdan bak

tabi orası da var ama tedavi süresince herşey yolunda gitti hiç sıkıntı yaşamadım şükür. sanırım ondan olacak, tuttu felan diye şartladım kendimi. bi de 10.gün için 50.3 çok iyi bir değer dediler oda umutlandırdı işte beni ne bileyim. canı acıyor insanın. bakalım ne diyecek doktor. tekrar başlayacağım işte tedaviye. bakalım hayırlısı hepimiz için.

Ha unuttum söylemeyi doktorum bana vitamin de verdi elevit pronatal ama kendin alma önce doktoruna sor çünkü ağır bir ilaç 12 vitamin 4 mineral 3 element içeriyor

Doktorum cok sasirdi senin dosyana sahip birinin oyle aonuclanmasi cok sasirtici dedi. Hsg cektirmemi soyledi. Cektirdim. Gozun aydin cok temiz sonucun dedi. Histereskopi yaptircam bayramdan sonra. Ondan 1 ay sonra da transfer yapilacak. hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…