Slm

oykumuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
39
2
36
Ankara
Hamilelik için tedavi gören anne olmak isteyen bayanlar hangi tedavileri görüyorsunuz gelin paylaşalım bilgilendirelim birbirimizi...ben ankaradayım ank.da önereceğiniz iyi bir doktor lütfen bekliyorum

Selam arkadasim umarim en kisa zamanda sirunuma care bulursun. Bende 1 sene denedikten sonra hamile kalabildim esimde sperm hareket sorunu vardi. Ilk asilamada hamile kaldim doktorumun cok etkisi var diye dusunuyorum bende Ankaradayim doktorum Aydan Biri netten arastir istersen mukemmel bi doktor gercekten isinin ehli...

slm canım bende yaklasık 2 yıldır bebek istiyorum ama olmadı 3 kere klomen kullandım yumurtalar gelişti eşimin sperm hareketi güzel ama gebelik oluşmadı.... bende bu ay aşılama yaptırdım, daha 3 oldu yapılalı hakkımızda hayırlısı, ALLAH cennet kokusundan mahrum bırakmasın bizi inş:16:

Selam arkadasim umarim en kisa zamanda sirunuma care bulursun. Bende 1 sene denedikten sonra hamile kalabildim esimde sperm hareket sorunu vardi. Ilk asilamada hamile kaldim doktorumun cok etkisi var diye dusunuyorum bende Ankaradayim doktorum Aydan Biri netten arastir istersen mukemmel bi doktor gercekten isinin ehli...

bende 3 gün oldu aşılama yapılalı canım.. ALLAH sag salim kucagına almayı nasip etsin inş..:16:

bende ankarada yaşıyorum 2. ayımız bu ay da olmazsa bizde dr gideceğiz. ben zekai tahir burak kadın doğum hastanesine gideceğim ilk olarak.

Merhaba arkadaslar bende yurtdisinda yasiyorum benimde yumurtaliklarimda tembellik oldugunu bunundan hormon bozuklugundan kaynaklandigini soyledi doktor. Aile doktorum tabi beni bi kadin doktoruna henuz yonlendirmedi. Simdilik hormon duzenleyici ilac aliyorum insallah onun faydasini kisa zamanda gorurumde hayirlisiyla gebelik olusur. Allah herkese acil sifalar ve umitlerini yitirmemeyi nasip etsin..

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Doktorun burada önemi nedir? her aşılama aynı olmuyormu? bazen duyuyorum çok azbir ücrete aşılama olunmuş, bazılarıda daha fazla ücrete. Burada uygulanan sistem aynı değilmi? ilaçlarmı fark ediyor, nedir? Ankaralıyım ama orada yaşamıyorum, yoksa düşünürdüm sizin doktoru. Birde sperm seçmede IMS diye bir yöntem duydum, onun daha iyi olduğunu düşünüyorum, sperm saçmede. Çok soru sordum kusura bakmayın, merak ediyorum da..

Son düzenleme:
Canım benim eşimde sorun yok fakat benim tüp tukalı cıktı hsg cektirdim,kist cıktı onuda atlattım en son yumurtalarım yavaş catlıyo sanırım fsh da sorun var...klomen 3 ay kullandım cat.iğneside ama olmadı...söylediğin doktoru yarın araştıracağım canım saol...seninde bebişin hayırlı olsun...annelerin dualarını allah kabul eder duaet :)))

bende ankarada yaşıyorum 2. ayımız bu ay da olmazsa bizde dr gideceğiz. ben zekai tahir burak kadın doğum hastanesine gideceğim ilk olarak.

Canım ben 1,5yıldır aynı hastaneye gidiyorum ama sanki biraz ağırdan alıyorlar:((iyi bir prof..doç...bulmam gerekiyor...allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin...ama işte insan çabalamadan araştırmadan duramıyor demi canım

slm canım bende yaklasık 2 yıldır bebek istiyorum ama olmadı 3 kere klomen kullandım yumurtalar gelişti eşimin sperm hareketi güzel ama gebelik oluşmadı.... bende bu ay aşılama yaptırdım, daha 3 oldu yapılalı hakkımızda hayırlısı, ALLAH cennet kokusundan mahrum bırakmasın bizi inş:16:

Canım aşılama nasıl oluoyor yani senim isteğinlemi doktormu karar verdi...

Canım allah kalbine göre versin inşallah olur...şimdi sana sorcam aşılamayı senmi istedin doktorunmu karar verdi...ben ay aşılama isteyeceğim yapmassa dosyamı kaçırıp başka doktora:)))

Canım ben 1,5yıldır aynı hastaneye gidiyorum ama sanki biraz ağırdan alıyorlar:((iyi bir prof..doç...bulmam gerekiyor...allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin...ama işte insan çabalamadan araştırmadan duramıyor demi canım
evet hastane tüm herseyi uzatıyor. çok kalabalık bir de ama dr çok iyi ablam orda tüp bebek tedavisi gördü bu sebeple orayı tercih ediyorum

evet hastane tüm herseyi uzatıyor. çok kalabalık bir de ama dr çok iyi ablam orda tüp bebek tedavisi gördü bu sebeple orayı tercih ediyorum

Canım orası dediğin yr neresi?sanırım ank.dasın bende ank.dayım net yazarsan belli banada faydan olur:)))

Canım orası dediğin yr neresi?sanırım ank.dasın bende ank.dayım net yazarsan belli banada faydan olur:)))

canım cebecide büyük kadın doğum hastanesi ama çok ilgileniyorlar ve iyi profesörler var. ablam çok memnun kaldı. ben özel düşünmüyorum su an için belki doğumda giderim inş. rabbim nasip ederse.

canım cebecide büyük kadın doğum hastanesi ama çok ilgileniyorlar ve iyi profesörler var. ablam çok memnun kaldı. ben özel düşünmüyorum su an için belki doğumda giderim inş. rabbim nasip ederse.

Ben hasta oldum:((yarın hast.gideceğim fsh için kan aldırcam bakalım yine klomenmi vercek ona göre bir profa gideceğim nedir ne deyildir...iice bezdim valla ya poffff...,

arkadaşlar bende 2 yıldır istiyorum ama olmuyor. tüm testleri yaptırdım.eşimdede bende de herşey normal. bu ay ilk defa klomen kullandım 2 tane yumurtam oluştu daha sonra ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.doktor 3 gün gün aşırı ilişki önerdi.ayrıca progestan diye bir ilaç verdi.bunu da ilişkinin olmadığı günlerde vajinal yoldan bu ilacı kullan,bu ayın 18 inde de kanda gebelik testi yaptır dedi.çok umudum yok ama bakalım artık 2 gün sonra belli olacak.

Back
X