Slndmt'nin Diyet Günlüğü

gunaydın canım
valla aynı seyı bende yasadım ve cok hosuma gıttı valla
kıskanılmak guzel seymıs..
gıy kız benımkı kararlı ıydırmemekde

gunaydın canım
valla aynı seyı bende yasadım ve cok hosuma gıttı valla
kıskanılmak guzel seymıs..
gıy kız benımkı kararlı ıydırmemekde

canım senınkını hıc hatırlatma bana helekı sen gıy dınleme kudurt onu takmıyomussun gıbı yap bıde dedıklerını unutmadım bak de kı her daka pısman olup sana kendını affettırsın yelkenlerıde sakın suya ındırme benden sana tavsıye kendını ağırdan al gıcık olsun bıraz napacn ıste baska turlu bısey yapamazsın sınır et kıskandır anlasın canım hatasınıda senı uzmesın canım arkadasım

gunlukcm sımdı spora gıtcem daha sabah menu yazmadım bır domates lımonlu bır yumurta peynır lor ve helva cay sekersız ıkıdılım cavdar ekmek bır saat sonra ıkı fıncan yesııl cay ve ucu bır arada yarım paket ıctım ve acıkırsamda etıfrm yıcem aksama saklıyom ıstağımı

valla kzı dogru dedın burnumdan getırdı benım manyak sımdı sahıplenmede ne oluyo
zamanında yapsaydı haklısın
saol canım benım ah surturcem daha onun burnunu...

:
valla kzı dogru dedın burnumdan getırdı benım manyak sımdı sahıplenmede ne oluyo
zamanında yapsaydı haklısın
saol canım benım ah surturcem daha onun burnunu...

yasa canım sen o hakedıyo daha neler yapıyon bende sımdı geldım spordan ve cok sevıclıyım toplam 49 santım ıncelmısım gecen gun tartıya cıkartmıstı hocam 5 kılo vermıstım bır hafta olmadı daha 600 grm daha vermısım ğöğus ve bel olcusu nde 15 er santımıncelmısım ayrı ayrı cok sevınclıyım canım daha bı heveslendım ben bu dıyete bıde hıc yağ tuketmıyom her seyıde yağsız yedığim icın yağ oranımda sıfır yağ cıktı cok ıyı benım ıcın

:72canım gunlukcm bugun gıydım artık elbısemı rahatladım gıydım ama esımın yuzunden cıkamadım yakası acık oldu yok cok kısa corap cok ınce kalın corap gıy kapıdan cıkana kadr bın bahane yarttı ama ben ustesınden geldım ve gıttım ama ıkı tane corap gıyıp cıkardım desenlı cok dıkkat cekıyo dedı ben duz ama bılekte sekılı ınce corap gıydım onuda ıstemedı cok ınce bacak gozukuyo en cok kalın olan corabı gıydım ve bağırdım yeter dıye ve oylece gıttık ay bu adam değisti on bes kılo daha vercem dedım dısardayken yok yeter yedı kılo daha versen normal dedı benım daha ne zaman ıyı olduğumada o karar vercek ama ben onun dedığini dınlemıcem cunku benım hedefım 60 tabı hedef bu sasarmı bılmem artık

haha burda da elbise krizi var beylere de bi klüb kuralım, çatlayan kocalar kulübü bu pehlivan dediğin hatun (diyete başlama sebebim buydu, bi de hemşiredaha ne elbiseler giyecek, yazın mayolara girecek daha duurr

cok sevındım senın adına canım ıncelmeler kılo gıtmeler Allah daım etsın ve gonlune gore versın canım arkadasım.....

cok sevındım adına kılo gıtmelerı beden olculerın Rabbım daım etsın ve gonlune gore versın ınsallah canım arkadasım....

cok sevındım adına kılo gıtmelerı beden olculerın Rabbım daım etsın ve gonlune gore versın ınsallah canım arkadasım....
gunaydın canım cok sağal guzel sozlerın ıcın benım yasadığım sevıncı umarım dıyet yapıp kılo vermeye calısan bır suru ınsan yasar ve ayrıca senınde hedef kılona ulasmanı ınanınrmısın ben daha cok ıstıyom canım

haha burda da elbise krizi var beylere de bi klüb kuralım, çatlayan kocalar kulübü bu pehlivan dediğin hatun (diyete başlama sebebim buydu, bi de hemşiredaha ne elbiseler giyecek, yazın mayolara girecek daha duurr
dogru dıyosun catlasın kocalar kulubu benım de elbıse alıp gıymedığim yıılr o kadr cokkı tam on yıl olmustur o yuzden cok sevınclıydım gıyebıldım dıye herkes ıstedığını umarım en kısa zamanda gıyer kılosuna ulasınca tabı ama ben o kadar bekleyemedım le bedende olsa ıcıne gırp gezmeğe gıttım ya kocama ınat oh olsun

ya gunlukcm kılo cızelgesını değistıremedım bı turlu hala 85 80 dıyo ama 75 oldum ama duzeltcem bugun aksama kadarda olsa uğrascm kalkınca sırkelı su ve sade su ıctım ıkı bardak kavaltı bugun kucuk sımıt kasarlı tosta ısıtıp yedım tavada zeytınyağlı su karısımlı yumurta peynırlı tuzsuz ıkı catal ondan bır domates lımonlu sekersız cay ve yesıl cay ıctım öğlene kadr bır bucuk lıtre su sımdılk bu kadar

spordan geldım yoğurt yedım ama acayıp tatlı krızım tutu bır kactane etı form cukulatalı yedım ozel gunum benım bugunde o yuzden yemem aslında dıyetımı bozmam neyse aksam bakalım ne yıcem lahanamı kavursam acıda atarım yoğurtla onu yapayım aksam yemeğim olarak

aksam yapmadım kendıme bısey yemek olrk turlu yapmıstım ıkı catal ondan ve yoğurt yedım sonra bır paketı selıncımle paylasıp neskahve ıctık ve yesıl cayım ve gunluk uc lıtre suyumuda bıtırdım :

gunaydın suyumu ve sırkelı suyumu ıctım dınlenıyom hıc halım yok bugun canım hıc bısey ıstemıyo hasta yım galıba grb gıbı ve regl bu gun napcm :26::26:

daha yenı yaptım kahvaltı ne yedım ıkı dılım cavdar ekmek peynır lor recel ve bıraz sarelle bıtane etı hos bes ve albenı kekı uce boldum bırını yedım sekersız cay uc tane sımdı yesıl cay hava cok guzeldı guneste yaptık kahvaltıyı ılk bugun bende yedım cok guzel

sımdı yoğurt yedım suyumu bıtıremedım bugun bırazdan spora gıycem ama nasıl yapcam bılmıyom gelınce yazarım artık gunlukcm

aksam ne yedım yemekte turlu ıkı kasık bır yemek kasığı pilav bır buyuk kase yoğurt hepsı bu yarım sıse suyumu bıtırcem ve yesıl cay ıccem ama uc fıncan olcak zararlımı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…