Slndmt'nin Diyet Günlüğü

gunaydın gunlucm suyumu ıctm kahvaltıda ne yesem dıye dusunurken sana bakayyım dedım canım hıc bısey ıstemıyoda

dun aksam benımkı de suprız yaptı benı antalyaya tatıle goturcekmıs gecen sene nıyetlenmıstık ama ısı yuzunden gıdememıstık bu sene nıyetlendık ama allah nasıp ederse ınnsallah bakalım gıderız kılolarda gıdıyo benım ıcın super olcak saklamadan bıyerlerımı gıycem her ıstedığimmi ama benımkı sımdıden basladı ya kıskanclık yapmaya yasak koymaya ama ben gene onu kandırcam haberı yok safım benım

sabote ediliyoruz benim eşim de doldurdu eve cipsi kuruyemişi dayanamadım yedim cipsten biraz. oyuna gelmeyelim, ben ettim siz etmeyin, kandırılıyoruz

sabote ediliyoruz benim eşim de doldurdu eve cipsi kuruyemişi dayanamadım yedim cipsten biraz. oyuna gelmeyelim, ben ettim siz etmeyin, kandırılıyoruz

doğru demıssın canım bu eslerımız bızı kandırıyolar desteğiz dıye ne desteği kostek oluyolar valla durup dururken tatlı alayım dıyo cocuğu bakkala goturuyo ne bulursa alıyo onlar yerken ben bakıyom tabı bıde demezmı ödul yapsana sen ye bı kactane dıyo ve ben on numaralı bı bakıs atıyom ve mutfağa gıdıp etı form buskıvı mı alıp gecıyom karsılarına guluyolar ama asla oyuna gelmıceğimi soyluyom cok zor bu adamla ısım hıc destek değilsin dıyom sana en buyuk desteği ben veryom senı spora yolluyom dıyo

Gunlukcm neler yedım bı bılsen bır kıbrt kutusu kadar borek ve bır dılım kepek ekmeği peynır recel ve domates lımonlu caay ve yesıl cay bır kuru pasta kuraıyesı ve etı tutku ıkı tane hepsi bu daha ne olsun cok yedım bugun gene yağmurda yağıyo sporada gıdemıcem sımdı bır kase yoğurt yedım

gıttımde geldım bıle gunlukcum bır gun bıle gıtmesem suclu hıssedıyom kendımı o yuzden yağmur camur demedım ve gıttım sporumu yaptım sımdı geldım sutumu ıctım ve su sısemı aldım yanıma ıceceğim yemeğe kadar ne kadar ıcersem kar

aksam yedığim ıkı dılım patettes fırında et cok az ve azda tavuk ve bır kase yoğurt ve su

gunlukcm kahvaltıda yedığim ıkı bardak su bır bardak sırkelı su ıkı cay bır yesıl cay 8 tane zeytın bır dılım ekmek kepeklı peynır ıkı catal helva bır catalda brovnı bır ısırık sımıt sımdı su ve bırazdan sut ıccem buskıvı

sımdı neskahve cok soğuk bugun dıye esımde evde cıkmadı benıde cıkartmadı spora gıdemedım evde yapcm sımdı bakalım

Cnm gunlugune goz attım guzel gıdıyorsun ıns muhaffak olursun Spora gıdıyorum dıye bahsettıgın anladıgım kadarıyla B-fit bana salon hakkında bılgı gecermısın cnm memnunmusun nasıl gıdıyor?Bende gtmeyı dusunuyorumda

hos geldın canım ben cok memnunm bfıt ten ıkı ayda on kılo verdım tabı az yıyerek ve arada kacırdıklarımın da olmasıyla bırlıkte hem ınceldım hem kılo verdım ınanılmaz bır duygu bu ben cok cabuk boyle olcağını valla tahmın etmıyodum ılk basladığımda sımdı asla bırakmayı dusunmuyorum herkese tavsıye ederım bır an once ımkanı olan arkadaslar mutlaka gıtsın bence ben ıkı gıbı gıdıyom her gun aletler var onlarda uc tur yapıyom sonrasında aktıvıteler var her gun değisık seyler gosterıyo hocamız pazartesı gobek ve basen yapıyoz salı bacak ve kol popo yapıyoz carsamba oryantal gunumuz persembe gobek ve alt karın kalca haraketı cuma zumba dansı ve plates top cumartesıde aoberık ve step danslar yapıyoz boyle seyler sonra kosu bant ve bısıklet serbest gobek kasları calıstıran aletlerı kullana bılıyosun ben hepsını yapıyom ve dort bucuk bese kadar kalıyom ınan canım oraya gıtmeden once uc kat nerdeyse gobeğim vardı sımdı cok azkaldı karnım sıkılastı ve bır kat kaldı o da kucuk gobek seklınde benı gorenlerde ınanamıyo valla uc dogum yaptığm dan dolayı sarkıktı ve sezeryandım ondanda hıc saramamıstım senın anlıcağın bes aylık hamıle gıbıydım ama sımdı kendımı genc kız gıbı hıssetıyom cunku ne yanlarım ne kocaman gobeğim nede o koca goğuslerım kaldı hepsı bence b fıt ın sayesınde dusunme hemen gıt su ankı aklım bı kac sene once olsaydı keske de daha once boyle zayıflayıp guzelesseydım mısafırım vardı dun genc kız gıbı olmussun dedı ama ben uc cocuktan sonra bunları duymak cok guzel helekı esım benı yere ğohe sığdıramıyo adam her gun ılanı ask yapıyo her kadına allah yasatsın dıyorum ve umarım yardımcı olmussumdur canım

aksam yemeği ne yedım karnıbahar haslaması sade lımon sıkıp oyle yedım bır kase tarhana corbası ekmek yemıyom zaten aksamları bu kadar yemeğim doydummu hayır bırazdan yesıl cayımı ıcem demlenıyo su an bolsu ıcmem lazım gun ıcınde ıcemedım bugun cok soğuk dıye ıcesımde gelmedı ama gunluk uc lıtre yı bıtırııyom dıye sartladım ya kendımı bıtmezse suc lu hıssederım valla

gunydın gunlukcm bır bardak layt sut ve ıkı dılım kepek ekmeğinden yapılmıs kasarlı tost yaptım sımdı kendıme onu yıcem ve su sonra cay ıcerım ve bırde baklava yıcem pazar gununden berı dolapta ama ben hıc yımeyı ıstemedım ama sımdı canım ıstedı yıcem herhalde kızsamda kendıme napayım nedev olsa gıtcem spora bu kadarcık olsun demı kacamak aslında olmasada olur

Cnmm oncelıkle bende senı tebrık edıyorum 3 cocuktan sonra bu azımı gosterdıgın ıcın.İstemek ama gecekten ıstemek gerekıyor.Ozaman basarıyorsun sen gercekten ıstemıssın.Tabı bırazda ımkanlarla alakalı bı durum...Mesela sen uzun saatler kalıyormussun salonda 30 dk sonrasında farklı etkınlıklerede katılmıssın.Bu tabıkı cok etkı edecektır.Etmıste.Ama benım gıttgın salonda sydıgın bu etkınlıkler yoksa sence sadece 30 dk 3 tur spor sıkılasmm ve zayıflamama yardımcı olacakmıdır ? Çünkü ben çalışıyorum ve ogle yemegı hakkımı b-fite gıderek kullanmayı dusunuyorum...Gobek en zor erıyen yer orasını erıttıysen mutlaka ıse yarıyor ama sen acba dıger aktıvıtelere zaman ayırdıgın ıcınmı bu hızlı ıncelme?

canım hıc dusunmedım ama ben ıkı saat falan zamanımı orda gecırıyom her gunde gıdıyom sadece uc tur bence yeterlı olmaz gıbı gelıyo cunku fazla bısey yapıp yorulmuyosun ıs cıkısında gıtmeyı denesen canım gunde uc kere oluyo aktıvıteler ben öğlen seansına gırıyom aksamda altıda oluyo eğer dusunuyosan hepsınden faydalan derım ıyıce arastır oyle gıt bence pısman olmazsın canım tabı zamanda onemlı calıstığın ıcın ama yazda gelmeden su fazlalıklardan da kurtulalım derım benım ınanılmaz derecede ınceldım ve kıloda gıttı resmen her yerım kuculdu ruya gıbı bısey bu uc kat gobeğim bıle b fıte ılk basladığımda hocam olculerımı alıyodu ve gobeğimin delıgını bulamamıstı ve cok gulmustuk o gun sımdı bana her fırsatta hatırlatıyo sağolsun unutamıyom yenı baslayan arkadslarada beledıyeden habersız uc kacak katı vardı bıttı gıttı katları sımdı tek kat kaldı dıyo ve guluyoz oda gıtcek emınz hepımız ben zaten cok ıstedığim ıcın herhalde daha cabuk gıttı bırde benle gelen arkadslar hemen bıtınce gıdıyolar ama ben gobek hareketıı yapıyom kucuk plates topunu kuyruk sokumuna yerlestırıp dık oturuyosn ve yavas ca one doğru eğilıp kalkıyom acayıp karın calıstırıyo her gun yarım saat yapıyom eğer gıdemezsen b fıte bence bunu dene yanların ıcınde yaparsın ben tarıf edrım sen kararlıysan her seyın ustesınden gelırsın kılon nasıl bılmıyom ama bu hareketlerlede sıklasabılırsın bence sorcağın bısey olursa cevaplaya bılırım canım

oğlen bır kase mercımek corbası ve bır bucuk lıtre su ıctım spora gıttım gelınce bır bardak layt sut ve etı form lımonlu uc tane bır saat sonra yoğurt kucuk kase

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…