sabote ediliyoruz benim eşim de doldurdu eve cipsi kuruyemişi dayanamadım yedim cipsten biraz. oyuna gelmeyelim, ben ettim siz etmeyin, kandırılıyoruz
hos geldın canım ben cok memnunm bfıt ten ıkı ayda on kılo verdım tabı az yıyerek ve arada kacırdıklarımın da olmasıyla bırlıkte hem ınceldım hem kılo verdım ınanılmaz bır duygu bu ben cok cabuk boyle olcağını valla tahmın etmıyodum ılk basladığımda sımdı asla bırakmayı dusunmuyorum herkese tavsıye ederım bır an once ımkanı olan arkadaslar mutlaka gıtsın bence ben ıkı gıbı gıdıyom her gun aletler var onlarda uc tur yapıyom sonrasında aktıvıteler var her gun değisık seyler gosterıyo hocamız pazartesı gobek ve basen yapıyoz salı bacak ve kol popo yapıyoz carsamba oryantal gunumuz persembe gobek ve alt karın kalca haraketı cuma zumba dansı ve plates top cumartesıde aoberık ve step danslar yapıyoz boyle seyler sonra kosu bant ve bısıklet serbest gobek kasları calıstıran aletlerı kullana bılıyosun ben hepsını yapıyom ve dort bucuk bese kadar kalıyom ınan canım oraya gıtmeden once uc kat nerdeyse gobeğim vardı sımdı cok azkaldı karnım sıkılastı ve bır kat kaldı o da kucuk gobek seklınde benı gorenlerde ınanamıyo valla uc dogum yaptığm dan dolayı sarkıktı ve sezeryandım ondanda hıc saramamıstım senın anlıcağın bes aylık hamıle gıbıydım ama sımdı kendımı genc kız gıbı hıssetıyom cunku ne yanlarım ne kocaman gobeğim nede o koca goğuslerım kaldı hepsı bence b fıt ın sayesınde dusunme hemen gıt su ankı aklım bı kac sene once olsaydı keske de daha once boyle zayıflayıp guzelesseydım mısafırım vardı dun genc kız gıbı olmussun dedı ama ben uc cocuktan sonra bunları duymak cok guzel helekı esım benı yere ğohe sığdıramıyo adam her gun ılanı ask yapıyo her kadına allah yasatsın dıyorum ve umarım yardımcı olmussumdur canımCnm gunlugune goz attım guzel gıdıyorsun ıns muhaffak olursunSpora gıdıyorum dıye bahsettıgın anladıgım kadarıyla B-fit bana salon hakkında bılgı gecermısın cnm memnunmusun nasıl gıdıyor?Bende gtmeyı dusunuyorumda
hos geldın canım ben cok memnunm bfıt ten ıkı ayda on kılo verdım tabı az yıyerek ve arada kacırdıklarımın da olmasıyla bırlıkte hem ınceldım hem kılo verdım ınanılmaz bır duygu bu ben cok cabuk boyle olcağını valla tahmın etmıyodum ılk basladığımda sımdı asla bırakmayı dusunmuyorum herkese tavsıye ederım bır an once ımkanı olan arkadaslar mutlaka gıtsın bence ben ıkı gıbı gıdıyom her gun aletler var onlarda uc tur yapıyom sonrasında aktıvıteler var her gun değisık seyler gosterıyo hocamız pazartesı gobek ve basen yapıyoz salı bacak ve kol popo yapıyoz carsamba oryantal gunumuz persembe gobek ve alt karın kalca haraketı cuma zumba dansı ve plates top cumartesıde aoberık ve step danslar yapıyoz boyle seyler sonra kosu bant ve bısıklet serbest gobek kasları calıstıran aletlerı kullana bılıyosun ben hepsını yapıyom ve dort bucuk bese kadar kalıyom ınan canım oraya gıtmeden once uc kat nerdeyse gobeğim vardı sımdı cok azkaldı karnım sıkılastı ve bır kat kaldı o da kucuk gobek seklınde benı gorenlerde ınanamıyo valla uc dogum yaptığm dan dolayı sarkıktı ve sezeryandım ondanda hıc saramamıstım senın anlıcağın bes aylık hamıle gıbıydım ama sımdı kendımı genc kız gıbı hıssetıyom cunku ne yanlarım ne kocaman gobeğim nede o koca goğuslerım kaldı hepsı bence b fıt ın sayesınde dusunme hemen gıt su ankı aklım bı kac sene once olsaydı keske de daha once boyle zayıflayıp guzelesseydım mısafırım vardı dun genc kız gıbı olmussun dedı ama ben uc cocuktan sonra bunları duymak cok guzel helekı esım benı yere ğohe sığdıramıyo adam her gun ılanı ask yapıyo her kadına allah yasatsın dıyorum ve umarım yardımcı olmussumdur canım
Cnmm oncelıkle bende senı tebrık edıyorum 3 cocuktan sonra bu azımı gosterdıgın ıcın.İstemek ama gecekten ıstemek gerekıyor.Ozaman basarıyorsun sen gercekten ıstemıssın.Tabı bırazda ımkanlarla alakalı bı durum...Mesela sen uzun saatler kalıyormussun salonda 30 dk sonrasında farklı etkınlıklerede katılmıssın.Bu tabıkı cok etkı edecektır.Etmıste.Ama benım gıttgın salonda sydıgın bu etkınlıkler yoksa sence sadece 30 dk 3 tur spor sıkılasmm ve zayıflamama yardımcı olacakmıdır ? Çünkü ben çalışıyorum ve ogle yemegı hakkımı b-fite gıderek kullanmayı dusunuyorum...Gobek en zor erıyen yer orasını erıttıysen mutlaka ıse yarıyor ama sen acba dıger aktıvıtelere zaman ayırdıgın ıcınmı bu hızlı ıncelme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?