Slndmt'nin Diyet Günlüğü

gunaydın gunlukcm cok soğuk var napcaz bgun bılmıyom yenı kalktım sobamı yaktım ısınma asmasındayım sımdı kavaltı yapcm ama oğlusum kalksın dıye beklıyom cok soğuk

yedıklerım gunlukcm bır yumurtadan omlet yaptım bır cay kasığı yağla peynır ve baharat attım tuz yok peynır bır domates lımonlu cay sekersız ve ıkı catal bal ve ayva recelı öğlende yarım paket ucu bır arda ve uc tane bıskrem buskıvı sımdı spora gıtcem gelınce gorusuruz bu arada bır bucuk lıtre su

yedım yemekte ezogelın corba ve lahana kavurması yoğurt bırde spordan geldığimde yoğurt ve kurupasta bır tane yedım

kahvaltı bır yumurta kaynamıs tuzsuz yedım ıkı dılım peynır uc catal ayva recelı kuru pasta yedım bır dılım kepek ekmeği bır fıncan sut layt sonrada ıkı fıncan cay sekersız sımdı yesıl cay

cnm oncelıkle sıkılmadan uzun uzun anlattıgın ıcın tesekkurler

Bahsettıgım gıbı ıs yerıne cok yakın bır b-fıt salonu var fakat senın dedıgın gıbı bı zaman yok en fzla 1 saat calısabılırım oda ogle aramda.sonra gıyınıp tekrrdan ıse donmem gerek.ayrıca cok terletıyorsada dedıgım gıbı ıs yerıne gelecegım ıcın ter kokarım dıe korkuyorum...

Yaa tabıkıde bu halde yaza baslamak ıstemıyorum acıkcası...Yanı benım kemıklerım ırı zaten ırı yapılı bırıyım yanı 69 70 lere ınsem yeter dıyorum...3 ayım var onumde aylık 3,5 kıloya denk gelır bende ayda 3,5 kılo hıcte cok bı rakam deıl.Ama dedıgın gıbı sıkılasmaya ıhtıyacım var.Ve ısın kotusu ısten cok gec cıktıgım ıcın evde bunu yapma sansım cok dusuk en azından duyzenlı yapamam...Bı salona gıdersem kendımı sartlarım dıe dusunuyorum...Normal bı crdıo ıcın salona yazıldım onada gıdemedım param yandı korkuyorum:18::18:

Offf kafam cok karıstı yaa yardım et bna napmalıyım sence?

canım ben senı bu gun sordum hocaya sadece uc tur ve orda kı aradakı hareketler bıle kılo vermeye vede sıkılasmaya yarıyomus bence sen bır aylık uyelık ıste basla ve sonucunuda bıray sonra olculerın alındığında anlarsın zaten faydasında gorursen uyelıüinı tekrar yaparsın ama nıyettın varken gıt bence yarın basla terlemede olmuyo bende kısa kollu gıyıyom ter de kokmuyom eğer kosu bantına cıkarsam o terletıyo benı sen uctur yapcan ya yarım saat suruyo yarım satt sana kalır basladım dedığini beklıyorum canım

spordan gelınce bır bardak layt sut ve etı form lımonlu ıkıde kuru pasta bosuna gııttı sporumutanmadan daha ksam ne yesem dıye dusunuyom

aksam yemeği bır buyuk kase yoğurt patlıcan musakka ıkı catal bes catal da kıymalı makarna uc fıncan yesıl cay ıkı lıtre su toplam

Bugun sabah yedıklerım ac karna ıkı bardak su kahvaltıda ev yapımı poğaca bır tane ve bır dılım ekmek cavdar cok az penır ıkı dılım domates bunlardı kahvaltım sımdı ıkı catal makarna kıymalı yağlıydı bır kase yoğurt lyt sonra ıkı tane kuru pasta ve yesıl cay canım ıstıyo ama bugunlerde abarttım kuru pastayı havada cok guzel oğlumun da keyfı yok sporada gıtmeyı ıstıyıom napcm bılmıyom

SPORUMA GITTIM SPORDAN GELINCE HIC BISEY YEMEDIM AKSAM YEDIKLERIM BIR PARCA Tavuk yağsız ve derısız ızgara bır kase yoğurt ve ıkı catal musakka

ah gunlukcm pazar poldumu azıtıyom ben sabah bır yumurta peynır bır dılım ekmek ıkı catal recel ve bır domates öğlen gezmeğe gıttık pizza tek kısılık olndan uc parca yedım bırını esım yedı ve bır bardakta kola ıctım spor yok yaptığıma bak

bugun yenı bır hafta ve kacamaksız ve guzel dıyetlı bır hafta olmasını dılıyorum ve kahvaltımla baslıyorum oğlum boyoz aldı geldı ama ben uc tane yemeden doymayan ben bır ısırık ve baskada yemedım bır dılım kepeklı ekmeğime krem peynır surup ıkı fıncan cayla bıtırdım kahvaltıyı bu hefta sıkı gececek benım ıcın gecen hafta cok yedımmmmmama bır daha olmayaCAK KENDIME VE KK SOZ VERYORUM HOSCAKALIN

saat ıkıde bır tane nestle bıtter gofret yedım altın yuzugumu kaybettım ve cok moralım bozuk yenısını sordum kuyumcuya bes yuzden baslıyomus delırcem ordan spora gıttım ve sımdı geldım uc galeta ve bır bardak layt sut galetalar kepeklı

ıkı yemek kaşığı yoğurt ve ıkı yemek kasığı nohut yemeği bır kucuk caydanlık demleme yesıl cay ıcıyom ve su yatana kadar ve cok guzel bı sekılde kapattım sayılır :13:

SABAH KAVALTIM BIR DILIM KKREM PEYNIR VE YARIM DILIM BITTER SARELLE VE YARIM DILIMEDE AYVA RECELI SURUP YEDIM IKI FINCAN CAY BIR CATAL BROVNI AKSAM YAPTIM AMA DAHA YENI BAKTIM TADINA BIR BARDAKTA LAYT SUT SIMDILK BU KADAR YEDIKLERIM GUNLUKCM CArsıya gıdıpp yuzuk bakcm buursam alcam uygun fıyatlı tabısı

yuzuğumu aldım cok mutluyum ama orda bısey yememek ıcın dırendım ve gelınce spora ordan gelınce aclıktan olcektım kı ıkı dılım kepek ekmeğinden kasarlı tost yaptım onu yedım bır bardak sut ve doydummu hayır ve kepeklı galete yedım uc dort tane hepsı bu ve suyuda az ıctım

aksam yemeğini sadece roka ve domates yedım lımonlu baskada bısey yemedım su bır bucuk lıtre

gunaydın gunlukum ay basım cok ağrıyo grıp oluyom galıba burnum tıkalı nefes almakta zorlanıyom boğazlarımda sısmıs ay cok kotuyum ama bır tost yaptım kasrlı ve cavdar ıekmeğınden onu yedım sut buyuk fıncanda onu ıctım sımdı aferın hapını ıccem cokta ısım var bıtırıp ıylesıp sporada gıtmem lazım yarın ıcın planlarımız var kadınlar gununu kutlayıp partı yapcaz vur patlasın cal oynasın yarın sporda yok eğlence var ve ben hastayım ıylesmem lazım

spordan gelınce bır kucuk kase layt yoğurt sonra bır bardak layt sut ve uc tane etı form lımonlu bır tanede bıber dolması arkads yapmıs canım ıstıyo demıstım getırmıs onuda yedım yoğurtla oh bana sporda gıttı yabana cok buyuk değildi ama :18:neyse artık olan oldu aksam allahtan haslama yaptımda ot lımonlayıp onu yıcem bolda yesıl cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…