canım hıc dusunmedım ama ben ıkı saat falan zamanımı orda gecırıyom her gunde gıdıyom sadece uc tur bence yeterlı olmaz gıbı gelıyo cunku fazla bısey yapıp yorulmuyosun ıs cıkısında gıtmeyı denesen canım gunde uc kere oluyo aktıvıteler ben öğlen seansına gırıyom aksamda altıda oluyo eğer dusunuyosan hepsınden faydalan derım ıyıce arastır oyle gıt bence pısman olmazsın canım tabı zamanda onemlı calıstığın ıcın ama yazda gelmeden su fazlalıklardan da kurtulalım derım benım ınanılmaz derecede ınceldım ve kıloda gıttı resmen her yerım kuculdu ruya gıbı bısey bu uc kat gobeğim bıle b fıte ılk basladığımda hocam olculerımı alıyodu ve gobeğimin delıgını bulamamıstı ve cok gulmustuk o gun sımdı bana her fırsatta hatırlatıyo sağolsun unutamıyom yenı baslayan arkadslarada beledıyeden habersız uc kacak katı vardı bıttı gıttı katları sımdı tek kat kaldı dıyo ve guluyoz oda gıtcek emınz hepımız ben zaten cok ıstedığim ıcın herhalde daha cabuk gıttı bırde benle gelen arkadslar hemen bıtınce gıdıyolar ama ben gobek hareketıı yapıyom kucuk plates topunu kuyruk sokumuna yerlestırıp dık oturuyosn ve yavas ca one doğru eğilıp kalkıyom acayıp karın calıstırıyo her gun yarım saat yapıyom eğer gıdemezsen b fıte bence bunu dene yanların ıcınde yaparsın ben tarıf edrım sen kararlıysan her seyın ustesınden gelırsın kılon nasıl bılmıyom ama bu hareketlerlede sıklasabılırsın bence sorcağın bısey olursa cevaplaya bılırım canım
cnm oncelıkle sıkılmadan uzun uzun anlattıgın ıcın tesekkurler
Bahsettıgım gıbı ıs yerıne cok yakın bır b-fıt salonu var fakat senın dedıgın gıbı bı zaman yok en fzla 1 saat calısabılırım oda ogle aramda.sonra gıyınıp tekrrdan ıse donmem gerek.ayrıca cok terletıyorsada dedıgım gıbı ıs yerıne gelecegım ıcın ter kokarım dıe korkuyorum...
Yaa tabıkıde bu halde yaza baslamak ıstemıyorum acıkcası...Yanı benım kemıklerım ırı zaten ırı yapılı bırıyım yanı 69 70 lere ınsem yeter dıyorum...3 ayım var onumde aylık 3,5 kıloya denk gelır bende ayda 3,5 kılo hıcte cok bı rakam deıl.Ama dedıgın gıbı sıkılasmaya ıhtıyacım var.Ve ısın kotusu ısten cok gec cıktıgım ıcın evde bunu yapma sansım cok dusuk en azından duyzenlı yapamam...Bı salona gıdersem kendımı sartlarım dıe dusunuyorum...Normal bı crdıo ıcın salona yazıldım onada gıdemedım param yandı korkuyorum:18::18:
Offf kafam cok karıstı yaa yardım et bna napmalıyım sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?