Çocuk Hastalıkları sma mama ve yeşil kaka

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam kızlar
yaklasık 1aydır sma kullanıyorum mama degıstırdık ama ılk zamanlar sarıydı kakasının rengı ,sımıdıde kakasının rengı yesıl ve ıcınde sarı pütürcükler var.acaba mamadan olabılırmı?eger baska bısey varsa hanı parazıt ,mıkrop gıbı bu nasıl anlasılır?bu hafta kontrolumuz var gıtmeden kullanan varsa aynı mamayı sızede sormak ıstedım.....

ben kullandım cnm hiçte öyle bi sorunla karşılaşmadım ama kızım idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti o zmn kakası yeşildi

selam kızlar
yaklasık 1aydır sma kullanıyorum mama degıstırdık ama ılk zamanlar sarıydı kakasının rengı ,sımıdıde kakasının rengı yesıl ve ıcınde sarı pütürcükler var.acaba mamadan olabılırmı?eger baska bısey varsa hanı parazıt ,mıkrop gıbı bu nasıl anlasılır?bu hafta kontrolumuz var gıtmeden kullanan varsa aynı mamayı sızede sormak ıstedım.....

fazla gıda alımında kaka yeşil olabliyor...ve içindeki sarı pütürler hazmedilememiş sütle alakalı birşeydi tam hatırlayamadım kusura bakma..bebeğinde huzursuzluk varsa doktora sor yada götür ..

Back
X