Düzelttim canım alıntı yapayım artıkCanım karışıklık oluyor bu sekilde kopyalama yazınca tek tek isimleri etiketleyebilirsen daha iyi olur. Yapamam dersen ben yaparım.
Evet olduDüzelttim canım alıntı yapayım artık
Resimlerde kopyalandı :)) ondan karıştıEvet oldu
Canım sana ve▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388 B Bademmm388
2.Oriana
3. M Minikbirmucizemeselesi
4.2019 mutluluk
5.RESEN
6.Saadetim33
7. Ondokuzdokuzondokuz:KK200:
8.H M
9. K Kubkubra
10. Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
13.@hasbeee
14.Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16.Aytanesii
Adım Ayten
Rabbim tüm İslam aleminin huzurunu yeniden nasib et, bizi cahiliye döneminde kiler gibi helak etme Allah'ım .Annemi,Babamı,kardeşlerimi ve eşim ve kızımı yolumdan ayrılanlar dan eyleme
Bizi namazını dosdoğru kılan kardan eyle
Soyumuzdanda namazı dosdoğru kılan evlatlar nasib eyle Hz İbrahim as duasına nail olan kullarından eyle bizleri elinden dilinde emin müslümanlardan eyle hazırlanmakta öldüğüm sınavları başarılı bir şekilde verebilmesi nasib eyle en önemlisi huzuruna çıktığımızda ki o çetin sınavı alnı ak bir şekilde verebilmeyi buradaki suama amin diyen kardeşlerim ve tüm ailem için nasib eyle Yâ Rabbel Âlemin Âminn
17. S Sabr-Sukur-Dua 18.kunfeyekun__
Katilım kapandi arkadaslar.
➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"( 111 defa )
İsm-i Azam'dan sonra okunacak Dua
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.( sadece 1 kere okunacaktir )
Siradaki arkadasimiza 111 defa okuyacagiz.
Süremiz 1 gündür.
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahcanım duam:::Allahümme salli ala seyyidina Muhammed Zahide kızı kadriye hakkında hayırlı olucak şekilde tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamile kalıp,, hayırlı sağlıklı bir evladı olsun,, hayırlısıyla eşi baba kendisi anne olsun. bu duyguları hayırlısı ile tez vakitte yaşasın yarabbim.. bismillahirrahmanirrahim ismi azam duası ve en son tekrar salavat... Fatiha süresi amin...
Bnde okudum▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388 B Bademmm388
2. @pariko
3. M Minikbirmucizemeselesi
4.2019 mutluluk
5.RESEN
6.[IMG alt="Saadetim33"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/707/707605.jpg?1563870063[/IMG] Saadetim33
7. [IMG alt="Ondokuzdokuzondokuz"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/971/971145.jpg?1577185104[/IMG] Ondokuzdokuzondokuz:KK200:
8.H M H M
9. K Kubkubra:KK200:
10. [IMG alt="Mucizemm222"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/928/928201.jpg?1586562301[/IMG] Mucizemm222:KK200:
11. @mimiraculum
12.Birpdrci
13.@hasbeee
14. @Azraam1718
15.@Mmmmmerveeeee
16.Aytanesii Aytanesii
Adım Ayten
Rabbim tüm İslam aleminin huzurunu yeniden nasib et, bizi cahiliye döneminde kiler gibi helak etme Allah'ım .Annemi,Babamı,kardeşlerimi ve eşim ve kızımı yolumdan ayrılanlar dan eyleme
Bizi namazını dosdoğru kılan lardan eyle
Soyumuzdanda namazı dosdoğru kılan evlatlar nasib eyle Hz İbrahim as duasına nail olan kullarından eyle bizleri elinden dilinde emin müslümanlardan eyle hazırlanmakta olduğum sınavları başarılı bir şekilde verebilmesi nasib eyle en önemlisi huzuruna çıktığımızda ki o çetin sınavı alnı ak bir şekilde verebilmeyi buradaki şuanda amin diyen kardeşlerim ve tüm ailem için nasib eyle Yâ Rabbel Âlemin Âminn
17. S Sabr-Sukur-Dua 18.kunfeyekun__ kunfeyekun__
Katilım kapandi arkadaslar.
➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"( 111 defa )
İsm-i Azam'dan sonra okunacak Dua
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.( sadece 1 kere okunacaktir )
Siradaki arkadasimiza 111 defa okuyacagiz.
Süremiz 1 gündür.
Allah razı olsun olsun canımkunfeyekun__ canım senin için okudum Rabbim duanı kabul etsin inşallah
Okudum Allah kabul etsin insallahcanım duam:::Allahümme salli ala seyyidina Muhammed Zahide kızı kadriye hakkında hayırlı olucak şekilde tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamile kalıp,, hayırlı sağlıklı bir evladı olsun,, hayırlısıyla eşi baba kendisi anne olsun. bu duyguları hayırlısı ile tez vakitte yaşasın yarabbim.. bismillahirrahmanirrahim ismi azam duası ve en son tekrar salavat... Fatiha süresi amin...
Duasını paylaştı mı kiS Sabr-Sukur-Dua için okudum Rabbim kabul etsin aminn
evet canımDuasını paylaştı mı ki
S Sabr-Sukur-Dua duası Duam Rabbim hayirlisiyla neslihan kuluna hayirli evlatlar nasip et. Kabede multezeminin karsisinda ettigi duayi yasamasini nasip eyle. Icinde bulundugumuz durumdan musluman alemini kurtar Allahim. AminDuasını paylaştı mı ki
Tmm cnm gördüm saolDuam Rabbim hayirlisiyla neslihan kuluna hayirli evlatlar nasip et. Kabede multezeminin karsisinda ettigi duayi yasamasini nasip eyle. Icinde bulundugumuz durumdan musluman alemini kurtar Allahim. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?