🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım sana ve kunfeyekun__ Için okudum. Allah kabul etsin. S Sabr-Sukur-Dua kaldı sadece duasıni yazsın ona da okuyacağım. Allah kabul etsin.

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388 B Bademmm388
2. Oriana
3. M Minikbirmucizemeselesi
4. 2019 mutluluk
5. RESEN
6.Saadetim33
7. Ondokuzdokuzondokuz
8. H M
9. K Kubkubra
10. Mucizemm222
11. mimiraculum
12. Birpdrci
13.@hasbeee
14. Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16. Aytanesii

Adım Ayten
Rabbim tüm İslam aleminin huzurunu yeniden nasib et, bizi cahiliye dönemindekiler gibi helak etme Allah'ım .Annemi,Babamı,kardeşlerimi ve eşim ve kızımı yolundan ayrılanlar dan eyleme
Bizi namazını dosdoğru kılanlardan eyle
Soyumuzdanda namazı dosdoğru kılan evlatlar nasib eyle Hz İbrahim as duasına nail olan kullarından eyle bizleri elinden dilinde emin müslümanlardan eyle hazırlanmakta olduğum sınavları başarılı bir şekilde verebilmesi nasib eyle en önemlisi huzuruna çıktığımızda ki o çetin sınavı alnı ak bir şekilde verebilmeyi buradaki duama amin diyen kardeşlerim ve tüm ailem için nasib eyle Yâ Rabbel Âlemin Âminn
17. S Sabr-Sukur-Dua 18. kunfeyekun__

Katilım kapandi arkadaslar.

➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" ( 111 defa )

İsm-i Azam'dan sonra okunacak Dua
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha. ( sadece 1 kere okunacaktir )

Siradaki arkadasimiza 111 defa okuyacagiz.
Süremiz 1 gündür.

Bnde okudum H M

Arkadaşlar ben kalan arkadaşlarıma okutup cikicam yeni listede olmucam hakkınızı helal edin

Giremedim bugun kizlar kusura bakmayin.
Yeni liste olusturcakmisiniz, olusursa ayni duami olcak. Ona gore yeni listeye gireyim bnde.
Duam Rabbim hayirlisiyla neslihan kuluna hayirli evlatlar nasip et. Kabede multezeminin karsisinda ettigi duayi yasamasini nasip eyle. Icinde bulundugumuz durumdan musluman alemini kurtar Allahim. Amin

Okudum Allah kabul etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…