Okudum canım Allah kabul etsincanım duam:::Allahümme salli ala seyyidina Muhammed Zahide kızı kadriye hakkında hayırlı olucak şekilde tez vakitte sağlıklı bir şekilde hamile kalıp,, hayırlı sağlıklı bir evladı olsun,, hayırlısıyla eşi baba kendisi anne olsun. bu duyguları hayırlısı ile tez vakitte yaşasın yarabbim.. bismillahirrahmanirrahim ismi azam duası ve en son tekrar salavat... Fatiha süresi amin...
Okudum Allah kabul etsinGiremedim bugun kizlar kusura bakmayin.
Yeni liste olusturcakmisiniz, olusursa ayni duami olcak. Ona gore yeni listeye gireyim bnde.
Duam Rabbim hayirlisiyla neslihan kuluna hayirli evlatlar nasip et. Kabede multezeminin karsisinda ettigi duayi yasamasini nasip eyle. Icinde bulundugumuz durumdan musluman alemini kurtar Allahim. Amin
Neslihan arkadaşımıza okudum biraz geç oldu hakkını helal et RABBİM dualarını kabul etsin inşallahGiremedim bugun kizlar kusura bakmayin.
Yeni liste olusturcakmisiniz, olusursa ayni duami olcak. Ona gore yeni listeye gireyim bnde.
Duam Rabbim hayirlisiyla neslihan kuluna hayirli evlatlar nasip et. Kabede multezeminin karsisinda ettigi duayi yasamasini nasip eyle. Icinde bulundugumuz durumdan musluman alemini kurtar Allahim. Amin
Canım adına okudum bildirmeyi unuttum rabbim kabul etsin inşallah duanıGiremedim bugun kizlar kusura bakmayin.
A aaa niye acaba canım sen biliyo musunKapattı canım hesabınıSelenofil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?