- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
Kendi öyle istemiş canım bana öyle dedi ulaşmak istersen falan soyle ben derim iletirim kendisineA aaa niye acaba canım sen biliyo musun
Çok teşekkür ederim canımKendi öyle istemiş canım bana öyle dedi ulaşmak istersen falan soyle ben derim iletirim kendisine
Ve aleyküm selam mazeret iken Kur'an Kunak ayet okumak haramdır dokunmadan bile olsa. Allah razı olsunMazaeretliyken ekran görüntüsüyle dua niyetiyle okunursa ben alabilirim canım çok selam söyle Haticeye
Okuyalım canım eski duamız buAllâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
birlikte okuyalım varsa katılmak isteyenler tekrardanne kadar çok kişi sayi okadar azalır.
toplam 111 okuyacağız.
Ben bu duaların faydasına inaniyorum ya inşallah güzel şeyler olucakOkuyalım canım eski duamız bu ☺
bende katılırımAllâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
birlikte okuyalım varsa katılmak isteyenler tekrardanne kadar çok kişi sayi okadar azalır.
toplam 111 okuyacağız.
Tamam canim inşallah toplanabildigimiz kadar toplanalım başlaticam.bende katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?