erkek için dua etmiştik.. demekki hayırlısı bu canım... Rabbim her şeyi en iyi bilendirDun bizim cinsiyet kesinlesti bu arada kizlar,
3.kizim oluyor. Rabbim sizlere de nasip etsin insallah
Inşallah kuzum hayırlısı olsunw
erkek için dua etmiştik.. demekki hayırlısı bu canım... Rabbim her şeyi en iyi bilendir
Merve için okudum]
hasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Allah’im Merve Kuluna hayirlisiyla vatandasligi almayi ve hayirlisiyla salih bir evladi olmasini nasip et duasina ortak olanlarînda dualarini kabul et
Luluuu94
namaste21
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
arkadaş için okudum Rabbim kabul eylesinhasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Allah’im Merve Kuluna hayirlisiyla vatandasligi almayi ve hayirlisiyla salih bir evladi olmasini nasip et duasina ortak olanlarînda dualarini kabul et
Luluuu94
namaste21
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
darısı başımıza hayırlısı ile inşaAllahInşallah kuzum hayırlısı olsun
Inşallah canim benimdarısı başımıza hayırlısı ile inşaAllah
Ben okudum Allah dualarınızı kabul etsin ❣İsmim Ogulhally zor gelir haliyle Oya diyorlar farkedermi bilmiyorum
Allah'ım ismi azamın hürmetine bizden razı ol... Dünya ahiretimiz için hayırli iş kapıları nasip eyle, ve buradan dünya ve ahiretimiz için daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle ...
Okudum canımİsmim Ogulhally zor gelir haliyle Oya diyorlar farkedermi bilmiyorum
Allah'ım ismi azamın hürmetine bizden razı ol... Dünya ahiretimiz için hayırli iş kapıları nasip eyle, ve buradan dünya ve ahiretimiz için daha hayırlı bir yere taşınabilmeyi nasip eyle ...
canım niyetine okudum Rabbim kabul eylesinİsmim Ogulhally zor gelir haliyle Oya diyorlar farkedermi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?