- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 113
- 32
Ben önceden de söylemiştim canım ben isterimYeni katilmak isteyen varmı? Listedekilerdrn harici
Bende ismini aradım bulamadım aklimdaydinBen önceden de söylemiştim canım ben isterim
Tamam canım inşallahBende ismini aradım bulamadım aklimdaydinakşam yapicam listeyi inşallah smdi yogunumbiraz
Okudum canım benhasbeee
@dilhun80
@2kiz1anne
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
@Luluuu94
namaste21
Benim adım Nilüfer .Duam çocuklarım ve eşimle sağlıklı mutlu sevgi saygı ve mutluluk dolu ,kazasız belasız bolluk ve bereketli ,imanlı bir hayat sürmek..Yeni başladığımız işimizin hayırlı ve uğurlu bereketli olması..Birde alamadığımız (alabilmemizin mucize olduğu)alacağımızı alabilmemiz...... Biraz uzun oldu.Şimdiden herkesin ağzına sağlık.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..Amin
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
bu da regl iken okunabilir miTamam canım inşallah
Katilabilirsin inşallahBende katıla bilirmiyim acaba
Okunuyor kısa dua inşallahbu da regl iken okunabilir mi
uzun dua okunmuyor muOkunuyor kısa dua inşallah
Hayır uzun ismi azam okunmaz ayet var inşallah.uzun dua okunmuyor mu
Sırada kim varsa listede duasını yaşıyoruz her gün 1 kişiye 111 kere listede yazan ismi azam duasını çekiyoruzTam olarak nasıl yapıyoruz öncesinde nafile namazı falan kılınıyor mu
Tmm canım teşekkür ederim yarın mi basliyoruzSırada kim varsa listede duasını yaşıyoruz her gün 1 kişiye 111 kere listede yazan ismi azam duasını çekiyoruz
TMm inşallah ilk yazalım.Allah hakkında hayırlısını nasip etsinYa bn sizden bir rica etsem yarın başladığımızda sıra kiminse bana devretse çok ihtiyacım var çünkü eşimle boşanma aşamasındayız dualarınıza ihtiyacım var 3 çocuğum var ve boşanmakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?