Ben reglm canım maalesefHerkes abdestli mi eski listeden sora yeni listede 1 tur uzun duayı okuyalım
11 kez kişi başı ?
Kuzu uzun dua baslarsa beni de yaz, kisa duaya yazmaSoLeiL12 de katilicakti sanırım?
SadeceLuluuu94 arkadaşımız regl ise bitene kadar kısa dua ile.niyetlenebilir..
Ama geneli mazaretli iseniz devam ederiz herkes müsait olduğunda devam ederiz. 1 2 öyle olunca sknti olmaz inşallah. Fazla kişi gelirse listeye sayıyı tamamlariz diğer arkadaşta duamiza katılır.
Son arkadaşımızın duası bitene kadar yazın musaitim katılırım diye çoğunluk öyle ise başlarız inşallah degilse yine devam ederiz.
Tamam canim anladım seniKuzu uzun dua baslarsa beni de yaz, kisa duaya yazma
Tabiki ne zaman istersenYoğunluğum bitsin de canim simdilik gelmek isteyen buyursun tabiki sora bakarız beraber inşallah 1 haftaya kadar
Bende varım canım beni yazabilirsinSoLeiL12 de katilicakti sanırım?
SadeceLuluuu94 arkadaşımız regl ise bitene kadar kısa dua ile.niyetlenebilir..
Ama geneli mazaretli iseniz devam ederiz herkes müsait olduğunda devam ederiz. 1 2 öyle olunca sknti olmaz inşallah. Fazla kişi gelirse listeye sayıyı tamamlariz diğer arkadaşta duamiza katılır.
Son arkadaşımızın duası bitene kadar yazın musaitim katılırım diye çoğunluk öyle ise başlarız inşallah degilse yine devam ederiz.
Tamam yarınki listeye Alicam inşallahArkadaşlar liste halinde olursa bende katılabilirsin inşallah
Seninle herşeye varımH M ☺
Okudum bende, Allah dularinizi kabul etsin insallahhasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Benim adım Nilüfer .Duam çocuklarım ve eşimle sağlıklı mutlu sevgi saygı ve mutluluk dolu ,kazasız belasız bolluk ve bereketli ,imanlı bir hayat sürmek..Yeni başladığımız işimizin hayırlı ve uğurlu bereketli olması..Birde alamadığımız (alabilmemizin mucize olduğu)alacağımızı alabilmemiz...... Biraz uzun oldu.Şimdiden herkesin ağzına sağlık.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..Amin
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
Allah razı katıldığın için yine okuyalım inşallahOkudum bende, Allah dularinizi kabul etsin insallah
arkaşımız için okudum Rabbim kabul eylesinhasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Benim adım Nilüfer .Duam çocuklarım ve eşimle sağlıklı mutlu sevgi saygı ve mutluluk dolu ,kazasız belasız bolluk ve bereketli ,imanlı bir hayat sürmek..Yeni başladığımız işimizin hayırlı ve uğurlu bereketli olması..Birde alamadığımız (alabilmemizin mucize olduğu)alacağımızı alabilmemiz...... Biraz uzun oldu.Şimdiden herkesin ağzına sağlık.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..Amin
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?