🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SoLeiL12 de katilicakti sanırım?
Sadece Luluuu94 arkadaşımız regl ise bitene kadar kısa dua ile.niyetlenebilir..
Ama geneli mazaretli iseniz devam ederiz herkes müsait olduğunda devam ederiz. 1 2 öyle olunca sknti olmaz inşallah. Fazla kişi gelirse listeye sayıyı tamamlariz diğer arkadaşta duamiza katılır.
Son arkadaşımızın duası bitene kadar yazın musaitim katılırım diye çoğunluk öyle ise başlarız inşallah degilse yine devam ederiz.

Kuzu uzun dua baslarsa beni de yaz, kisa duaya yazma

Reactions: H M
Arkadaşlar liste halinde olursa bende katılabilirsin inşallah

Reactions: H M
Bende varım canım beni yazabilirsin

Benim adım Nilüfer .Duam çocuklarım ve eşimle sağlıklı mutlu sevgi saygı ve mutluluk dolu ,kazasız belasız bolluk ve bereketli ,imanlı bir hayat sürmek..Yeni başladığımız işimizin hayırlı ve uğurlu bereketli olması..Birde alamadığımız (alabilmemizin mucize olduğu)alacağımızı alabilmemiz...... Biraz uzun oldu.Şimdiden herkesin ağzına sağlık.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..Amin

hasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Benim adım Nilüfer .Duam çocuklarım ve eşimle sağlıklı mutlu sevgi saygı ve mutluluk dolu ,kazasız belasız bolluk ve bereketli ,imanlı bir hayat sürmek..Yeni başladığımız işimizin hayırlı ve uğurlu bereketli olması..Birde alamadığımız (alabilmemizin mucize olduğu)alacağımızı alabilmemiz...... Biraz uzun oldu.Şimdiden herkesin ağzına sağlık.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..Amin

Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..

namaste21 okudum inşallah Rabbim hayırlı kapılar acsin sizede ailenize yaşamınıza afiyet versin.

Okudum bende, Allah dularinizi kabul etsin insallah

Bende okudum Allah kabul etsin inşallah
Bidaha kısa dualar olursa katılmak isterim

arkaşımız için okudum Rabbim kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…