Okudum canım benhasbeee
kunfeyekun__
@2kiz1anne
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Benim adım Nilüfer .Duam çocuklarım ve eşimle sağlıklı mutlu sevgi saygı ve mutluluk dolu ,kazasız belasız bolluk ve bereketli ,imanlı bir hayat sürmek..Yeni başladığımız işimizin hayırlı ve uğurlu bereketli olması..Birde alamadığımız (alabilmemizin mucize olduğu)alacağımızı alabilmemiz...... Biraz uzun oldu.Şimdiden herkesin ağzına sağlık.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..Amin
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
çok güzel bir duahasbeee
kunfeyekun__
@2kiz1anne
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Benim adım Nilüfer .Duam çocuklarım ve eşimle sağlıklı mutlu sevgi saygı ve mutluluk dolu ,kazasız belasız bolluk ve bereketli ,imanlı bir hayat sürmek..Yeni başladığımız işimizin hayırlı ve uğurlu bereketli olması..Birde alamadığımız (alabilmemizin mucize olduğu)alacağımızı alabilmemiz...... Biraz uzun oldu.Şimdiden herkesin ağzına sağlık.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin..Amin
Rabbim kabul eylesin.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
Hangi dua olacak canımBugun eski listemiz bitiyor okuyan herkesten Allah razı olsun❤
Yeni listeye bismillah inşallah.
Kisaya devam edeceğiz inşallah canım şimdilikHangi dua olacak canım
inşaAllahBugun eski listemiz bitiyor okuyan herkesten Allah razı olsun
Yeni listeye bismillah inşallah.
Yok ben bitti sandım önce o yüzden öyle dedim..
Nilüfer arkadalımız içinde okudum rabbim kabul etsin inşallahhasbeee
kunfeyekun__
@2kiz1anne
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Rabbim kabul eylesin.
Ben bu seferlik katilmayayim olurmu abdestlenince inşallah böyle içime sinmiyorKisaya devam edeceğiz inşallah canım şimdilik
Bu esmaul Hüsna duası Esma var sadece canim ayet yok. Ama sen bilirsinBen bu seferlik katilmayayim olurmu abdestlenince inşallah böyle içime sinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?