Smart,lazer,slim lipo

farfarella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
59
8
96
İstanbul
Lazer lipoliz yaptıran ve yaptırmayı düsünen arkadaslar LİPOSUCTİON baslıgında normal ve lazer lıposuctıon yaptıran arkadasların konularında zaman zaman karısıklıklar oldugundan ve yapılan ıslemlerın bırbırınden farklı acıları oldugundan yasadıgımız gelısimlerı, degısıklıklerı artık bu baslık altında takıp etmeyı onerıyorum.

Lazer lipoliz yaptıran ve yaptırmayı düsünen arkadaslar LİPOSUCTİON baslıgında normal ve lazer lıposuctıon yaptıran arkadasların konularında zaman zaman karısıklıklar oldugundan ve yapılan ıslemlerın bırbırınden farklı acıları oldugundan yasadıgımız gelısimlerı, degısıklıklerı artık bu baslık altında takıp etmeyı onerıyorum.

evet canım haklısın iyice karışmadan buradan takıp etsek süper olur

kızlar slimlipo hakkında bilgisi olan varmı yani benim anladığım lazeli liosuction yaptıran varmı nekadar etkili ve ne kadar ortalama maliyeti

o başlıklarda yazılarnlarda bu başlığa taşına bilse keşke:)ziraatcım liposuction başlığı incelersen daha çok bilgi sahabi olursun canım:))biz bu konuda baya bir konuştuk çünkü:))

roserose senın son durumun nedir? Fark gormeye basladınmı cnm.Bende hala tık yok sankı hıcbır ıslem yapılmamıs gıbı :( Bukaadr uzunmu bu etkıyı gormek ya pazartesı gıdıyorum kontrole bakalım durumum neymıs

canım benimde fark yok diyebilirim sanki hiç yaptırmamışım gibi maalesef:((korseyi giyince biraz incelme var gibi geliyor ama çıkarınca yine aynı:((biz daha çok bekliycez herhalde benimde aslında kontorole gitmem gerek 3 hafta sonra gel dedi ama ne zaman müsait olursam o zaman gidicem artık bakalım sana ne diycek canım gidince haber verirsin neler dediğini tamammı merak ediyorum çünkü..

Lazer lipoliz yaptıran ve yaptırmayı düsünen arkadaslar LıPOSUCTıON baslıgında normal ve lazer lıposuctıon yaptıran arkadasların konularında zaman zaman karısıklıklar oldugundan ve yapılan ıslemlerın bırbırınden farklı acıları oldugundan yasadıgımız gelısimlerı, degısıklıklerı artık bu baslık altında takıp etmeyı onerıyorum.

merhaba farfarella sen smartlipo yaptırmıştın sanırım. konuların burya taşınması açısından bir kere daha sorayım ve zahmet olmazsa sende bir keredaha cevaplarsan sevinirim.
bende üst bacaklarıma ve basen bölgesine smartlipo düşünüyorum sen nerde ve kaça yaptırdın. ayrıca FERZA da yaptırmıştı. o ne alemde.. nasıl acıları azaldımı acaba.
istanbulda bir yer bulabildim ben smartlipo yapan yer. sizler kimlere oldunuz. yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
canım evet basen ve ıc bacak bolgesıne smart lıpo yaptırdım.Benım yaptırdıgım yer nısantasında istanbulda sadece burası var dıye bılıyorum ben.Belkı vardır da forumda genelde yaptıranlar ve tavsıye edenler hep burayı onerdıgı ıcın belkı bız bılmıyoruzdur.Neyse sonucta nısantasında dr coskun bey yaptı uygulamamı fıyatı kısıden kısıye ve uygulama yaptıgı alana gore degısıyor cnm.Ben 9 nısanda yaptırdım ınanamıyorum 18gun gecmıs ustunden bı degısıklık varmı dersen hala goremedım ben sadece sıslık ve morluklar azaldı hareketlerım rahat agrım yok sımdı sadece ıncelmeyı beklıyorum:) Bugun kontrolum var ne durumda oldugumu bırde dr un agzından ogreneyım.Aksama habrelerı verırım cnm.

GEÇMıŞ OLSUN CNM TEKRAR..operasyon sonrası antibiyotik kullandın mı enfeksiyon riski falan da oluyormuş çünkü. bir de dr a sorabilirmisin yağ hücrelerinin zarlarını parçalama işlemi bu hücrelerin daha sonra kanser hücresine dönüşme riskini artıtır mı.çünkü bu konuda bir kaç yazı okumuştum yurt dışı yayınlarda. bir de normal lipsuctionla bunun emboli riski arasındaki fark neymiş.çok soru sordum değilmi:D

hoppalama bu nerden çıktı ya nerden okudun canım kanser hücresine mi dönüşüyormuş allahım yarrabbim ilk defa böle bişey duydum ben de yaptırdım korktum şimdi yaptıran kızlar bişeyler yazın:((((

korkma cnm zaten vucut her gün kanser hücresi üretiyo. bu yöntemle yağ hücrelerinin zarları ve çekirdek yapıları bozulduğu için konrolsüz çoğalma riskleri olabiliyormuş.ancak henüz kanıtlanamamış.. çünkü 2006 dan beri uygulanıyor. ayrıca bu yöntemde oluşan risk normal liposuctionda da vardır..ama tüm bunlar benim de yaptırmama engel değil tabiki..

http://www.realself.com/question/does-smartlipo-cause-cancer

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba, bugun kontrole gıttım gıdene kadar ben bı fark goremıyordum.Coskun beyde hep ole zannederler dedı gercektende eskı cekılmıs resımlerimle bugunku arasında fark vardı.ama cok buyuk bır fark degıl.10-15 gune bıraz daha ıner dedı ama okadarı benı tatmın edecekmı bılmıyorum.Yanı kendımı ıncecık bacaklı olarak hayal edıyodum bu ıslemden sonra ama okadar olacagını sanmıyorum hıc.Artık korse takmamada gerek yokmus.Herhangı bıseyde kısıtlama yok yanı artık.Bugunun ozetı kısaca boyle arkadaslar baska sorularınız olursa cevaplarım.

arkadaslar merhaba, bugun kontrole gıttım gıdene kadar ben bı fark goremıyordum.Coskun beyde hep ole zannederler dedı gercektende eskı cekılmıs resımlerimle bugunku arasında fark vardı.ama cok buyuk bır fark degıl.10-15 gune bıraz daha ıner dedı ama okadarı benı tatmın edecekmı bılmıyorum.Yanı kendımı ıncecık bacaklı olarak hayal edıyodum bu ıslemden sonra ama okadar olacagını sanmıyorum hıc.Artık korse takmamada gerek yokmus.Herhangı bıseyde kısıtlama yok yanı artık.Bugunun ozetı kısaca boyle arkadaslar baska sorularınız olursa cevaplarım.

merhaba canım geçmiş olsun.neden oyle düşünüyorsun kı canım zamanla ıner demıs doktor da, super bacakların olur tabıkı ,pek memnun degılmıs gıbısın canım inşallah güzel sonuclar olacaktır...

öle deme farfarellecım yaa:((demekki banada korseni çıkar diyebilir ayyy ben çıkarmak istemiyorum korsemle mutluyum biz ayrılamayız:))ya canım o kadar yağ alındı bende anlamıyorum neden sonuçlar için bu kadar bekliyoruz hemen inceliversek ne güzel olurdu dimi ama sakın moralini bozma canım en çok bekliycek benim bunu biliyorum ama eğer fark olmazsa oyarım coşkunun saçını başını:))

kızlar hiç bir operasyonda hemen toparlarma olmuyor bide bu lipo kızlar daha önce bir arkadaşta demiş 3-6 ay arası sonuçları alırsınız hemen umutsuzluğa kapılmayın

canım benimde fark yok diyebilirim sanki hiç yaptırmamışım gibi maalesef:((korseyi giyince biraz incelme var gibi geliyor ama çıkarınca yine aynı:((biz daha çok bekliycez herhalde benimde aslında kontorole gitmem gerek 3 hafta sonra gel dedi ama ne zaman müsait olursam o zaman gidicem artık bakalım sana ne diycek canım gidince haber verirsin neler dediğini tamammı merak ediyorum çünkü..

canım evet basen ve ıc bacak bolgesıne smart lıpo yaptırdım.Benım yaptırdıgım yer nısantasında istanbulda sadece burası var dıye bılıyorum ben.Belkı vardır da forumda genelde yaptıranlar ve tavsıye edenler hep burayı onerdıgı ıcın belkı bız bılmıyoruzdur.Neyse sonucta nısantasında dr coskun bey yaptı uygulamamı fıyatı kısıden kısıye ve uygulama yaptıgı alana gore degısıyor cnm.Ben 9 nısanda yaptırdım ınanamıyorum 18gun gecmıs ustunden bı degısıklık varmı dersen hala goremedım ben sadece sıslık ve morluklar azaldı hareketlerım rahat agrım yok sımdı sadece ıncelmeyı beklıyorum:) Bugun kontrolum var ne durumda oldugumu bırde dr un agzından ogreneyım.Aksama habrelerı verırım cnm.

Arkadaşlar merhaba :) son günlerde lazerlipolizi düşünür olmuştum .Ama yazılanlara bakılrsa kimse mutlu değil .Ayrıca bu yöntemde eritilen yağların vakumla dışarı çıkildiğini duymuştum .Böyle değilse sanırım biraz yalan bir yöntem .Normal lipolizide çok övmüşlerdi .Bir kaç haftada sonuç alınacağı söyleniyordu .Sonuç tam bir fyasko .Giden paralara , emeklere , umutlara yazık .

canım açıkça sölemek gerekirse kimsenin umutlarıyla oynamadılar doktor bey zaten bana daha önce ilk görüştüğümüzde ve yaptırmadan önce tekrar tekrar söledi sonuçlarını geç alıcaksın dedi ben bunu bilerek oldum yinede daha çok erken bişey sölemek daha 1 ay olmadı bu yöntemde yağlar alnmıyor değil alınıyor ama vakumla değil küçük kanül şeklinde borularla dışarı atılıyor vakumla olan yöntem noraml lipo şu an beklemekten başka şansımız yok kimse özellikle bana demedi yaptırdıktan sonra hemen farkedeceksin diye o yüzden doktor beyi suçlayamam bana söylediği aynen buydu''yaptırdıktan sonra ilk bandajlar çaıldığında evet biraz göreceksin ama ödemin atılması birkaç ayı bulucak ilk başlarda hiç fark diyeceksin birkaç ay sonra yavaş yavaş farkı hissedeceksin 6-7 ay sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin''ben bu kadar olumsuz değilim zaman herşeyin ilacı bekliycez:))

canım açıkça sölemek gerekirse kimsenin umutlarıyla oynamadılar doktor bey zaten bana daha önce ilk görüştüğümüzde ve yaptırmadan önce tekrar tekrar söledi sonuçlarını geç alıcaksın dedi ben bunu bilerek oldum yinede daha çok erken bişey sölemek daha 1 ay olmadı bu yöntemde yağlar alnmıyor değil alınıyor ama vakumla değil küçük kanül şeklinde borularla dışarı atılıyor vakumla olan yöntem noraml lipo şu an beklemekten başka şansımız yok kimse özellikle bana demedi yaptırdıktan sonra hemen farkedeceksin diye o yüzden doktor beyi suçlayamam bana söylediği aynen buydu''yaptırdıktan sonra ilk bandajlar çaıldığında evet biraz göreceksin ama ödemin atılması birkaç ayı bulucak ilk başlarda hiç fark diyeceksin birkaç ay sonra yavaş yavaş farkı hissedeceksin 6-7 ay sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin''ben bu kadar olumsuz değilim zaman herşeyin ilacı bekliycez:))

Tamam canım geçmiş olsun , dilerim herşey gönlünce olur .6 -7 ay çok uzun bir süreç :( Sonuçlar güzel olursa ben de düşünebilirim :)) Sevgiler....

Back
X