- Konu Sahibi farfarella
canım açıkça sölemek gerekirse kimsenin umutlarıyla oynamadılar doktor bey zaten bana daha önce ilk görüştüğümüzde ve yaptırmadan önce tekrar tekrar söledi sonuçlarını geç alıcaksın dedi ben bunu bilerek oldum yinede daha çok erken bişey sölemek daha 1 ay olmadı bu yöntemde yağlar alnmıyor değil alınıyor ama vakumla değil küçük kanül şeklinde borularla dışarı atılıyor vakumla olan yöntem noraml lipo şu an beklemekten başka şansımız yok kimse özellikle bana demedi yaptırdıktan sonra hemen farkedeceksin diye o yüzden doktor beyi suçlayamam bana söylediği aynen buydu''yaptırdıktan sonra ilk bandajlar çaıldığında evet biraz göreceksin ama ödemin atılması birkaç ayı bulucak ilk başlarda hiç fark diyeceksin birkaç ay sonra yavaş yavaş farkı hissedeceksin 6-7 ay sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin''ben bu kadar olumsuz değilim zaman herşeyin ilacı bekliycez:))
cnm bende sana katılıyotum. bir burun ameliyatının sonuçlarını görebilmek için bile 2 ay gerekiyor. hatta burunun yerine oturması tam şeklini alması 6 ayı buluyorsa bu çok normal. bence fıstık gibi olacaksın. umarım sonuçlardan bizide haberdar edersin.