• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smart,lazer,slim lipo

merhabalar herkese,
forumdaki lazer liplozle ilgili her konuyu, her mesajı nerdeyse okudum. Bende deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ben slim lipo işlemini yaptıran bi arkadaşımdan duydum. Doktorum Coşkun Levent Taşçı'yı da yine aynı arkadaşım vasıtasıyla öğrendim. Hiç forumları okumadım ama internette işlem hakkında baya bi araştırma yaptıktan sonra randevu aldım. İnternetten ve doktorumdan öğrendiğim bilgileri de yazmak isterim. Lazer lipoliz işlemi için 3 farklı cihaz var. Biri Smart Lipo (daha eski bi teknik) Slim lipo ve Slim Liponun gelişmişi. Slim liponun gelişmişi daha bi kaç aydır kullanılıyo (yani şuana kadar bu cihazla pek fazla kişi operasyon geçirmiş olamaz) ve bugüne kadar kullanılan slim lipo cihazından en büyük farkı daha fazla miktarda yağ alabilmesi. Bugüne kadar kullanılan cihaz sağlık açısından sadece 2 litre alabilmekte. eğer slim lipo yaptırdıysanız ve 2 litreden fazla yağ alınıyosa bilin ki bu illegal ve sağlığınızı riske atan bi işlem.
Randevu günümden bahsedeyim. Öncelikle doktor Coşkun bey gerçekten çok yoğun olduğu için randevunuzu en erken 1 hafta sonraya alabilirsiniz ona göre programınızı ayarlamanızı öneririm. Çalışanlar gerçekten çok ama çok ilgili ve anlayışlılar. Görüşmede Coşkun bey sizi her konuda çok samimi ve gerçekçi olarak aydınlatıyo. Benim hemen fotoğraflarımı çekerek bana benzer örnekler üzerinden işlemden hemen sonra nasıl görüneceğimi, daha uzun vadede nasıl olacağımı gösterdi. Ben zaten yaptırmakta kararlıydım. Görüşmeden sonra hemen ertesi gün için basen ve bel bölgesi olarak operasyonumu ayarladılar.
Operasyon gününü en ince detaylarına kadar anlatmak istiyorum. 8 saat öncesinden hiç bişi yemeden içmeden (sigara bile) tek başıma gittim. İlk önce operasyondan sonraki 1 saat dinleneceğiniz odaya geçip kıyafetlerinizi çıkarıyosunuz. Hemşire mahrem bölgelerinizi kapatacak bantlama işlemini yapıyo ve Coşkun Bey gelip fotoğraflarınızı çekiyo. Tabii bu arada gırgır şamata şakalar falan :) gerçekten çok sıcakkanlı bir ekip var. Hiç stresiniz kalmıyo. Daha sonra anastezi doktoru Aysun Hanım geliyo onla da biraz muhabbet ettikten sonra damar yolu açılıyo hemşire tarafından ve ilk sakinleştiriciniz yapılıyo. tekerlekli sandalyeyle üst kata çıkarken hafiften kafayı bulmuş oluyosunuz. kesinlikle tamamen uyumuyosunuz. Konuşulan herşeyi duyuyo ve anlıyosunuz hatta konuşabiliyosunuz sadece yorgun hissediyosunuz ve uyuma ihtiyacı hissediyosunuz. zaten sağa dönün sola dönün gibi komutlar geliyo doktordan ve bunları kendiniz yapıyosunuz. Tam olarak ne kadar sürdü bilemiyorum ama 1 saat kadar olduğunu düşünüyorum. yoğun bi titremeyle ayılıyosunuz. Coşkun bey bana koca 2 şişe yağı gösterip fotoğraf çektirmek istermisin onlarla dedi :) asla kaçıramazdım bu fırsatı. fotoğrafımı çekip hemen bana mesajla yolladı :) Odanıza gelip yatıyosunuz. Korsenizi giydiriyo hemşireler. Sonra Coşkun Bey gelip kontrol etti beni korsemi çıkarmamamı tembihleyip 3 gün sonra görüşmek üzere veda etti. 1 saat sonra kalkıp eve gittim tek başıma. Aslında 30 dk sonrada gidebilirdim ama keyfim yerindeydi tv izledim biraz :))
Şimdi ilk 3 gün; korsenin altında yağları çekerken kolaylık sağlaması için vücuda verilen sıvının akma riskine karşın padler var. o yüzden bi hayli kalın oluyosunuz ve aynaya baktığınızda bi farklılık görmeniz mümkün değil. Bende hiç bi sızıntı olmadı ama olmasıda çok normal. korse hiçde anlatılan kadar rahatsız değil. ağrıya gelince.. operasyondan sonraki 4 saat biraz ağrı oluyo sonra tamamen geçiyo. 2nci gün iğne olmuşsunuz gibi bir ağrınız oluyo ama kesinlikle hareket etmenizi engelleyecek, günlük işlerinizi aksatan bir ağrı değil. Eğer işiniz çok fazla fiziksel çaba, hareket gerektirmiyosa işe bile gidebilirsiniz. 3ncü gün nerdeyse hiç ağrınız kalmıyo ve zaten bandajların çıkma zamanı gelmiş oluyo. Ben bandajlarımın çıkacağı gün bu forumu okumaya başladım ve okuduklarımdan dolayı baya demoralize oldum. aylardır bi değişim olmadığını söyleyenler çok moralimi bozdu o yüzden biraz ümitsiz ve düşük beklentiyle gittim. Ancak o korse ve bandajlar çıktığında nutkum tutuldu. Simitlerden ve basenlerden eser yok. belimden üst bacağımın ortasına kadarmış gibi görünen popom şimdi olması gerektiği gibi. Kum saati gibi bi vücudum olmuş.
Hiç bi zaman kilolu biri olmadım boyum 165 kilom 50 ama o basenler ve simit 45 kilo olsam bile hiç gitmiyodu. O yüzden şunu söylemem gerekli bu uygulama zayıflamak isteyenler için istedikleri sonucu vermez. bu yöntem sadece vücut kontürünü bozan, kilo vererek kurtulamayacağınız bölgelerde istenilen sonucu verir. Önceki ve sonraki fotoğraflarımı isteyen herkese seve seve yollarım. sorularınız olursa da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Herkese mutluluk ve sağlık dilerim

çok geçmiş olsun, bacaklardan benimde 19 mart da randevum var ama doktorum başka, daha önce aynı doktora bel ve göbek için gitmiştim , ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen, 5 gün inanılmaz ağrım oldu. inşallah bacak bölgesinde aynı sıkıntıyı çekmem. resimlerinizi bana gönderirseniz çok sevinirim...

yardiminiza ihtiyacim var benim sorunum bacaklarimda inceltmek istiyorum dr akarar veremedim.siz islem yaptirali bir hayli olmus memnun kaldinizmi sonuc nasil dr tam adi nedir,ne kadar odediniz,bir de rica etsem resimleri yollarmisiniz?tesekkurler mail adresim alphesibea14@hotmail.com

merhaba berfru,

Ben nişantaşında coşkun levent taşçıya yaptırdım.benim bölgelerim bel ve karın/göbek idi. önce belimi sonraki opr da karnımı yaptırdım. belimden çok memnun kaldım. ama karnımda aynı memnuniyetiyaşayamadım açıkçası.. revizyon yapılması gerekli...Dr da aynı fikirde...
Ben her bir opr için 4.000tl ödedim.
merkez konu hakkında çok başarılı..dr çok iyi ve ilgili cep telefonuna kadar verdi ve ihtiyacım olduğundada ulaşabildim..
eğer fiyat büyük sorun değilse bu merkezi düşünebilirsin..

GEÇMıŞ OLSUN CNM TEKRAR..operasyon sonrası antibiyotik kullandın mı enfeksiyon riski falan da oluyormuş çünkü. bir de dr a sorabilirmisin yağ hücrelerinin zarlarını parçalama işlemi bu hücrelerin daha sonra kanser hücresine dönüşme riskini artıtır mı.çünkü bu konuda bir kaç yazı okumuştum yurt dışı yayınlarda. bir de normal lipsuctionla bunun emboli riski arasındaki fark neymiş.çok soru sordum değilmi:D

Evet evet ben de aynı şeyi duydum.Görüşmem sırasında sırasında bu yöntemin yağ hücrelerini yaktığından sağlık kontrolleri sırasında kanserli doku gibi göründüğünü ifade etti.:18:

çok geçmiş olsun, bacaklardan benimde 19 mart da randevum var ama doktorum başka, daha önce aynı doktora bel ve göbek için gitmiştim , ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen, 5 gün inanılmaz ağrım oldu. inşallah bacak bölgesinde aynı sıkıntıyı çekmem. resimlerinizi bana gönderirseniz çok sevinirim...

bende ilk bel ve göbek bölgesini yaptırdım, resmen 10 gün ayağa kalkamadım, ama 19 mart salı günü bacak içleri, basen.. gibi bölgelerimi yaptırdım ve ağrım inanılmaz az oldu, bugün işe geldim ve çalışıyorum... bacak bölgesi, göbek ve bel kadar ağrılı değilmiş, hiç korkma...

Hanımlar bende bacak ve basen bölgemdeki selülitler için lazer lipoliz yaptırmak istiyorum Çok kilolu değilim yani zayıflamak için yaptırmıcam üst bacak çok kalın . Ankarada yaşıyorum bana önerebileceğiniz bir doktor var mı? Fiyat hakkında da bilgi verirmisiniz bütçemi denkleyip öyle görüşmeye gitmek istiyorum.

merhaba berfru,

Ben nişantaşında coşkun levent taşçıya yaptırdım.benim bölgelerim bel ve karın/göbek idi. önce belimi sonraki opr da karnımı yaptırdım. belimden çok memnun kaldım. ama karnımda aynı memnuniyetiyaşayamadım açıkçası.. revizyon yapılması gerekli...Dr da aynı fikirde...
merkez konu hakkında çok başarılı..dr çok iyi ve ilgili cep telefonuna kadar verdi ve ihtiyacım olduğundada ulaşabildim..

cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.arastirayim

Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır konuyla ilgili yorumları okuyorum bir kaç kişi sormuş ama cevap alamamış, kol, koltuk altı ve çevre bölgesine yaptıran var mı? Ben düşünüyorum fakat hiç deneyim paylaşan olmamış. Yani ben 1.65 boy 52 kilodayım fakat kollarım maşallah halterci kolu gibi :1: Sanırım konuyla ilgili en popüler isim Coşkun Levent Taşçı forumda. kendisini düşünüyorum fakat ilgili bir üyemiz yok mu bunu yaptırıp sonuç almış olan?

Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır konuyla ilgili yorumları okuyorum bir kaç kişi sormuş ama cevap alamamış, kol, koltuk altı ve çevre bölgesine yaptıran var mı? Ben düşünüyorum fakat hiç deneyim paylaşan olmamış. Yani ben 1.65 boy 52 kilodayım fakat kollarım maşallah halterci kolu gibi :1: Sanırım konuyla ilgili en popüler isim Coşkun Levent Taşçı forumda. kendisini düşünüyorum fakat ilgili bir üyemiz yok mu bunu yaptırıp sonuç almış olan?

kolalr için smart lipo tarzı bir topic vardı orada yaptıran birinin öncesi ve sonrası hakkında yorum vardı..açıkçası bende konuyla ilgileniyorum. 1 yıl sonra falan yaptırmayı düşünüyorum..yine coşkun beye giderim..kendisine güvenim tam...
zaten diğer bölgelerim için revizyon yaptırmam lazım (üzretsiz olarak)..hepsi bir arada çıkar..

bende ilk bel ve göbek bölgesini yaptırdım, resmen 10 gün ayağa kalkamadım, ama 19 mart salı günü bacak içleri, basen.. gibi bölgelerimi yaptırdım ve ağrım inanılmaz az oldu, bugün işe geldim ve çalışıyorum... bacak bölgesi, göbek ve bel kadar ağrılı değilmiş, hiç korkma...

Merhaba esmergonca :)

ôncelikle gecmis oldun, simdi nasilsin?? hala memnunmusun??

Bende liposuction yaptirmak istiyorum bel karin ve bacaklarima ama inanilmaz korkuyorum deride dalgalanma cökükler olacagindan.
Senin derin ne halde??

Ben ibrahim askar ve galip agaoglu ile maillestim onlarin fiyatlari uygun gibi geldi bana :)

merhaba arkadaşlar bnde yakın zmanda liposuction yaptırmayı düşünüyorumdaa ama aklıma takılan bişey var ki ameliyattan çıktıktan sonra fiziğinizde bir değişme oluyor mu fark edilcek kadar yoksa 2 3 ay sonrasındamı oluyor??

Herkese Merhaba Arkadaşlar,
Normal(klasik) liposuction yaptıran arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. Operasyondan kaç gün sonra ayağa kalktınız ve ameliyat gecesini hastanede geçirmek zorunlu mu sizce, çok acı ya da komplikasyon yaşadınız mı? Ben yaptırmayı düşünüyorum, ilk geceyi ise evde geçirmek istiyorum, eşim dışında kimsenin bilmesini istemiyorum ve ameliyattan 5 gün sonra işe dönmek zorundayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

kolalr için smart lipo tarzı bir topic vardı orada yaptıran birinin öncesi ve sonrası hakkında yorum vardı..açıkçası bende konuyla ilgileniyorum. 1 yıl sonra falan yaptırmayı düşünüyorum..yine coşkun beye giderim..kendisine güvenim tam...
zaten diğer bölgelerim için revizyon yaptırmam lazım (üzretsiz olarak)..hepsi bir arada çıkar..

Birlikte gitsek güzel olur belki indirim yapar? :3: Sence bahsettiğim şekilde bir ameliyat bir operasyon olarak mı ücretlendirilir?

Birlikte gitsek güzel olur belki indirim yapar? :3: Sence bahsettiğim şekilde bir ameliyat bir operasyon olarak mı ücretlendirilir?

hehe :) benim daha vaktim var 1-1,5sene kadar..
ben yanlış yönlendirmiş olmayayım seni..
ama şöyle bişeyt yap mesela..ön görüşme danışma üzretsiz. git görüş hem mekanı hem insanları da gör sana fikir versin..sonrasında başka dr lara da git..beğendiğin fiyatı makul bulduğuna yaptırabilirsin..

merhaba berfru,

size geçmiş olsun bir sorum olacak size sizin operasyonda kaç lt yag alındı acaba revizyon için ücret ödeyecekmisiniz

26 gün hala aynı

Ödeminiz mi var? Aynı derken?

Ben bugün oldum ameliyat, izmirde..lazerlipo+klasik lipo çalışıldı..klasik lipoya ihtiyaç kalırsa gireceğim demişti gerçi, anestezinin etkisinden o an sormak aklıma gelmedi..

iki bacak(komple) ve bel simit bölgemden 2.5 litra yağ çekilmiş..Bana çok az gibi geldi ama görücez sonuçları..

Şu an özellikle sol bacağımda dehşet bir şişlik var..diz üstünde..resmen top gibi bir şişlik..Sanki silikon koymuşlar oraya gibi :1:

Tecrübeli arkadaşlardan cevap vermeleri ricamdır, bu durum normal değil mi?

Kızlar, ameliyattan sonra ödem giderici önereceğiniz bir ürün var mı? Ya da doktorunuzun önerdiği?
Benim ödemler felaket:26:

Back
X