Merhaba, ben de biraz bilgi vereyim ....belki yararı olur .Ben lazer lipoliz yaptıralı 4.5 ay oldu .Önce bir yanlışı düzelteyim , çünkü yanlış biliglendirilmenizi istemem.Bazı kadaşlar ameliyat sonrası çok ağrım olduğunu , yaşımdan dolayı zor bir iyilşme süreci yaşadığımı yazmışlar.Ama konu bu değil .Mesajlarıma bakarsanız , benim sorunum Şişlide özel bir hastanede yapılan operasyonda, hastane personelinin kötü , ilgisiz , yaşamı hiçe sayan davranışlarıydı.İkinci büyük sorun ameliyatı anlaştığım doktorun değil, bir başka doktorun operasyonu yapması ve benim bunu kendi çabalarımla öğrenmemdi.Hastane rezalet bir hastaneydi .Burada yani sitede aynı yerde ameliyat olup kötü şeyler yaşayan bir arkadaş daha var .
Ameliyat sonrası çok geç ayıldım , bunun yaşımla ilgisi yok sadece verilen sedasyonun çok olmasından kaynaklanıyordu.Burada yazılanlara inanarak hemen kalkabileceğimi düşündüm.Yazılan yalanlara inanmayın.Operasyon alanı büyükse hemen toparlanmanız mümkün değil.Ben den 5 kilo yağ alındı halsiz düştüm.10 günde dışarı çıkacak duruma geldim. Ama ikinci gün evde dolaşabiliyordum.Ağrım hiç olmadı zaten mesajlarımda da hep yazdım.Bu arada 51 yaşındayım sonuç mükemmel ötesi oldu .Karnım dümdüz ve çok gergin belim incecik , bacak içlerim son derece hoş duruyor.Sırtta güzel sayılır .Yani neredeyse genç kız gibi oldum.Zaten inceydim ama sonuç gerçekten güzel oldu.Ama bu ameliyat yazılanlar gibi basit değil .Yaşla da ilgisi yok.Burada samimiyetle yazan genç arkadaşlarım reklam yapmadıkları için zor bir operasyon olduğunu yazmışlar.Zaten reklam yapanları da sitemiz hemen anlayıp kapı dışarı ediyor.İnsanların sağlığı ile oynayan bu kişilere siz de dikkat edin arkadaşlar.
Ama dediğim gibi 1-2 kg gibi az bir yağ alınacaksa çok daha çabuk iyileşebilirsiniz.Ben fazla yağ alınsın istemedim.Ama öyle almışlar , o zamanda halsiz düştüm doğal olarak .
Yani kendinize 1 haftalık bir iyileşme süreci ayırmanız iyi olur.Az yağ alınacaksa 2 gün yeterlidir.Burada önemli olan yaşınız değil , derinizin gerginliği , elastikiyeti çok önemli.Yani cilt kaliteniz iyi ve sıkı olmalı.Kilonuz az olmalı .O zaman iyi ellerde sonuç çok güzel olabilir.