- Konu Sahibi farfarella
arkadaşlar çok özür dilerim siteye girmek ancak aklıma geldi;
sorularınız cevaplayayım;
-2.ödem işlemi için herhangi bir ücret ödemedim.
-Evet,ödem olan bölgede hissizlik vardı,hatta ben ödem değil,eksik alınmış yağ olduğundan o kadar emin konuşuyordum ki 2.muayenede,Coşkun bey dokunup bak hissiz değil mi,aynen diğer bacağında ilk zamanlarda olduğu gibi değil mi,içi su dolu dedi,ve gerçekten şimdi hissizlik geçti.
-Ben kendi sürecimi an be an izledim,önden arkadar resimlerimi çektim hergün,vücudumdaki değişiklikleri gördüm,her arayıp bi tarafta sorun olduğunu söylediğimde geçeceği yönünde telkin edildim Coskun bey tarafından,makul bir süre bekleyelim,olmazsa gelirsin düzeltiriz dedi hep,ve dediği gibi oldu.
-Eğer bir sorununuz memnuniyetsizliğiniz varsa bunu açıkça paylaşın,bakın ikisi aynı değil ve bu rahatsız edici,bunu düzeltin lütfen deyin,bu hakkımız arkadaşlar.
sizden haber almak umut verici teşekkürler öncelikle.
ben kasım başı gibi göbek işlemi için gideceğim o tarihten önce de gidip bir görüşürüm ödemlerin alınması için iki işlem bi sedasyonda çıkar diye düşünüyorum. merak ettiğim son soru bacaklardan alınan ödem neticesinde yağ alındıktan sonra giydiğimiz komple korseyi giyiyor muyuz ve morluklar oluşuyor mu?