Smear kültür ne zaman alınır?

poeek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
179
93
Vakit ayırıp okuyan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Biz 6 yıllık evliyiz. Çocuğumuz olmuyor. Geçen haftadan beri Zeynep Kamilde testlerim yapılıyor. Bugün genetik bölümüne 2 tüp, infertiliteye bir tüp kan verdim. Bunun yanında ultrasona da girdim. Ama danışmadaki kız smear kültürü jinekolojide aldırmam gerektiğini söyledi. Ben şuan adetimin 3. günündeyim. Yani hafif de olsa kanamam geliyor. Bu şekilde smear kültür alabilirler mi? Yoksa kanamam bitince mi gitmeliyim?

Kanamalı olmamalısın 3 gün önceden ilişki olmamalı 3 gün önceden vajinal duş yapmamış olmalısın 3 hün önceden fitil kullanmamış olmalısın nerden mi biliyorum bunları hemşireyim ve smear alıyorum ☺

arkadaşlar ben 3 senelik evliyim yaklaşık bir senedir korunmuyoruz lakin hemen olur sanıyordum olmadı .eşimde bende doktora gittik bir şey yok dedi .aşılamaya gerek yok dedi bir tek rahim filmi çekmedi .aklımda şimdi hep acaba tüplerim tıkalımı sorusu ..neden bana rahim filmi çekmediler ..zararlımı ..yaşım 28 çok sıttres oluyorum ayrıca

Kanamalı olmamalısın 3 gün önceden ilişki olmamalı 3 gün önceden vajinal duş yapmamış olmalısın 3 hün önceden fitil kullanmamış olmalısın nerden mi biliyorum bunları hemşireyim ve smear alıyorum ☺

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.

arkadaşlar ben 3 senelik evliyim yaklaşık bir senedir korunmuyoruz lakin hemen olur sanıyordum olmadı .eşimde bende doktora gittik bir şey yok dedi .aşılamaya gerek yok dedi bir tek rahim filmi çekmedi .aklımda şimdi hep acaba tüplerim tıkalımı sorusu ..neden bana rahim filmi çekmediler ..zararlımı ..yaşım 28 çok sıttres oluyorum ayrıca

Bana rahim filmi için zaman verildi. Adetin ilk günü gidecekmişim. İnfertilite bölümü bütün tahlilleri tamaladıktan sonra duruma bakacak galiba. Sizin doktor neden istemedi anlamadım. Benimki smear ve rahim filmi olmadan birşey diyemem dedi. Başka doktora göründün mü?

X