Smear sonucuma bakar misiniz

asdasdzxc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
85
26
38
103
Kizlar merhaba normal dogumdan 2 ay sonra smear verdim doktor rahim agzinda yara var dedi ama normal dogum sonrasi da olabilir dedi smear sonucumu degerlendirebilir misiniz? Hpv negatif geldi… boyle bir durumla karsilasan var mi acaba kendiliginden gecer mi bu yara

Eklentiler

• D626E41B-CDC3-4273-B51A-66C9FC2B9A54.webp
    D626E41B-CDC3-4273-B51A-66C9FC2B9A54.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 100
Bu da negatif gelmiş görünüyor 🤔 doktor yara için tedavi uygulayacaktır. Bende de vardı smear sonucuna göre vermemisti görür görmez yazmıştı fitili

Bu da negatif gelmiş görünüyor 🤔 doktor yara için tedavi uygulayacaktır. Bende de vardı smear sonucuna göre vermemisti görür görmez yazmıştı fitili
Fitille tedavi veriyor degil mi yara yakma gibi bi islem uyguladimi sizde ya da uygulanmasi gerekiyor mu

Evet fitil vermisti. Sanırım daha büyük olursa yakma işlemi uygulanır sizde böyle bir durum olduğunu sanmıyorum yoksa rahatsız ederdi.
Anladim tesekkur ederim bebegim biraz aglak oldugu icin sonuclarimi gostermeye gidemedim yara var deyince tedirgin oldum icimi rahatlattiniz sadece akinti var onun disinda herhangi bir sey hissetmedim akintiyida dogum sonrasi hemen adet olmaya basladigim icin ona baglamistim

Anladim tesekkur ederim bebegim biraz aglak oldugu icin sonuclarimi gostermeye gidemedim yara var deyince tedirgin oldum icimi rahatlattiniz sadece akinti var onun disinda herhangi bir sey hissetmedim akintiyida dogum sonrasi hemen adet olmaya basladigim icin ona baglamistim
Siz gidebildiginiz en kısa zamanda gidin doktora fitil verir düzelir. İlerleme olmasın😊 geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah ❤️

Back
X