- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
KIZLAR SMEAR TESTİ YAPTIRAN VARMI.ÇOK ACIYORMU.FİYATI NE KADAR:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Vajinal Ultrasonla Muyne Oldum Ama ..............o Demiri Takarsa Hayatta Yaptirmam O Testi
Ya O Demir çok Büyük Gördüm Ben Muaynehanede.zaten Zor Aliştim Ilşkiye Daha 3 Aylik Evliyim Canim Hala Yaniyor.o Demiri Takmadan Olmaz Mi Ki Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bende yaptırdım ama hastanede yatarken mecburan jinekolojik muayne istediler çapada yaptırdım pek acı falan duymuyosun ayrıca ist daysan para vermeden büyük şehir belediyesinin başlattığı kadın sağlığı projesinden yararlanabilirsin. her semtte var. 153 ten randevu alıcaksın onlar sana gerekli durumları açıklıycaklar ona göre gidip testini yaptırabilirsin. hatta çağlayana yakınsan orda ablam çalışıyo hemen randevu verir sana.. her kadının yaptırması lazım önemli bi test çünkü.. hazır belediyemizde bize bu imkanı sağlamışken neden faydalanmayalım dimi. herkes yaptırsın bu mesajı okuyan..
yok be canım ne acıması. hiç kafana bile takılmasın. mutlaka yaptır ama. her yıl yaptırılması gereken bi test. ben geçen hafta ikincisini yaptırdım. allaha şükür temiz çıktı. haa bu arada benim doktorum muayenehanesinde yapıp laboratuara gönderiyo. 50 ytl aldı benden.