Smear Testi Yaptiran Var M

Ayy Cumartesi Gitçem Ama Bakalim Inşallah Yaptirabilirim.o Demir Olmasa O Demirden çok Korkuyorum Yaaaaaaaaaaaaaaa

Ya Tatücüm Kizma Napayim 3 Aylik Evliyim Hala Ilişkiye Ağlaya Ağlaya Giriyom.geçen Sefer Doktora Gittiğimde Normale Göre Rahim Ağzi Biraz Dar Gibi Bişeyler Söyledide.şimdi Yine De Korkuyorum.kiz Ben 24 Yaşindayim Iyne Yaptirirken Ağliyorum

ay kıyamam yaaa. peki bununla ilgili herhangi bişey yapmadımı doktorun. ilişkiye girince ağrım oluyo diyosun ya. muayene etti sadece rahim ağzın mı dar dedi. bu hep böyle sürmicek herhalde. ne dedi

Ya Krem Falan Verdi Işte önceden Kremsiz Hiç Yapamazdik.şimdi Yeni Yeni Kremsiz Yapabiliyoruz.çok önemli Değil Dedi Doktor Başlarda Biraz Zorlanirsin Ama Zaman Geçtikçe Rahatlayip Alişçak Dedi.

sanırım canın biraz kıymetli yani acıya sıkıntıya gelemiyorsun :) sen öncesinde acısını düşünüp kafanı bununla meşgul etmek yerine kendini rahat bıraksan kasmasan belkide hiç acımıyacak

YA EVET BİRAZ KIYMETLİ CANIM NAPİİM:roflol:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ya Zaten Yumurtaliklarimda Bir Ağri Ve Basinç Hissediyorum 10-15 Gündür Karnim Falan Ağriyo.onun Için Cumartesi Günü Geleceğim Diye Aradim Doktoru.o Da Geçen Sefer Korktun Ve Daha Fazla Açilmadiği Için Smear Yapmadik Gel De Cumartesi Onu Da Yapalim Dedi Bende Tamam Dedim Offff Ya Ne Zor Kadin Olmak.

tamam işte. yaa ben sana garantisini veriyorum. hiç acımıyoooo. yaa sana bişey daha söyliyimmi. benim de rahim ağzımda yara vardı ve ben 2 hft önce onu yaktırdım ve çıtım çıkmadı. smear testi falan vız gelicek bak görüceksin yaaa. ne diyim ben sana daha

kızlar sağlıklı bayanlarında yılda 1 kez yaptırmaları gerekiyor bu testi kulak çubuğu gibi bişeyle sadece alınıo acı da vermio

tamam işte. yaa ben sana garantisini veriyorum. hiç acımıyoooo. yaa sana bişey daha söyliyimmi. benim de rahim ağzımda yara vardı ve ben 2 hft önce onu yaktırdım ve çıtım çıkmadı. smear testi falan vız gelicek bak görüceksin yaaa. ne diyim ben sana daha

TATÜCÜM SANIN CANIN ÇOK SERT SANIRIM YA.BEN DÜŞÜNÜNCE ÇOK KÖTÜ OLUYORUM.O DEMİR GİBİ ALETTEN KORKUYORUM ASLINDA.NASIL ANLAŞILDI RAHİMDE YARA OLDUĞUUUU:uhm:

canım bu kadarcık şeyden korkarsan sen nasıl doğum yapacaksın bu kadar narin olma biraz cesaret hiç birşey hissetmiyorsun hem aletlere bakma hemde kendini sıkma rahim filminin yanında devede kulak gibi bişey oluyor gerçi oda zor değil ama ne kadar kolay olduğunu anlatmak için söyledim sen uzanıp başladınızmı deyinceye kadar doktor bitti bile diyecek o kadar yani tatlım

canım bu kadarcık şeyden korkarsan sen nasıl doğum yapacaksın bu kadar narin olma biraz cesaret hiç birşey hissetmiyorsun hem aletlere bakma hemde kendini sıkma rahim filminin yanında devede kulak gibi bişey oluyor gerçi oda zor değil ama ne kadar kolay olduğunu anlatmak için söyledim sen uzanıp başladınızmı deyinceye kadar doktor bitti bile diyecek o kadar yani tatlım

ZATEN DOĞUM DOKTOR ŞİMDİDEN DOĞUM ŞEKLİMİ ŞAKAYLA KARIŞIK BELİRLEDİ.UYUCAM UYANCAM RÜYADAN KALKIP BEBEĞİMİ KOLLARIMA ALCAM NASİP OLURSA...YANİ SEZERYANLA DOĞUM YAPÇAM....DOKTOR RAHİM GİRİŞİ ÇOK DAR DEDİ.BENDE Bİ ZARARI VARMI DİYE SORDUM O DA YOK SADECE NORMAL DOĞUMU ETKİLER DEDİ.AMA ÖYLE OLMASAYDIDA SEZERYAN OLCAKTI DOĞUMUM

bende yaptırdım.muayene sırasında sıvı alıyorlar hiçbi acısı da yok.özelde yaptırdım ancak ssk lıyım.35 ytl ye yaptırmıştım.1 sene kadar oluıyor yalnız

Beyaz Melek, benimde vajinam dar olduğu için doktorum küçük aletten kullanıyor. Zaten özel doktora gidiyorsan özeniyorlar. Hiç doğum yapmamışlara, doğum yapmışlara kullandıkları aletler farklı oluyor. Ayrıca benim doktorum metal kullanmıyor, tek kullanımlık plastiğimsi alet kullanıyor, metalin soğunuda hissetmiyorsun. Doktoruna bir sor istersen, hem seni devamlı takip eden doktorsa durumunu biliyordur, ona göre davranır.

Smear acısına gelince bir kulak çubuğu gibi birşeyle aldıkları var birde tırtıklı birşeyle ikisinde de acı hissetmiyorsun. Ben 7 senedir her sene yaptırıyorum, hiç acı hissetmedim. Bir kere gıdıklanır gibi olmuştum, ne alakaysa :D

Zen Sağol Canim 5-6 Yildir Devamli Gittiğim Doktorum Yapacak.durumu Vucut Yapimi Herşeyi Biliyor.gittiğim Zaman Konuşurum Bakayim Canim.smear çubuğundan Değil De Açmak Için Kullancaklari Aletten Korkuyorum Canim.o Aleti Takinca Acimiyor Mu Kiiiiiiiiiiiiiii Ben Ondan Korkuyorum Canim

Beyaz Melek, acı hissetmiyorsun. Acıtacak bir uygulama değil... Doktorun zaten yönlendiriyor seni, derin nefes al, harika, tamam olduuu diye motive bile ediyor :) Doktorun iyiyse, güveniyorsan hiç korkma. Bu uygulamalarda hastayı anlayan doktor çok önemli. Doktorun seni 5-6 senedir tanıyorsa, kendini korkmadan teslim et, o halledecektir herşeyi...

Back
X