Smear Testi Yaptiran Var M

beyaz melek seni çok iyi anlıyorum.ben de sırf o ale yüzünden doktora gitmeye korkuyorum,gidemiyorum.ultrasona bile zar zor dayanıyorum.ilişkiye gelince benim iki yıl bitti.ama acıma hissini 1 yılda atabildim.şimdi daha rahatım.zamanla oluyor gerçektende.kadın olmak çok zor.doğru...

canım yaklşaık 9 senelik ewliyim ve her sene düzenli olarak yaptırıyorum.bence bir kadının yaptırması gereken bir test.zannedersem doğum felan yapmadın.eger doğum yapsan biraz rahat olurdun.ama sakın korkma hiç acımıyo..zaten vajinal usgde yaptırmışsın inan onun kadar bile acımıyo 1 dk bile sürmüyo.fiyatını bilmiyorum.özelde yaptırmadım hiç.eşim asker oyüzden kendi imkanlarımızdan yararlandım...geçmiş olsun..

lütfen beyaz melek, içine matkap sokacaklarmış gibi davranıyorsun, bence bir an önce gerçekle yüzleş, yaptır kurtul gitsin.
abartma o kadar da. Toplam en fazla 30. sn. sürecek bir işlem ve neredeyse 30 saat düşünmüşsün, rahat ol tatlım, acımıyor dr. seni oyalıyor zaten, hem içine sokacakları ucunda iğne olmayan plastik şırınga gibi bir şey, ayrı smear çubuğu, ayrı plastik, demir falan yok, senin gördüğün tek birşey

Beyaz Melek, benimde vajinam dar olduğu için doktorum küçük aletten kullanıyor. Zaten özel doktora gidiyorsan özeniyorlar. Hiç doğum yapmamışlara, doğum yapmışlara kullandıkları aletler farklı oluyor. Ayrıca benim doktorum metal kullanmıyor, tek kullanımlık plastiğimsi alet kullanıyor, metalin soğunuda hissetmiyorsun. Doktoruna bir sor istersen, hem seni devamlı takip eden doktorsa durumunu biliyordur, ona göre davranır.

Smear acısına gelince bir kulak çubuğu gibi birşeyle aldıkları var birde tırtıklı birşeyle ikisinde de acı hissetmiyorsun. Ben 7 senedir her sene yaptırıyorum, hiç acı hissetmedim. Bir kere gıdıklanır gibi olmuştum, ne alakaysa :D

tam hep istanbul'lu hanımlar mı yaptırıyor ankara'lılar kendisine özenmiyor mu diyecekken seni gördüm zenn :1ninca:

ankara'da nerede yaptırıyorsun bana bir dr. ya da hastane tavsiyesinde bulunabilir misin acaba...ben de yeni evliyim 4aylık..henüz hiç bir kadınsı girişimde bulunmadım :emir_bebek: ne bi smear ne bir muayene...

bana da bi el atıverin sırnaşık şey

Ya Canilarim Anlamadiniz Sanirim Smear çubuğundan Korkmuyorum Ki Ben Onun Incecik Bişey Olduğunu Biliyorum.işleme Başlamadan önce Kocaman Bir Demir Takiyorlarmiş Açmak Için Ondan Korkuyorum çok.düşünsenize Ilişkiye Bile Ağlaya Ağlaya Giriyorum çok Aciyor Resmen.

tam hep istanbul'lu hanımlar mı yaptırıyor ankara'lılar kendisine özenmiyor mu diyecekken seni gördüm zenn :1ninca:

ankara'da nerede yaptırıyorsun bana bir dr. ya da hastane tavsiyesinde bulunabilir misin acaba...ben de yeni evliyim 4aylık..henüz hiç bir kadınsı girişimde bulunmadım :emir_bebek: ne bi smear ne bir muayene...

bana da bi el atıverin sırnaşık şey

MERHABA CANIM.BİR KADINDOĞUM UZMANINA GİDEREK İŞE BAŞLAYABİLİRSİN.O SENİ YÖNLENDİRİR CANIM.sırnaşık şey

Ben Bu Gün Gitçem Hayatim Saat 3,30 - 4 Gibi Falan Gitçem.hayirlisi Bakalim.internetten Ankaranin Iyi Doktorlarini Araştirabilirsin.ben Bursa Da Oturuyorum.tavsiye Ediyorum Diye Bir Site Var Ordan Bakabilirsin Ankara Doktorlarini Bi Araştir Canim

beyaz melekçim merhaba. ben smear testi yaptırdım daha yeni üstelik hiç te öyle demir falan takmıyolar açmak için. dr beni normal yatırdı rahat ol canın acımayacak dedi ve ne zaman o ince çubuğun girip çıktığını anlamadım bile. bence içini ferah tut canım hiç korkma olur mu? herhalde yeni evlisin ilk zamanlarda cinsel ilişki de ağrı olması normal herşey için biraz zaman gerek. eğerki gerçekten çok ağrı hissediyosan ve kuruluk ta oluyorsa o zaman vazelin kullanabilirsin hem yumuşatır hem de ağrıyı azaltır. tamam canım hiç korkma....

Pembişçim 3 Aylik Evliyim.hiç Kuruluk Olmuyor Canim Ya Yeterince Islak.benim Ilişkiye Girerken Yumurtaliklarim Aciyor çok şiddetli Basinş Oluyor öyle Bi Aci Yaniiii.neyse Bu Gün Gideceğim Muayneye Cesaret Edebilirsem Smear Testi De Yaptiririm.bi Gidip çnce Sü Ağri Problemimi çözeyim

Cerenc Senin Için Ankarada Bir Doktor Araştirdim Adi Ahmet Bostanci çankayadaymiş.iyi Bir Doktor Ilgilenirsen Bilgin Olsun Canim

canım yaa korkma,demir felan takmıyorlar için rahat olsun...zaten muayeneye gidecekmişsin,testide mutlaka yaptır....emin oll,hiçbirşey hissetmiyorsun..ilişki sırasında ağrı olması da normal,daha çok yenisin,ben 1.5 yıllık evliyim yinede ilişki sırasında ağrı oluyor kasıklarımda..

Ben Bu Gün Gitçem Hayatim Saat 3,30 - 4 Gibi Falan Gitçem.hayirlisi Bakalim.internetten Ankaranin Iyi Doktorlarini Araştirabilirsin.ben Bursa Da Oturuyorum.tavsiye Ediyorum Diye Bir Site Var Ordan Bakabilirsin Ankara Doktorlarini Bi Araştir Canim

Cerenc Senin Için Ankarada Bir Doktor Araştirdim Adi Ahmet Bostanci çankayadaymiş.iyi Bir Doktor Ilgilenirsen Bilgin Olsun Canim

canım teşekkür ederim yaa..Hakkını helal et a.s.

hadi sana da şimdiden başarılar tatlicadiarzu

kız ne demiri, smear testinde demir falan takılmıyo ki, kim dedi onu sana, sadece çubuk var. ilahi yaaa:)) sen ondan mı korkuyodun o kadar.

kız ne demiri, smear testinde demir falan takılmıyo ki, kim dedi onu sana, sadece çubuk var. ilahi yaaa:)) sen ondan mı korkuyodun o kadar.

ALLAH ALLAH KAFAMKARIŞTI TAKMIYOLARMI DEMİR GERÇEKTEN HERALDE ONDAN KORKTUM ÇUBUKTAN DEĞİL.VAJİNA AÇILSIN RAHİM ÖNE ÇIKSIN DİYE O DENİRGİBİ BİŞEY TAKIYOLARMIŞ NE BİLEYİMMMMMMMMMMMM:uhm:

yok kız allah iyiliğini versin. onu bana yakma işlemi yaptıklarında taktılar. rahim öne çıksın, yara daha rahat yakılsın diye. smear de öyle bişey yok canım benim. sadece çubuğu daldırıp çıkartıyo:))

yok kız allah iyiliğini versin. onu bana yakma işlemi yaptıklarında taktılar. rahim öne çıksın, yara daha rahat yakılsın diye. smear de öyle bişey yok canım benim. sadece çubuğu daldırıp çıkartıyo:))

HAY ALLAH RAZI OLDUN YA NE BİLEYİM BEN ONDANGERİLDİM BİRAZ.İYİ OL ZAMAN RAHATLADIM.O DEMİRİ TAKMAK ACIYOMU PEKİ BAK DOĞRU SÖYLE:sm_confused:

yakma işlemi olurken mi, e deri geriliyo sonuçta, rahatsız ediyo tabi ama o da öyle çok büyük bi acı vermiyo, ama smear le alakası yok onun zaten. sen unut onu artık:))

Back
X