Smear Testi Yaptiran Var M

Cerenc Senin Için Ankarada Bir Doktor Araştirdim Adi Ahmet Bostanci çankayadaymiş.iyi Bir Doktor Ilgilenirsen Bilgin Olsun Canim

kendisine dün mail atmıştım bugün de cevabını aldım...80ytl imiş muayene ücreti sizce nasıl normal mi ben hiç gitmedim bilmiyorum nasıl oluyor...peki nasıl yani mesela sizden bi kaç tetkik istedi falan nasıl oluoyr hanımlar...

cnm bende yaptırdım..ama inanki hiç acımıyor..bi alet var çok çok ufak..onunla vajinanı açıyo..ve içerden küçük bi çubukla salya alıyo...o kadar..ben dünyanın en ödlek insanıyımdır..bu konularda ben yaptırdıysam sen haylice yaptırırsın..ama zaten bu test yılda 1 kez mutlaka yapılmalı..ben 4 ay sonra bi daha yaptıracam....
korkma..

kendisine dün mail atmıştım bugün de cevabını aldım...80ytl imiş muayene ücreti sizce nasıl normal mi ben hiç gitmedim bilmiyorum nasıl oluyor...peki nasıl yani mesela sizden bi kaç tetkik istedi falan nasıl oluoyr hanımlar...

CANIM FİYATI GAYET İYİ BENCE.BENİM DOKTORUMUN VİZİTE ÜCRETİ 100 YTL MESELA.BENCE GAYET İYİ.

Arkadaşlar Herkeze Merhaba Dün Smear Testimi Yaptirdim.eh Biraz Ağladim Ama Neyse.az Acidi Yinede Korktuğum Kadar Acimadi Allahtn.inşallah Sonuşlar Iyi çikar.sali Günü Sonucumu Alicam.
Hayirli Olsun Bu Işi De Atlattim Yaniiiii

geçmiş olsun inşallah temiz çıkar...

peki birşey sorucam kızlar ben dr.la önce ücret vermeden bir görüşmek istiyorum yani bakalım nasıl sevicek miyiz falan..bunun için randevu alsam olar demi yani ücretli muayene değil tanışma için..

siz nasıl başlamıştınız...

bi de dr.unuza ne kadarda bir gidiyorsunuz...

geçmiş olsun inşallah temiz çıkar...

peki birşey sorucam kızlar ben dr.la önce ücret vermeden bir görüşmek istiyorum yani bakalım nasıl sevicek miyiz falan..bunun için randevu alsam olar demi yani ücretli muayene değil tanışma için..

siz nasıl başlamıştınız...

bi de dr.unuza ne kadarda bir gidiyorsunuz...

İNŞALLAH CANIM.BAKALIM SALI GÜNÜ ALICAZ SONUÇLARI.SEN BİLİRSİN CANIM BEN İLK DEFA MUAYNE OLMAYA GİTTİM DİREK.AMA TANIŞMA VE DANIŞMA AMAÇLIDA GİDEBİLİRSİN HERALDE.İSTERSEN GİTMEDEN ÖNCE RANDEVU AL VE SİZE İLK DEFA GELECEĞİM ŞU ANA DANIŞMA AMAÇLI GELMEK İSTİYORUM.BUNUN İÇİN ÜCRET ALIYORMUSUNUZ DİYE BİR SOR.ONA GÖRE YOL İZLERSİN CANIM

ccerence öyle bir tanışmak için gidemezsin yaşın kaç ne kadarlık evlisin çocuk istiyorsunda olmuyormu bilmiyorum ama eğer yaşın genç yeni evliysen çocuk için dünya kadar tahlil yaptırmana gerek yok bence çocuğun olmuyorsa korunmadığın halde ne bileyim ozaman o tahlilleri yaptırırsın.Yani illah bu problemlerl yokken yeni de evliysen gidip bunları yaptırmana smear tesdi yaptırmana gerek yok bence kendini kasma mecbur hissetme ama tabiki her kadının rutin kontrollerle gidip bir doktora muayne olmasında yarar var ver 80 ytl yi git bir sana vajinal ultrasonla baksın alttan muayne etsin en azından ilerde ortaya çıkabilecek problemlerden haberdar olursun.

beyaz melek hadi geçmiş olsun.peki bu işlem için o demir aleti taktı mı yoksa arkadaşların dediği gibi takmadan mı aldı?ben de çok korkağım ya.

Valla ben dermir aletin ne olduğunu anlamadım ama smear testinin vajinal ultrasondan farkı yok. Ayrıca bence bebek düşünüyorsan doktora git gerekli tahliller yapılsın örneğin ben rutin kontrol olarak gittim hem smear yaptırdım (128 ytl) hemde kızamık, sarılık gibi tahliller yapıldı herhangi bir hamilelik durumunda nceden yapılması gereken aşıların tamamlanması açısından. Ayrıca doktorum bana folicin başladı buda biliyorsun ki nöral tüp defekti açısından çok önemli, bunun yanında ben bu dönemde kullanmamın sakıncalı olacağı ilaç türlerini öğrendim bayağı yararlı oldu bana....

ccerence öyle bir tanışmak için gidemezsin yaşın kaç ne kadarlık evlisin çocuk istiyorsunda olmuyormu bilmiyorum ama eğer yaşın genç yeni evliysen çocuk için dünya kadar tahlil yaptırmana gerek yok bence çocuğun olmuyorsa korunmadığın halde ne bileyim ozaman o tahlilleri yaptırırsın.Yani illah bu problemlerl yokken yeni de evliysen gidip bunları yaptırmana smear tesdi yaptırmana gerek yok bence kendini kasma mecbur hissetme ama tabiki her kadının rutin kontrollerle gidip bir doktora muayne olmasında yarar var ver 80 ytl yi git bir sana vajinal ultrasonla baksın alttan muayne etsin en azından ilerde ortaya çıkabilecek problemlerden haberdar olursun.
canım yeni evliyim 4aylık çocuk henüz düşünmüyoruz 2-3 sene kadar tabi kısmet nasip...22yaşındayım...ben düzenli kadın kontrolleri için ve 6ayda br yada senede 1smear testi yaptırılması gerektigi için sordum ha bide pcos.um var...
öyle işte..ne dersin??

Arkadaşlar Evet Smear Testinden önce Vajinaya Demir Veya Plastik Bi Cisim Takiliyor.görseniz Kocaman Bişey.neyseki Benim Canim Doktorum Benim Yapimi Bildiği Için Hemşiresine Talimat Verdi Büyük Olani Kullanamayiz Diye Küçük Spekrurum U Istedi Onunla Yaptiği Için Biraz Rahatladim.biraz Acidi Yine Ama O Kadar Değil.5 Dk Falan Sürdü.normalde 1 Dk Sürüyormuş Eee Benim 4 Dk Fazladan Nazim Oldu.yinede Iyiydi.

ŞİMDİ SMEAR TESTİNİN SONUCUNU ÖĞRENDİM.TEMİZ MİŞ SONUÇLAR.VÜCUTTA YOLUNU SAPITAN ZARARLI BİR HÜCREYE RASTLANMAMIŞ.ÇOK SEVİNDİM.DOKTORUM AŞI OLAYINI DA TARTIŞIRIZ Bİ ARA DEDİ.KIZLAR SİZ AŞI OLDUNUZ MU:uhm:

demiri önce bacağına sürtüyorki alışasın soğuk çünkü.sonra içine sokuyor ve bildiğim kadarıyla rahmine bakıyor bir yandanda.çok can sıkıcı bir durum değil ama sonrasında etkiliyor çok seni.oturamıyorsun o bölgede bir sancı oluyor filan.ben eşimle 1 ay birlikte olamadım .beni sonradan etkiledi yani..
benimde verdiğim para haziran 26sı itibariyle özel atasam hastanesinde yaptırdım 60 ytl para almışlardı.tertemiz çıktı.26 yaşına kadar iğne vurulman gerekiyor ama ilerisi için.o da 2/4/6.aylarda olmak üzere 3 iğne 254 ytl de tanesi.

Hayir Demir Sicacikti Sicak Suya Batirdi çünkü.zaten En Ufak.olan Demirle Bakti Pek Bi Problem Olmadi 1-2 Saat Rahatsizlik Hissi Oldu O Kadar.doktorum Aşi Içinde Birlikte Tartişiriz Karar Veririz Dedi.bakalim Ilk Firsatta Gideceğim.işin Asli Biraz Pahali Bir Aşi Gibi Gözüküyor Ama Geniş çapli Düşününce Bir Kansere Yakalanmani önlüyor Yani Neredeyse Hayatini Kurtariyor Bu Da 750 Ytl Ile Paha Bile Biçilemez.doktoruma Güveniyorum.o Ne Derse O Doğrultuda Ilerlerim 24 Yaşindayim Daha Vaktim Var.

allah allaaahhh ne demiri yaa. ben 2 kez smear testi oldum demir falan kullanılmadı. sana niye böyle bişey gerektirdi ki. neyse atlatmışsın ya geçmiş olsun çok sevindim temiz çıktığına.

allah allaaahhh ne demiri yaa. ben 2 kez smear testi oldum demir falan kullanılmadı. sana niye böyle bişey gerektirdi ki. neyse atlatmışsın ya geçmiş olsun çok sevindim temiz çıktığına.

CANIM SEN BELKİ GÖRMEMİŞSİNDİR.BENİM ÇOK DAR YANİ MUAYNEDE BİLE ZAR ZOR OLUYOR.BELKİ RAHMİ DAHA RAHAT GÖRMEK İÇİN TAKILIYOR.YOKSA RAHME NASIL ILAŞSIN Kİİİİa.s

Merhaba tatü,

Spektulumu ( demiri ) serviksi ( rahim ağzı ) net görüp oradan gerekli numuneyi almak için takıyorlar. bu adreste detaylı anlatmışlar. Doktoruna bir danış istersen, serviskten mi yoksa yan dokulardan mı alıyor numuneyi, çünkü normal prosedür bu?

sadece bir kaç saniye sürüyor. ve hiçbir şekilde ne acı, ne sızı ne de yanma hissediyorsunuz..korkulacak hiçbir şey yok..

Back
X