• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Smilac mı sma mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

darklef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
40
3
86
Ankara
Çalışan her annenin başına gelen benim de başıma geldi ve sütüm azaldı:( uzun araştırmalar sonucu bu iki mama arasında kaldım tavsiyeleriniz neler hanımlar yardımcı olabilir misiniz? Örneğin smilac kabız yapmıyormuş ama sma ilk başta yapabilir diye okudum, sma hurma yağı içeriyor smilac içermiyor ama en eski ve en iyi mama sma diye okudum kafam çok karıştı. Bebegim 5 aylık.

Canım ikisi de bence iyi bir mama değil. Ben çok araştırdım. Birinde şeker var birin de nişasta birinde hiç bir şey yok derken kapılar aptamile açıldı. Doktorum önerdi. etrafımdaki herkes çok memnun. Aptamilin içünde laktoz var prebiyotik lifler var. Kabız yapmıyor bağırsakları düzenliyor. Aynı zamanda içerik olarak anne sütüne en yakın mama. Çok memnunuz. Kilo alımımız da muazzam

Doğrusunu söylemek gerekirse bize doktor ikisini de önermedi, Aptamili önerdi. Bağışıklığı desteklemesi en büyük artısı ve omega 3-6 oranları idealmiş beyin gelişimi için. Kullanıyoruz bir problem yaşamadık size de öneririm.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar, şükür sütüm geri geldi. Doktorumuz smilac önerdi aldık ama kapağını açmadık. 2 hafta sonra 6 aylık olacak, 2 numara ile değiştirip yetmediği noktada onu vereceğim. Bol sütlü günler dilerim:)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar, şükür sütüm geri geldi. Doktorumuz smilac önerdi aldık ama kapağını açmadık. 2 hafta sonra 6 aylık olacak, 2 numara ile değiştirip yetmediği noktada onu vereceğim. Bol sütlü günler dilerim:)
Nasıl geri geldi sütünüz banada tavsiyede bulunurmusunuz bebeğim 4.5 aylık buzamana kadar anne sütü verdim ama bı ikş gündür azaldı

Nasıl geri geldi sütünüz banada tavsiyede bulunurmusunuz bebeğim 4.5 aylık buzamana kadar anne sütü verdim ama bı ikş gündür azaldı
Su miktarını 3litreyi geçecek şekilde arttırdım azaldığı dönem 2 lt'ye kadar düşürmüştüm, onun dışında süt yapan çaylar var ya onlardan içtim günde iki fincan, stresli bir dönemdi sütüme zarar verdiğini farkedip stresten uzaklaşıp takmamaya karar verdim :) bi de tahin pekmez karıştırıp yedim ciddi farketti bende.

Lactamilin emziren anneler için sütlü içeceği var. onu öneririm sütü arttırıyor. Mama olarak aptamil kesinlikle anne sütüne de yakın hem. Bağışıklık destekliyor :)

instagramda gida dedektifinin takip edin mamalar bebek biskuvi ve tum hazir paketli gidalari iceriklerini inceliyorlar en iyi ikinci mama smilac en kotu sma icerik bakimindan aptamilde sonlara yakin

Back
X