- Konu Sahibi balbocegi35
-
Bencede öyle çok güzel kurabiyeler var millet ne hamaratHerkesi tehdit ettim oylar bana gelecekgüzel tarifler var seçim yapmak zor olacak yine ..
Bencede öyle çok güzel kurabiyeler var millet ne hamarat
Valla öyle bu gidişle nişanlım beni almıycakHatunlar becerikli tabi,ellerinden her iş geliyor ne güzel
Eki Görüntüle 1364525
Eki Görüntüle 1364526Malzemeler:
Merhaba hatunlar
Minnoşlara gülen yüz kurabiyelerim karşınızda
Son anda karar verdiğim kurabiyemi inşallah sizde beğenirsiniz
1yumurta
1kabartma tozu
Yarım su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı buğday nişastası
100gr margarin
1tatlı kaşığı tarçın
1çay kaşığı sarı gıda boyası
Alabildiği kadar un
Bitter çikolata
Eki Görüntüle 1364524
Yapılışı:
Yumurta , pudra şekeri , buğday nişastasını ve eritilmiş margarini bir kaba alıp iyice karıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 1364528
Diğer malzemeleri de ekleyip sert kıvama geleseye kadar hamuru yoğuruyoruz.
Eki Görüntüle 1364551
Hamurları top haline getirip oklavayla inceltiyoruz, bardak ile yuvarlak şekil verip , yağlanmış tepsiye kurabiyeleri dizip fırına veriyoruz. Bitter çikolatayı eritip göz ağız yaptıktan sonra yenmeye hazırdırAfiyet olsun, ben biraz fazla pişirdim ama neyse fotoğraflar için üzgünüm, Tabletten bu kadar oluyor
Eki Görüntüle 1364555 Eki Görüntüle 1364556 Eki Görüntüle 1364558 Eki Görüntüle 1364526 Eki Görüntüle 1364525
Tripli kurabiye yapsaydin oyum sanaydi hihSen aklıma gelmedin kız gelseydin senin için tripli kurabiye yapardım emin ol
TeşekkürlerÇok şirin olmuşlar.Ellerine sağlık.Yarışmada başarılar.
TeşekkürlerŞipşirin bir kurabiyeee dahaellerinize emeğinize sağlık
Senin tribinin üstüne tripli kurabiye yapılmazTripli kurabiye yapsaydin oyum sanaydi hih
Senin tribinin üstüne tripli kurabiye yapılmaz
Yap yapBende tam kurabiye yapip dondurucuya atim diyodum tarinini yapsam cok guzel gorunuyo cocuklar bayilir bunlara
Yavrucum oylar nerde kullaniliyo atim oyumuYap yap
Aklıma gelseydi cidden yapardım canım, çok aceleye getirdim aslında biraz fazla kızardı rengi ilk piştiğinde baktığımda sarıydı sonra fazla pişince koyulaşmış
- Cidden yapmak isteseydin yapar miydin kiz harbiden hayal ettim de guzel olur valla bunlar muazzam olmus cunku
Şubatta galiba ablacım daha yarışma devam ediyorYavrucum oylar nerde kullaniliyo atim oyumu
Tamam tatlim , oyumu kime atsam acepŞubatta galiba ablacım daha yarışma devam ediyor
BilmemkineTamam tatlim , oyumu kime atsam acep
G.. t seklinde olanlardan yapsanaŞubatta galiba ablacım daha yarışma devam ediyor
G.. t seklinde olanlardan yapsana
Neler neler yapanlar var yaa, ben cocuklardan hic deneyemiyorum cokta imreniyorumBilmemkineben zaten söz verdim diye katıldım yoksa benim kurabiyem böle değildi başkası benden önce yapmış tarifimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?