- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.937
- 598
- Konu Sahibi heyecandorukta
-
müşavierler odasının kursu oluyor. birebir sınava yönelik.hem o kurs stajdan 3 yada 6 ay düşüyorda. ona bakın imkanınız varsa.Dün akşamdan beri aldığımız haberler sonrası benim ki tabii ki dert değil ama ne yazık ki ateş sadece düştüğü yeri yakmasa bile hayat kaldığı yerden devam ediyor. Rabbim Askerlerimizin güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun, bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat vermesin...
Derdim çok büyük değil ama yardım almaya ihtiyacım var. Üniversiteden sonra hiç bir sınava çalışmadım ve 24.10.15 de SMMM Staj B. sınavı var. Evlilik iş güç derken bir türlü çalışmaya vakit bulup, başlayamadım. Bugün artık başlamak istiyorum ama yetişir mi onu bile bilmiyorum.
Bu yoldan geçmiş bana çalışma yöntemi ve programlı çalışma hakkında destek olacak bilgi verecek kişiler varsa çok mutlu olurum.
Huzurlu günler diliyorum
evet baya güzel kursları keşke zamanım olsada katılabilsem iş saatleri ile baya uyumsuzmüşavierler odasının kursu oluyor. birebir sınava yönelik.hem o kurs stajdan 3 yada 6 ay düşüyorda. ona bakın imkanınız varsa.
inşallahhBenim eşim yeni belgeyi aldı akşam saat onda yatar sabah 3 de kalkar çalışırdı canım ise yaradı dosya yakmadan aldı belgesini ins Allah size de nasip eder :)
artık staj başlatmak içinde mi sınav oluyor..
yuh iyice abartmışlar..
Anamızı ağlattılar senelerce
Fuat hocayla nette ders alarak kazandım ben.Kayıttan da dinleyebilirsin istediğin Zaman girip çalışabilirsin.evet baya güzel kursları keşke zamanım olsada katılabilsem iş saatleri ile baya uyumsuz
Aynen ben de 3 kere girdim yeterliliğe. Vergi yaktı beni. 3. sınavda verip bitirdimben 2000 de girmiştim hatırlamıyorum sınav falan varmıydı acaba
pff benimde vergi hukukunu verene kadar anam ağladıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?