Sms ve kırmızı ünlem..

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var... Biraz teknoloji özürlü olduğum için sizlere danışmaya karar verdim.

Şimdi ben bir numaraya sms atıyorum fakat attıktan sonra ekrana düşen mesajın yanında kırmızı üçgen içinde ünlem çıkıyor.

Bu ne demektir? Karşıdaki beni engellemiş mi oluyor? Başka numaralara sms attığımda aynı sorunu yaşamıyorum.

Cevaplarınıza hemen geri dönemeyebilirim yemek yapmam gerekiyor sonrasında buradayım.

Bilgili kk hatunları yardımınızı bekliyorum...

ya engellemiş ya da ulaşmıyor sms.arayıp saracağın biri değilmi
bir keresinde arkadaşım beni yanlışlıkla reddedilenlere almıştı ne zaman arasam meşgule düşüyordu

süreklimi aynı şey oluyo kırmızı ünlem msj gitmediğini gösterir. belki telefon çekmiyodur vs... engellemeyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

ya engellemiş ya da ulaşmıyor sms.arayıp saracağın biri değilmi
bir keresinde arkadaşım beni yanlışlıkla reddedilenlere almıştı ne zaman arasam meşgule düşüyordu

Aradığımda ulaşılmıyor telefon kapalı ama aynı şeyi annemin telefonunu kapatarak denedim onda böyle bir şey çıkmadı

belki hattı kapattırmıştır annenin telefonundan mesaj attın mı?

belki hattı kapattırmıştır annenin telefonundan mesaj attın mı?

Evet attım onun numarasından gönderince de aynı şey çıktı hattı kapattırmış olsa numara kullanılmamaktadır demesi gerekmez mi? Aradığımda direk aradığınız kişiye şu an ulaşılmıyor diyor

Bu arada bahsettiğim numaraya dün ulaşılabiliyordu bugün anlattığım gibi. Dünden beridir kapalı.

Telefonumu kapatıp mesaj atmayı denedim, uyarı çıkmadı.
Bence de hat kapalı. Bağlı olduğu operatörü arayıp sormayı deneyin bence.

Telefonumu kapatıp mesaj atmayı denedim, uyarı çıkmadı.
Bence de hat kapalı. Bağlı olduğu operatörü arayıp sormayı deneyin bence.

Verdiğiniz fikir için teşekkür ederim. Aradım şimdi hat kullanımda.

Konuyla hiç alakası yok ama eski konularınızı okuduğumdan merak içerisindeyim. Eşinizle son durumunuz nedir boşanabildiniz mi? ve umarım hayatınız artık çok iyidir anne ve kız kardeşinizle iyisinizdir umarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…