- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.280
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
kızlar çok acil görüp cevaplayabilmeniz için konuyu buraya açtım.
hattım kontörlü. operatörüm de avea. her ay düzenli bi şekilde sms paketi yapıyorum.
şu an sms paketim olmasına rağmen attığım son 3-4 mesajım kontörden gitti. baktım yeterli sms hakkımda var, süremde dolmamış yani.
başına böyle bir şey gelen var mı? ne yapmam lazım? :26:
müşteri hizmetlerini arıyorum hemen kontörümü geri verin zati kolay yüklemedim ben onu diyorum kontrol ediyolar ve sorun yoksa düzeltiyolar
müşteri hizmetlerini arayabilmem için kontörüm kalsaydı keşke
kontör gidiyor değil mi?
anam buda benden fakir çıktı kontör trnasfer et diycen diye korkmaya başladım heee
gidiyo sanırım bilmiyorum başka yerden araaaa yokmu başka tel
yalnızım şu an.
istemiyorum kontör falan.
yarın halledeyim bari. teşekkür ederim canım umarım hallolur :44:
Benim başıma da bunun gibi bir şey gelmişti. Ben turkcellim normalde turkcelle mesaj atınca sms hakkından gitmesi lazım ama bir arkadaşıma mesaj atınca kontörden gidiyordu. Meğer karşımdaki turkcell görünümlü aveaymış. Belki sizdeki de böyle bir durumdur.
şaka kızzz küsme hemen olsa tükan senin sevgilim yok napim kontörü çok isteyen arasın bulsun beni ahahahaaaaaaaaa
inşallah olur
Ev telefonundan da arayıp hattın üzerinden işlem yaptırabilirsin canım..
hattım kontörlü. operatörüm de avea. her ay düzenli bi şekilde sms paketi yapıyorum.
şu an sms paketim olmasına rağmen attığım son 3-4 mesajım kontörden gitti. baktım yeterli sms hakkımda var, süremde dolmamış yani.
canım msj hakkın belki heryöne değildir
Online hizmetlerden bu saatten geri dönüş sağlanır mı bilmiyorum ama facebook hesaplarına yorum/mesaj bırakırsan belki arayabilirler tabii 24 saat hizmet veriyorlarsa :26:
İki gun evvel sevgilime oldukızlar çok acil görüp cevaplayabilmeniz için konuyu buraya açtım.
Sms paketin ne zaman yenilenecekti. Yarınsa şu an güncellendiğinden aveada hep böyle mallıklar oluyor.
İki gun evvel sevgilime oldu((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
peki nasıl düzeltti canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?