vargasabreu mutedil Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 8.312 Emoji Skoru 6.281 Puanlar 448 8 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi vargasabreu #41 şikayette bulunacağım site bile bakım nedeniyle servis dışı şu an. çıldırmamak elde değil.
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye Katılım 15 Mayıs 2013 Mesajlar 6.263 Emoji Skoru 4.986 Puanlar 148 8 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi vargasabreu #42 yabanmersini__ .!.: ay sen tam pollyannasın çok şeker yahu bense şu an küfürler ediyorum Genişletmek için tıkla... kız yok ama yapmacık değil ki benimki. Kızma yarın hiçbişey kalmaz için rahat olsun,halledilmeyecek bişey değil çünkü
yabanmersini__ .!.: ay sen tam pollyannasın çok şeker yahu bense şu an küfürler ediyorum Genişletmek için tıkla... kız yok ama yapmacık değil ki benimki. Kızma yarın hiçbişey kalmaz için rahat olsun,halledilmeyecek bişey değil çünkü
vargasabreu mutedil Kayıtlı Üye Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 8.312 Emoji Skoru 6.281 Puanlar 448 8 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi vargasabreu #43 hayat_gun .!.: kız yok ama yapmacık değil ki benimki. Kızma yarın hiçbişey kalmaz için rahat olsun,halledilmeyecek bişey değil çünkü Genişletmek için tıkla... inanıyorum samimiyetine tabi ki :) yapmacık demek istemedim kii :)
hayat_gun .!.: kız yok ama yapmacık değil ki benimki. Kızma yarın hiçbişey kalmaz için rahat olsun,halledilmeyecek bişey değil çünkü Genişletmek için tıkla... inanıyorum samimiyetine tabi ki :) yapmacık demek istemedim kii :)
hayat_gun Herşey güzel olacak.. Kayıtlı Üye Katılım 15 Mayıs 2013 Mesajlar 6.263 Emoji Skoru 4.986 Puanlar 148 8 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi vargasabreu #44 yabanmersini__ .!.: inanıyorum samimiyetine tabi ki :) yapmacık demek istemedim kii :) Genişletmek için tıkla... anladım canım..
yabanmersini__ .!.: inanıyorum samimiyetine tabi ki :) yapmacık demek istemedim kii :) Genişletmek için tıkla... anladım canım..