Sms :/

peki nasıl düzeltti canım?

Duzeltemediiki canim alti lirasi gitmiş yazik ertesi gün kontör yükleyip SMS paketi yapti . yani SMS paketi olmasına rağmen yeniledi. Bu ay vodafone gececez. Çünkü bugün de benim mesajlarım kimseye gitmio.... Besinci altinci yollayisimda gidiyor.üstelik şebekesi full.ama gitmiyor ... Bu ay vodafone gecices yetti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
canım bence bi site var şikayet bildiriyorsun ya hani.oraya şikayetini yaz ordan direk sana geri dönüş yapıyorlar zaten

evet hemen şimdi bunu yapmalıyım bence de... teşekkür ederim.

inşallah düzeltirsin canım,sorun etme hallolur ama ya
hallolur olmasına da bana acilen lazımdı smsciklerim
elimdeyken değerlerini bilemedim har vurup harman savurdum şimdi anladım değerini.

paket varken bir paket daha alınabiliyor mu aynısından?
bunu daha önce denemiştim ama aktif sms paketiniz var alamazsınız demişti. eğer yapılıyorsa bende yapabilirim yarın.

paket varken bir paket daha alınabiliyor mu aynısından?
bunu daha önce denemiştim ama aktif sms paketiniz var alamazsınız demişti. eğer yapılıyorsa bende yapabilirim yarın.

Evvet canim tamda dediğin gibi a-lin-mi- or . ama bu günlerde avea tozuttu yani.o yüzden önce kontoru gidip ertesi.günü paketi yenilendi .düşün artık.suandada bnm mesajlar sekiyor.gitmiyor.ole iste( bizim durumumuzda bu iste

ay resmen sinir bozucu

elimdeyken değerlerini bilemedim har vurup harman savurdum şimdi anladım değerini.

burdan ne çıkarmamız lazım o zaman 'insan elindekinin kıymetini kaybedince anlarmış'burda da tecrübe konuşuyor .Naptın halletmedin mi?Olmazsa bir yakınından falan müşteri hizmetlerini ara neymiş neyin nesiymiş öğrenirsin canım. Tamam canım takip ediyorum yorumlarından bi de bana zaman ayırma :))

Son düzenleme:

erkek arkadaşım aramış müşteri hizmetlerini. ama temsilciye bağlamamışlar. hainler!!

Valla 5 yildir avealiyim. önce ablami sonra benle askimi kaybetti.:d kendine cekiduzen versin.buradan tüm avea yetkililerine sesleniyorum - bebeğim vodafone geciorum-

Son düzenleme:

dene canım hemen dönüyorlar bana da döndüler hemen ben de avealıyım.üzün süredir kullnaıyorsan da biraz abartarak konuş sms hakkım varken neden böyle oluyo hiç şikayetim yoktu fln de.yeniysen de tavsiye üzerine geldim ama böyle yapmanız bana eksi olarak yansıdı fln de.zaten onlar mutlaka sana konuşma süresi yada uygun bişi verirler

beni bi ara kaybetmişti yazın... turkcellden pişman olup tıpış tıpış dönmüştüm aveaya... şımardı o yüzden.

erkek arkadaşım aramış müşteri hizmetlerini. ama temsilciye bağlamamışlar. hainler!!

tamam canım tel var sonuçta düşürene kadar arasın ama hat senin adına kayıtlıysa muhtemelen tc no nu ve hatla ilgili birkaç soru sorabilirler,arkadaşına şimdiden söyle bence.

ayy böyle şeylerde hiç aklıma gelmez konuşurken. ama bu kez yapıcam valla

tamam canım tel var sonuçta düşürene kadar arasın ama hat senin adına kayıtlıysa muhtemelen tc no nu ve hatla ilgili birkaç soru sorabilirler,arkadaşına şimdiden söyle bence.

gönlümce ulaşamıyorum bile ya ilk kez bu kadar iletişimsiz kaldım
söyledim iki üç kez aradı arama dedim artık kendim yarın kontör yükletip bu işi halletmeliyim...

ayy böyle şeylerde hiç aklıma gelmez konuşurken. ama bu kez yapıcam valla

eğer böyle konuşmazsan pek fazla önemsemiyorlar bi kaç defa bende yaşadım sorun direk dikkate alıyorlar ama tatlı sert yap canım sana ters çıkamazlar çünkü haklısın.

gönlümce ulaşamıyorum bile ya ilk kez bu kadar iletişimsiz kaldım
söyledim iki üç kez aradı arama dedim artık kendim yarın kontör yükletip bu işi halletmeliyim...

:)) belki ben farklı düşünüyorum ama mutlu olman gerekiyor bu durumda,tlfun ve iletişimin nekadar önemli olduğunu daha iyi farketmiş olduk bizde az çok hislerini paylaşarak ve yarın seni şuanda üzen sıkıntına çare bulmanın keyfini çıkartacaksın

sana güzel bir seyler hissettirdiyse bu olay ne mutlu bana. lakin iyimser bir insan degilim. ondan sanırım hiç iyi yanını göremem olayların maalesef.

sana güzel bir seyler hissettirdiyse bu olay ne mutlu bana. lakin iyimser bir insan degilim. ondan sanırım hiç iyi yanını göremem olayların maalesef.

ben karakter olarak genelde olumsuzluklardan iyi bişeyler çıkarmaya çalışırım canım.Mesela yerinde olsam 'yarın mutlu olmam için bir nedenim hazır' derim çünkü şuan geç olduğu için bişey yapamıyosun ama yarın halledeceksin ve oh be diceksin

ay sen tam pollyannasın çok şeker yahu
bense şu an küfürler ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…