işte benim sorunumda bu çok korkuyorum. psikolojik b
şey. vajinal muayene oluyorum alttan ama simir falan aldıramıyorum kızlar. bu yüzdende papaz oluyorum doktorlarla. bana kızmıcak sakin yaklaşacak bir dotora ihtiyacım var.funda hanım öylemi peki. terslermi. ona göre baştan hiç gitmeyim
Daha önce gidenler süreç hakkında bilgi verebilirler mi? ilk nasıl karşılandılar ne gibi tahlil ve işlemler yapıldı. Bende çok korkuyorum, ne olacak nasıl olacak sonuç nasıl olur? bu sorular beynimi yiyip bitiriyor.
Selamlar...Bizim tedavimiz tamamlandı şimdi sonucu bekliyoruz 19 temmuzda belli olacak inşallah.Smyrna iyi bir merkez hemşireler ilgili aşırı kalabalık yok.Funda Hanım tecrübeli bir doktor.Biz 3250 tl ye anlaştık ilaçların da yarısını karşıladılar.Bize bazı farklı testler yapıldı onlara para ödedik onun dışına e2 testlerine para ödemedik.İlk tedavimiz anatoliadaydı daha masraflı ve stresliydim.Bu merkezden memnunum tavsiye ederim.
Süreç basit adetin 2. günü tedavi başlar hormon ilaçlarıyla yumurtalar geliştirilir 2 günde bir kontrol yapılır yumurtalar gelişince toplanır ve embriyoların durumuna göre uygun zamanda transfer yapılır.Sonrası meraklı ve sabırsız bir bekleyiş tam 12 günhakkımızda ve hakkınızda hayırlısı inşallah...
Selamlar...Bizim tedavimiz tamamlandı şimdi sonucu bekliyoruz 19 temmuzda belli olacak inşallah.Smyrna iyi bir merkez hemşireler ilgili aşırı kalabalık yok.Funda Hanım tecrübeli bir doktor.Biz 3250 tl ye anlaştık ilaçların da yarısını karşıladılar.Bize bazı farklı testler yapıldı onlara para ödedik onun dışına e2 testlerine para ödemedik.İlk tedavimiz anatoliadaydı daha masraflı ve stresliydim.Bu merkezden memnunum tavsiye ederim.
Süreç basit adetin 2. günü tedavi başlar hormon ilaçlarıyla yumurtalar geliştirilir 2 günde bir kontrol yapılır yumurtalar gelişince toplanır ve embriyoların durumuna göre uygun zamanda transfer yapılır.Sonrası meraklı ve sabırsız bir bekleyiş tam 12 günhakkımızda ve hakkınızda hayırlısı inşallah...
KARDO fazla soruyorum ama ilaçların yarısını karşıladılar yazmışsınya
bende emekli sandığına tabiyim ilaçların bir kısmını smyrna mı karşılıyor devletin de karşıladığı bir miktar var mı?
bununla ilgili yöneymelikleri hükümleri araştırdık, üniversite hastaneleri ve araştırma merkezlerinde yapılırsa 2 sefere mahsusu 1,200 e kadarını devlet karşılıyor ve ilaçlarında %80 ini karşılıyor.
smyrna'nın anlaşmalı olduğu kurumlarda emekli sandığıda var acaba bu yönetmelik çerçevesindemi ödeniyor fiyatlar???
olduğun her muayene ve yaptırdığın her tahlil başına da ücret alınıyor mu? muayeneye 19TL demişler eşime peki ya tahliller???
çok fazla sordum değil mi?????
ama ne yapayım bizde ona göre para bulacağız mafoldumben
Smyrnadan ben memnun kaldım.şuanda 5haftalık hamileyim.allah razı olsun hepsinden
seni tebrik ederim arkadaşım inşallah bizde senin gibi hamiş oluruz hemde çiffter çifter versin mevlam.:Saruboceq::ecrin_bebek::dance:
kızlar bende smyrna da başladım tedavime bütün çalışanlar çok güler yüzlü ve bire bir ilgileniyorlar o kadar sıcak kanlı davranıyorlar ki sanki sizden biriymiş gibi ben kan tahlili verirken biraz gerildim saolsun hemşire çok güler yüzlü davrandı ve kendini hazır hissettiğinde alırız dedi bi kaç dakika bekledi ve hazırım dedim ve aldı eli de çok hafif gerçekten ultrosonla bakılırken de kendimi hiç kasmadım sizinle ilgilenen bi hemşire oluyo ve sizi hiç yalnız bırakmıyo bana çok yardımcı oldu ben
utandım biraz ulturosonda hemşire hemen örtülerle müdahale etti kendimi çok rahat hissettim doktorada utanıyo diye söyleyince doktor hiç eğilip bakmadı bile biraz tedirgin oldum ama hemşire merak etme dedi ben çok memnun kaldım smyrnadan inşallah da bebeğime kavuşurum biran önce bugün ilk haplarıma başladım haftaya hiperezkopi yapılacak hayırlısı olsun şimdiden...
smyrna sayesinde gebeyim.dediğin herseye katılıyorum arkadasım.çok ilgililer.bugün gitttim oraya yeni geldim.dün korktum biraz kahve leke olunca doktorum aldı karsısına konuştu.rahatladım.umarım bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?