Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

arkadaşlar histeroskopi çok mu zor ve sakıncaları var mı? Ben de olucam ve çok korkuyorum

dogru secim yaptıgına eminmisin...........bu merkez duyduguma göre oldukca sorumsuz dikkat et..........

merhaba beklem,bu merkezle ilgili duyduğun olumsuzlukları anlatırsan sevinirim. Çünkü ben de burada tedaviye başlıycam. Görünüşte herşey güzeldi ama, yine de bilgi almak iyi olur. teşekkürler şimdiden...

mrb neris bende smyrna da tüp bebeğe başladım histeroskopi çekildim hiç merak etme çok kolay sen birşey duymuyorsun uyandığında yatanda oluyosun sonra çok az ağrın oluyor o kadar hiç korkma...

mrb neris bende smyrna da tüp bebeğe başladım histeroskopi çekildim hiç merak etme çok kolay sen birşey duymuyorsun uyandığında yatanda oluyosun sonra çok az ağrın oluyor o kadar hiç korkma...

sağol canım,peki sonraki süreçler nasıl oldu? sen hangi aşamadasın?

günaydın neris bekliyorum canım bayramdan sonra ilaçlara başlıycam ondan sonrada transfer.

Hayırlısıyla tamamlanır inşallah canım. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Ben de aralıkta başlıcam iğnelere. inşallah iyi sonuçlar almayı allah nasip eder.

ben haftaya gidicem ekinbebek,histeroskopi yapılacak. Sanırım bayramdan sonra gideceğim tekrar.

Son düzenleme:
benim eşiminde çok düşük olduğu için morfoloji falan bakılmadı ama ne yapalım moralimizi yüksek tutucaz.Bayramın kutlu olsun canım inşallah birdahaki bayramı anne olarak bebişlerimizle geçiririz...

hakkımızda hayırlısı olsun canım, inşallah sorunsuz olur tedavi süreci. moral çok çok önemli ve dua tabiki :) allah isteyen herkese versin inşallah

kızlar sizlere erkek infertilitesinde süper bir doktor tavsiye edicem
prof.dr.necmettin çıkılı süper bir hoca kesinlikle iyi yada kötü en doğruyu söyleyen çok deneyimle bir hoca
biz 2 ay önce eşime bu smynara tüp bebek merkezinde test yaptırdık sonuç epey kötü çıkmıştı
ve merkezin üroloji doktoru sizin normal yolla bebeğiniz olmaz dedi
kendileri eşimi muayene bile etmedi bizi dopler ultrasona yönlendirdi varikosel varmı yokmu diye olsada pek bişey farketmez dedi
biz doktor beyin odasından çıkmadan evvel buruk bir ses tonuyla aşılamadamı olmaz diye sorduk olmaz dedi.
yaklaşık iki hafta şoku atlatamadık ve sonrasında necmettin hocayı bulduk onun muayenehanesinde yine test yapıldı
sonuç symrnadakiyle aynı çıktı.ama onların gözden kaçırdığını enfeksiyon etkenini necmettin hoca gözden kaçırmadı
eşim 2 kutu antibiyotik içiti ve voltaren tablet içti
ve sonuç yüzde yüz artış oldu.ama hala lökosit var eşim bu ayda tekrar antibiyotik içti.
2 hafta sonra testi tekrarlıcaz bakalım durum nedir.
ben asla bu merkezi karalamak için yazmıyorum ama randevu alıp ücret ödediğimiz üroloji doktorunun en azından muayene etmesini beklerdim.
sonuçların iyimi kötümü olduğu değerlendirmesini bende yapabiliyorum.yani internetteki verilerden bile bilgi sahibiyiz
ayrıca varikosel tespiti ancak elle yapıldığında vardır denebilir.bazen ultrasonla tespit edilen varikosel yanıltıcı olabiliyor.

Kızlar merhaba
uzun zaman oldu biliyorum
9 kasım da transferim yapıldı
normalde bugün test günüm 14.gün
ama ben bekleyemedim cumartesi günü (12. gün) özel laboratuvara gidip tahlil yaptırdım ama malesef sonuç olumsuz.
Beta HCG 1 in altında
bu sabah tekrar kan verdim sonucu 15:30 gibi alacağım ama hiç umudum yok
2 günde 1 in üstüne çıkmaz

Benim ilk denemem tutmadı ama diğer aynı gün transferi olanların haberini aldım
bir çoğununki tutmuş
Vaktini zamanını Rabbim bilir diyorum.
İsyan etmek istemiyorum ama bir hüzün kırgınlıkta var içimde
Şura Suresinde RABBİM (kelime kelime tercümesi değil ama) " Kimine erkekler, kimine dişiler, kimine de erkekli dişili ikizler verir, kimini de kısır bırakır " diyor.
Rabbim in hikmeti bu kadar açıkken ne diyeyim.
Biz tedavimizi yapıyoruz gerisi ALLAH tan.
hepinizi öptüm.

Üzüldüm arkadaşım. Hakkımızda hayırlısı olsun yine de,ama inşallah ikinci denemede olur. Daha biz yolun başındayız. Belki de ikinci denemeye gerek kalmaz kendiliğinden olur,Rabbimin işi belli mi olur! Biz her yolu deneyip beklemeyi bilelim yeter ki.

Haklısın Ronya,ben de oradaki üroloji doktorunun yetersiz olduğunu düşünüyorum. Eşimi muayene etmişti ancak çözüm üretme konusunda ben çok yetersiz buldum. Eşimden de ultrason istedi ama biz yaptırmadık,çünkü renkli doppler ile konulan teşhisle yapılan varikosel ameliyatlarının başarısız olduğunu söylüyor bazı doktorlar. Biz de antibiyotik kullanmıştık , değerleri biraz yükseldi enfeksiyon yok oldu ama yine de değerler istenilen düzeyde değil. Burda ilk tüp bebek denememiz olacak. Bakalım ne olacak, hayırlısı olsun ne diyelim. Allah isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah.

canım merkez tüp bebekte başarılıymış yani öyle duyuyorum umarım iyi sonuç alırsınız
canım antibiyotik tedavisini ordaki üroloji doktorumu verdi ilginç
kendisi yerinden kalkıp muayene etmedi bile
neyse inşallah senden güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…