Gözün Aydın :)) ınsallah hersey sorunsuz geçecek , merak etme .Canımmm bugun sonuc bellı oldu,cumartesı toplama var:))cok ani oldu valla hazırlıksız yakalandım:))Allah kısmet ederse salı da transfer diye konuştuk,yumurta sayısı konuşmadık ama büyüyenler var oyuzden aksam çatlatmayı vurulacağım sonrada cumartesıyı bekleyevehım,cok sukur ıgneler bıttı:))
İnşallah canım benim:)haberlesirizGözün Aydın :)) ınsallah hersey sorunsuz geçecek , merak etme .
Canım sana özelden Msg attım ordan devam edelum artık ıstersen:))Gözün Aydın :)) ınsallah hersey sorunsuz geçecek , merak etme .
Canım urolojı konusunu bılemıyorum ama genel olarak smyryandan memnun kaldım,bende tüp bebek aşamasındayım Allah yardımcın olsunmrb arkadaşlar bizde smyra da tedaviye başlamayı düsünüyoruz bir arkadaşımız tavsiye etti fakat eşimin mikrotese olması gerekiyo smyrna nın üroloji bölümü nasıl aranızda bizim gibi olan varmı acaba
Ürolıji konusunda benim de bir fikrim yok ancak merkez olarak cok iyiler . Ben de tavsiye ederim, ınsallah senin icin de guzel sonuclar alınır :)mrb arkadaşlar bizde smyra da tedaviye başlamayı düsünüyoruz bir arkadaşımız tavsiye etti fakat eşimin mikrotese olması gerekiyo smyrna nın üroloji bölümü nasıl aranızda bizim gibi olan varmı acaba
teşekkür ederim canım inşallah görüşmeye gidicez bu hafta oradan bilgi alırız artıkÜrolıji konusunda benim de bir fikrim yok ancak merkez olarak cok iyiler . Ben de tavsiye ederim, ınsallah senin icin de guzel sonuclar alınır :)
merhaba canım.ne güzel hamile kalmışsın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende merkez araştırıyorumm benim 4. tüp bebeğim olucak.fiyat olarak ne kadar tuttu bilgi verirseniz çok sevinirim.Yooo , hic zor degil , zaten ekip cok Eğlenceliydi Kahraman bey de cok rahatlatti konuşarak . Odaya götürülürken uyandım , hiç Endişelenme :)
Canım özel Dr kahraman beyin hastasıyız biz,smyrna tüp bebek hastanesinde yapıyor işlemleri benim 1000 tl ilaç 4500 tüp bebek işlemi için aldılar ,ama bende çok memnun kaldım smrynadan tavsiye ederimmerhaba canım.ne güzel hamile kalmışsın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende merkez araştırıyorumm benim 4. tüp bebeğim olucak.fiyat olarak ne kadar tuttu bilgi verirseniz çok sevinirim.
çok sağol canımmCanım özel Dr kahraman beyin hastasıyız biz,smyrna tüp bebek hastanesinde yapıyor işlemleri benim 1000 tl ilaç 4500 tüp bebek işlemi için aldılar ,ama bende çok memnun kaldım smrynadan tavsiye ederim
Çok teşekkürler :)) darısı başına inşallah . Kahraman koldayın özel Hastasıyız evet , benim ilaçlarım 1.250 civarı tuttu , 4.500 lira da ödeme yaptık yani toplam 5.750 kadar tuttu. Ama çok memnun kaldım hem Kahraman bey hem de ekip çok iyi . Tavsiye ederim :))merhaba canım.ne güzel hamile kalmışsın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende merkez araştırıyorumm benim 4. tüp bebeğim olucak.fiyat olarak ne kadar tuttu bilgi verirseniz çok sevinirim.
çok sağolunÇok teşekkürler :)) darısı başına inşallah . Kahraman koldayın özel Hastasıyız evet , benim ilaçlarım 1.250 civarı tuttu , 4.500 lira da ödeme yaptık yani toplam 5.750 kadar tuttu. Ama çok memnun kaldım hem Kahraman bey hem de ekip çok iyi . Tavsiye ederim :))
Benim de eşimde azospermi var.Sizlere bi sorum olucak kızlar.Biz telefonda görüştük.reglin 2. Günü çağırdılar.O günden itibaren iğneler başlarmı acaba?yoksa hsg falan çekilmek zorunda mı?Diğer aya mı kalır tedavi?[/
Hormon testleri yapıyorlar Reglin 2. Ya da 3. Günü bakılması gereken. O test sonuçlarına göre kullanılacak iğne dozu ve ilaçlara karar veriliyor . Bi sonraki ay başlanır tedaviye , hayırlısı olsun şimdiden :)
Amin , Allah herkese nasip etsin inşallah . Ben Merkez'den çok memnun kalmıştım , inşallah senin de öyle olur :)Çok teşekkür ederim.tralleria Allah bebiş ini sağlıkla kucağına versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?