Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Gözün Aydın :)) ınsallah hersey sorunsuz geçecek , merak etme .

mrb arkadaşlar bizde smyra da tedaviye başlamayı düsünüyoruz bir arkadaşımız tavsiye etti fakat eşimin mikrotese olması gerekiyo smyrna nın üroloji bölümü nasıl aranızda bizim gibi olan varmı acaba

Canım urolojı konusunu bılemıyorum ama genel olarak smyryandan memnun kaldım,bende tüp bebek aşamasındayım Allah yardımcın olsun

Ürolıji konusunda benim de bir fikrim yok ancak merkez olarak cok iyiler . Ben de tavsiye ederim, ınsallah senin icin de guzel sonuclar alınır :)

Yooo , hic zor degil , zaten ekip cok Eğlenceliydi Kahraman bey de cok rahatlatti konuşarak . Odaya götürülürken uyandım , hiç Endişelenme :)
merhaba canım.ne güzel hamile kalmışsın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende merkez araştırıyorumm benim 4. tüp bebeğim olucak.fiyat olarak ne kadar tuttu bilgi verirseniz çok sevinirim.

Canım özel Dr kahraman beyin hastasıyız biz,smyrna tüp bebek hastanesinde yapıyor işlemleri benim 1000 tl ilaç 4500 tüp bebek işlemi için aldılar ,ama bende çok memnun kaldım smrynadan tavsiye ederim

Canım özel Dr kahraman beyin hastasıyız biz,smyrna tüp bebek hastanesinde yapıyor işlemleri benim 1000 tl ilaç 4500 tüp bebek işlemi için aldılar ,ama bende çok memnun kaldım smrynadan tavsiye ederim
çok sağol canımm

Çok teşekkürler :)) darısı başına inşallah . Kahraman koldayın özel Hastasıyız evet , benim ilaçlarım 1.250 civarı tuttu , 4.500 lira da ödeme yaptık yani toplam 5.750 kadar tuttu. Ama çok memnun kaldım hem Kahraman bey hem de ekip çok iyi . Tavsiye ederim :))

çok sağolun
bizlerdende dualarınızı eksik etmeyin
bende araştırıp karar vercem bakalım hayırlısı.

E egem09 bizim durumlarımız aynı.bizde haftaya başlıcaz inşallah tedaviye.Sen ne yaptın canım?Başladınız mı?

Son düzenleme:
Benim de eşimde azospermi var.Sizlere bi sorum olucak kızlar.Biz telefonda görüştük.reglin 2. Günü çağırdılar.O günden itibaren iğneler başlarmı acaba?yoksa hsg falan çekilmek zorunda mı?Diğer aya mı kalır tedavi?

İnşallah.Bizde bi arkadaşımızın tavsiyesiyle gidiyoruz.ikiz bebişleri oldu onun da smyrna da.Çok memnun kalmışlar ama tabi durumlar biraz farklı.Ben tese açısından çok endişeliyim. Sperm bulunamazsa diye.O yüzden E egem09 ne yaptı çok merak ediyorum

Arkadaşlar hepinize merhaba.2 olumsuz aşılamadan sonra ben de bu zorlu süreçe başlıyorum fakat hangi merkeze gideceğime dair kafam karışık. Symrna ya giden arkadaşlar hangi doktorda tedavi oldunuz, memnun kaldınız mı? Tedavileriniz olumlu sonuçlandın mı yardım edersiniz çok mutlu olucam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…