Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Aaa :)) hadi hayırlısı inşallah hamilesindir :)) tedaviye bile gerek kalmaz

Elbette ederim , Rabbim hayırlısıyla seni isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah :)
Insallah canım yaa:)kese oluşması ne kadar sürüyormuş 10 gün mu,ben her ıhtımale Karsı folic içiyorum eger kaldıysam dıye ama resmen oynuyor benimle bu haftada olmazsam kalmış olabılır mıyım sence 3 hafta gecmıs olacak,bir damla geldı bıttı:))

Keseyi 5. haftada görüyorlar Kalp atışı 7. haftada duyuluyor. Son regl tarihini ilk hamilelik günün olarak alıyorsun ona göre haftanı hesaplıyorsun.Benim tüp bebek olduğu için transfer tarihimde 2 haftalık hamile sayılıyorum. 26 kasımda transfer oldu. 4 hafta +5 günlük hamile oluyorum ben. İnşallah ama hamile gibisin sanki:)3 hafta geçtiyse regl üzerinden kaç günde regl oluyorsan mesela sen şu anda ortalama regl olma değerleriyle 6 haftalık hamile olabilirsin :)))))

Canımm ben adet oldum((((15 gün gectı yaa emın olmak ıcın kan testıde yaptırdım negatıf cıktı,kahraman beyden randevu aldım bı hafta Başlıyor benımde süreç ,Allah yardımcımız olsun,belkı karşılaşırız orada bırbırmızı bilmeden:))nolur dua et sende bana , bu donem yardımlarına ihtiyacım olabılır

Hayırlısı olsun canım , her konuda yardımcı olurum elbette , Kahraman beye güven , gercekten cok iyi bir doktor . Benimle birlikte tedaviye başlayan tun grup o haftaki hepsi Hamileymiş :))) basarı oranı da cok yüksek yani :)))

Canim Benim insallah yaa,Seninle konusunca ıcım rahatlıyor gercekten:)Asama Asama sana anlatırım artık:)yarın Başlıyor süreç:)bıraz moralım bozuktu basta ama bu ısın bası moralmıs degıl mı?hormon ıgnelerının sıkıntısını gördün mu canım?bırde kahraman beye kanda pıhtılaşma durumunu sorayım diyorum,anlayabılıyorlar mı testlerden?canım Bırde kan tahlılı hergun oluyor muydun?ayy heyecan bastı:))

Evet moral , pozitif düşünmek cok onemlı . Hormon iğneleri şişkinlik , biraz sivilce ve az da kilo artısı yaptı . Onun disinda bir sıkıntı yasamadım . Aklına takılan ne varsa sor mutlaka , ama hergun cocuk aspirin kullanıyorsun zaten toplamadan itibaren pihtilasmaya karşı. Kan tahlili toplamaya kadar 3 kere yapıldı . Tahlil sonuclarına ve ultrason görüntülerine göre iğne dozu ayarlaniyor.

AA super ozaman her gün tahlıl olmayacaksa cunku hergun ısten ızın almak cok zor benım tek korkum toplama anestezıden bıraz tırsıyorum:)ama zor degıl dıyorsun ona da degıl mı:)

AA super ozaman her gün tahlıl olmayacaksa cunku hergun ısten ızın almak cok zor benım tek korkum toplama anestezıden bıraz tırsıyorum:)ama zor degıl dıyorsun ona da degıl mı:)
Yooo , hic zor degil , zaten ekip cok Eğlenceliydi Kahraman bey de cok rahatlatti konuşarak . Odaya götürülürken uyandım , hiç Endişelenme :)

Yooo , hic zor degil , zaten ekip cok Eğlenceliydi Kahraman bey de cok rahatlatti konuşarak . Odaya götürülürken uyandım , hiç Endişelenme :)
Canım benim başladım sürece,1 haftadır iğne oluyorum:) toplanmaya az kaldı sanırım,heyecan dorukta anlayacağın:)bana gonal f ıle çatlamaması ıcın bır iğne verdi, 3 günde bır kontrole gıdıyorum,baya yorucuymus süreç ya,sabah kan ver sonra Dr a ,sonra da işe3 lt su ıcmemı ıstedı günde Ohss olmamak ıcın,senın 1 haftada büyümüş muydu yumurtalar? Buarada sen nasılsın keseyı gördünüz mu cok sukur :))

Hayırlısı olsun tatlım, kolay değil evet ama sonucu güzel olunca her şeye değiyor:)) Ben puregon kullanmıştım. son 4 gün de çatlamama iğnesi kullanmıştım ek olarak. Tam 1 haftada yumurtalarım büyümüştü. 4 tane toplanmıştı, 2 si döllendi ve 1İ tuttu. Yani yumurta sayın az da çıksa sakın umutsuzluğa kapılma. Tek olsun bizim olsun:) Ben hala 2,5 lt su içiyorum her gün . Su içmek her aşamada çok önemli onu sakın ihmal etme. Ben iyiyim çok şükür keseyi gördüm. 6 Ocak'ta kalp atışı için çağırdı. İnşallah hayırlısıyla onu da duyarız:)Senin de her şey eminim yolunda gidecek :))

Insallah canım arkadasım senınle konusunca ıcım rahatlıyor valla:))benımde yarın 1 hafta olacak e2 degerlerın ıyı dedı ama ıcımde buyuduklerını hıssetmıyorum oyuzden bıraz korktum sen hıssedıyor muydun?belkıde ınsan kendı anlayamaz degıl mı?ylbasondan önce toplarız dedı banada:))ben tek Ohss den korktum Internete bakınca ınsan bayılcak gıbı oluyor yazılanları okuyunca,okumayım dımı:)sende sıslık yapmış mıydı canım,benım göğüsler ve karın sankı sıstı bıraz

Sakın okuma interneti çok abartılı ve abuk subuk şeyler yazıyor. Büyüdüklerini hissedemezsin o yüzden hiç Endişelenme . Şişlik olması çok normal iğnelerden oluyor. Benim de karnım ve göğüslerim şişmişti epey . Sivilce de yapmıştı . İçini ferah tut , doktorumuz çok iyi . :)

Canım içim rahatladı valla:)bugun biraz kasıklarım ağrıyor sanırım büyüyorlar:)yarında gıdeyım ben sana yazarım canım durumları :))duaların benımde olsun olur mu

Tabii ki, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah:))) O kasık ağrıları bende hala var. önce iğnelerden sonra toplama işlemi yüzünden, sonra transfer ve ilaçlar yüzünden yine. Geçmiyor pek yani... Haberdaret beni mutlaka . görüşürüz. :)

Tamam canım benım gelır gelmez haber vereceğim:)senın iğne dozları ne kadardı canım? Gonal f 200 lük muydu?

Ben puregon kullandım gonal f degil , günlük 250 mg vuruldum .
Canımmm bugun sonuc bellı oldu,cumartesı toplama var:))cok ani oldu valla hazırlıksız yakalandım:))Allah kısmet ederse salı da transfer diye konuştuk,yumurta sayısı konuşmadık ama büyüyenler var oyuzden aksam çatlatmayı vurulacağım sonrada cumartesıyı bekleyevehım,cok sukur ıgneler bıttı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…