Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Inşallah canım yorma sakın kendini,smrynada mı test yaptıracaksın,Hadı hayırlısı bakalım,amelıyatıda kahraman bey mı yapmıştı sana?bırde îğneleri günde kac defa yapmak gerekiyor,ıs yerınde de okadar zor kı çaktırmadan yapmak offf

Hayır testi başka yerde yaptıracağım İzmir dışındayım çünkü. Ameliyatımı başka bir doktor yapmıştı ama çok iyi bir doktordu önce Allahın izniyle doktorumun sayesinde tüm yumurtalarımı kaybetmedim şükür. Günde 1 defa yapıyordum iğneleri her gün sabah 10 gibi puregon 250mg. toplamaya yakın son 4 gün de çatlatmama iğnesi yaptım otrivelle idi galiba adı o da günde 1 taneydi. Senin ne kadar?

Canım ben işte adet Olmayı beklıyorum gidip Konuşmak için sadece rahîm fılmjnden sonra bana gelecek ay gel dedı tüp bebek ıcın oyuzden gıdecegım bu ay,ama ıgneler fıyatları hıc konuşmadık aynı Dr olduğu ıcın mahsuru yok sanırım 7 bın cıvarı mı tutuyor hersey,sadece tahmin ettim:)

6 bin civarı tutuyor . 4.500 doktora verdik. 1.500 civarı da iğnelerin ve ilaçların tamamı tuttu. iğnelerin miktarı kişiye göre değiştiği için 6000'den az da olabilir çok da .

6 bin civarı tutuyor . 4.500 doktora verdik. 1.500 civarı da iğnelerin ve ilaçların tamamı tuttu. iğnelerin miktarı kişiye göre değiştiği için 6000'den az da olabilir çok da .

Bu konuda Dr a güvenmek cok onemlı aynı Dr. Gıdıyoruz zaten kahraman beyı en az benım kadar tanıyorsun o Konusa hıc şüphem yok ama gerısı Allah'ın takdiri tabi,hepısnı başta almıyor degıl mı? Buarada toplama ıslemınden sonra kanaman olmuş muydu canım?

toplama işlemi yapılmasından hemen sonra hastaneden çıkarken 4.500 lirayı nakit ve peşin olarak alıyorlar. ilaçları ve iğneleri de bittikçe alıyorsun zaten onu da anlaşmalı eczaneleri var oradan getirtiyorlar ve her gün senin kendi kendine göbekten vurabilmen için hazırlıyorlar. çok kolay bir işlem her gün kendine iğne yapıyorsun göbekten. endişelenme , çok rahat yapılıyor. Ama bazı tedavilerde kalçadan da iğne yapılıyormuş bana yapılmadı. Toplama ya da transferden sonra Allaha şükür hiç kanamam ya da lekelenmem olmadı ; ama olursa da normalmiş lekelenme. Kanama olursa doktora bilgi vermek gerekiyormuş.

toplama işlemi yapılmasından hemen sonra hastaneden çıkarken 4.500 lirayı nakit ve peşin olarak alıyorlar. ilaçları ve iğneleri de bittikçe alıyorsun zaten onu da anlaşmalı eczaneleri var oradan getiriyorlar ve her gün senin kendi kendine göbekten vurabilmen için hazırlıyorlar. çok kolay bir işlem her gün kendine iğne yapıyorsun göbekten. endişelenme , çok rahat yapılıyor. Ama bazı tedavilerde kalçadan da iğne yapılıyormuş bana yapılmadı. Toplama ya da transferden sonra Allaha şükür hiç kanamam ya da lekelenmem olmadı ; ama olursa da normalmiş lekelenme. Kanama olursa doktora bilgi vermek gerekiyormuş.

Canım pekı carlatmadan sonra sadece progestan mı verdi? Ilk yumurta takıbınde bana günde 2 defa vermıstı 2ser hap,allahım nasıl sersem yapıyordu,ozellıkte ıste sarhoş gıbı oluyordum,fıtıl olarakta kullanıyormuş ama ben hap olarak tercih ettim,baska ılac kullanıyor mıusın transfer sonrası?

Progestanı fitil olarak sabah öğle akşam 2 şer tane kullanıyorum. Ayrıca estrofem günde 3 defa ağızdan , 1 tane bebek aspirini , 1 tane folibol ağızdan içiyorum . Transferden sonra ilk 4 gün günde 1 tane prednol kullandım ağızdan. Sonra onu bırakıyorsun , diğerleri gebelik sonucunu öğrenene kadar devam .

lütfen yardımcı olun bana

yrdmcı olun lütfen smyrna da tüp bebek raporu geçiyormu raporlu ve raporsuz fiyat nasıl oluyor

Raporsuz fiyatı ben smyrna artın hastası değilim , Kahraman bey orada doktor ama ayrıca muayenehanesi var onun özel hastasıyım, fiyat da dediğim gibi 4.500 nakit ve peşin toplama sırasında verdik ilaçlar da 1.500 civarı olduğu için 6000 lira ödedik . Ama raporlu kabul ediliyor mu bilmiyorum

Canımmmm çok merak ettım senı nasılsın sonuc cıktı mı??hayırlı haberlerını almak umudu ıle ınsallah

Canımmmm çok merak ettım senı nasılsın sonuc cıktı mı??hayırlı haberlerını almak umudu ıle ınsallah
Çıktı canım , hamileyim :)) 16 Aralık ultrasona çağırdı Kahraman bey , ınsallah once Allah'ın izniyle hersey yolunda giderse , bebişim gelecek :) darısı basına ınsallah . Sen naptın ? Başladı mı tedavi ?

Yaaa canım benım okadar cok sevındım kı:))Allah gönlüne gore verdı ,cok sukur:))canım benımde ayın 1inde adet olmam gerekıyordu ama 14 gün gectı hala olmadım:)ama test yaptırmaya korkuyorum bu haftada bekleyım dıyorum:)regl olacakmışım gıbı ama olmuyor hayırlısı bakalım canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…